Home sweet home

Blev ändrade planer igår, skulle ha tränat hela kvällen men eftersom att reglerna inom HV säger att jag inte får komma och träna och smitta ner andra så ringde jag Tony. Fick ett nej från honom, men skulle ändå komma ner och kika på fysgenomgång och teori. Fysgenomgången var väldigt nyttig, var med han som är fystränare för hela HV, så fick reda på lite om A-laget!
Hade stressat innan med att packa så att jag kunde ta bilen direkt från Kinnarps och åka hem till Kolbäck. Även om det var jobbigt att kör igår kväll, var här elva, så var det verkligen värt det. Känns skönt att redan vara här och kan ta det lugnt en timme innan jag måste sätta igång med pluggandet! Har med mig två kassar med böcker, som sagt var, jag är en upptagen människa nu förtiden!!

Känns konstigt att vara "hemma"

Morgonpigg?

Gick upp åtta idag och åt frukost, tog mig i kragen och vågade gå till gymmet här i Råslätt. Så jag tränade i 80minuter, skönt att gymma faktiskt. Gör inte det ofta, men nu ska jag nog lägga in det en gång i veckan på schemat!
Har ätit en lätt lunch redan nu, och ska plugga i några timmar. Om det går bra ska jag belöna mig själv med att åka till A6 center för att leta skol/dataväska. Så jag borde nog sätta igång nu, så mycket att göra bara!

Ska berätta en händelse ur mitt liv, 5minuter, helt spontant. Vad fan ska man babbla om??

Ett rop på hjälp!

Hon är redan skoltrött, PANIK! Ge mig styrka för att klara av det här!








Månadens projekt

Klockan är snart tio och jag ska ner och hämta ett paket och sedan ta mig vidare till stan för att träffa Alicia från engelskan. Vi ska en sväng till biblioteket, kanske lyckas övertala henne att skippa pluggandet och shoppa lite istället! Sen har vi en lektion mellan 13.00-14.30. Efter det blir det antingen stan, eller plugg. Har ingen träning idag, och mina lår behöver vila idag så det är skönt!
Kanske kan jag lyckas göra pluggisen till en pudding? Haha, månadens projekt.  Och kanske kan hon få trexie att bli pluggis?

Jag måste stoppa dig!

Har ni någonsin kännt er hopplösa? Känslan av att man inte klarar av någonting och att hela livet är en enda stor utmaning. Jag hamnar ofta i panik, jag slår ihop alla mina uppgifter till en enda stor sak. Jag måste lära mig att dela upp saker och ting i mindre partier, annars blir det just precis så här, svårt att andas.
Har tusen saker att ta itu med i skolan, det är egentligen inte överdrivet jobbigt, men eftersom att jag aldrig har stått under press i skolan så blir det svårt. Jag har aldrig behövt pluggat särskildt mycket då jag ändå har klarat mig och fått godkänt. Men nu är det en hel annan sak, det är en riktig utmaning!

Sen känner jag en oerhörd press från hockeyn, jag måste träna mer än vad jag gör. Jag måste äta rätt, jag måste gå ner i vikt. Det är för mycket saker som händer i mitt liv just nu, ny stad, ensam själv, ovan att plugga, nytt lag, vikthysteri och saknaden av allt och alla.
Har lust att bara lägga mig ner och sova några timmar, eller dygn. Men i morgon är en ny dag och jag ska till skolan tidigare än vad jag börjar för att få någonting vettigt gjort. PRESS
Pratade med pappa i 40minuter idag, ovanligt för att vara oss två. Men vi har inte pratat på nästan en vecka och det var en del saker som behövdes ha sagt. Känns konstigt att inte kunna prata om allt som när man bodde hemma, men det är alltid från pappa man får bäst råd. Det är han som får mig att vilja kämpa, det är hans ord jag lyssnar till på riktigt.

Blev ett lite deppigt inlägg så här på kvällskvisten, är trött efter en dag i skolan och en helkväll med träning. Ska försöka höja stämningen lite med Veronica Maggio som jag verkligen har fastnat för. Jag känner alla känslorna så tydligt och klart.

Ooh jag vet var du jobbar o handlar, var du tar bussen o var du gömmer dig
Mycket vatten ska rinna under många broar innan jag glömmer dig
Hjärtat brinner, jag springer, stannar när du märker att jag förföljer dig
För mycket vatten ska rinna under många broar innan jag glömmer dig



Vad vore världen utan spade

Jag borde sitta med näsan i min bok "Short fictions" nu eftersom att det är skola om några timmar, men det är så mycket saker som jag borde. Finns det någon därute som kan lära mig hur man tar tag i saker och ting? Hur blir man en person som gör någonting vettigt utav ens liv?
När jag tänker efter vet jag inte vem jag är, vad jag vill och vad jag tycker. Kanske ska det bli nästa steg i mitt nya liv här nere i småland. Att hitta mig själv, gräva lite djupare i hjärna och hjärta.


Hockeysnack

Varför tvivlar jag alltid på mig själv, tror aldrig på att jag faktiskt kan göra saker. Hade hockeyträning idag, allt gick kalas men jag håller inte måttet. Jag vet det, men sen måste jag inse att jag faktiskt jämför  mig med tjejer på isen som har spelat i vissa fall dubbelt så länge än mig. Till och med en hel livstid mer än mig, så jag ska inte jämför för mycket. Men jag måste ju eftersom att jag strävar efter att ta en plats i a-laget.
Det är ett stort steg jag tar måste jag bara berätta för er, gå från att ha spelat tre år (började åka skridskor samtidigt) i tre olika klubbar som alla har spelat i en utvecklingserie. Nu kommer jag till en storklubb med regler och ansvar som spelar i divison 1, det är ett tillräckligt stort steg att börja i div 2 men nu hoppar jag över den detaljen och går direkt in på ettan! Det är galet, men det är ändå en underbar känsla. Att verkligen kämpa för någonting, att ha ett mål att sträva efter.

Idag på träningen försökte jag åka omkring med ett leende på läpparna, gör iofs det automatiskt när jag är på isen. Fick till och med en hyllning på skridskotekniken när jag ramlade. Har nog aldrig fått det förut, men tränaren hade en poäng i det hela och jag gjorde rätt! Finns så mycket som jag måste bli bättre på, längtar tills i vinter när bandyplan får is. Oj vad jag kommer försumma skolan då, det kommer bli en del timmar på den plan!  

Fick förresten träningsledigt på söndag när jag ska hem till Kolbäck, men känner jag mig rätt så kommer jag ändå stressa hem för att hinna med på den träningen. Måste visa att jag vill!

Studentlivet är GALET!

Jag läser just nu Engelska A på högskolan i Jönköping (HLK) och nu i tio veckor framöver ska vi läsa två delkurser paralellt med varandra. Första heter Engelsk språkfärdighet och den andra Engelskspråkig litteratur.
Till bara dom tio veckorna kommer vi behöva 8 stycken kurslitteraturböcker och 4st vanliga böcker.
Jag har precis beställt 7st utav kurslitteraturen, för 1900kr! Förstår ni vad pengar det går åt till att bara köpa böcker, visst har jag köpt allt nytt och skulle kunna köpa begagnat. Men jag har lite panik och känner att jag behöver allt just nu!

Hur ska man klara sig på 7500kr när sådana här utgifter finns i studentlivet? Ska kanske inte klaga, idag kostar jag på en söndagsmiddag med att äta lax! Pengarna rullar ut!


Titta på klockan!!

Klockan är inte ens nio och jag har vart vaken i en timme, har ätit en stadig frukost och är redo för en ny dag.
Det är jätte varmt i min del utav lägenheten eftersom att solen ligger på, ser ut att bli en underbar dag. Ska sätta mig ner med näsan i skolböckerna och se efter vad som ska beställas och lägga upp en planering.
Hockeyträning ikväll!

Nätdejta?

Jag  träffade precis David, en hockeykille från Tranås som jag har pratat hockey med på internet sen tre år tillbaka. Vi har även hörts av på telefonen! Idag träffades vi för första gången. Vad tycker ni om sådant? Är det okej att träffa någon från internet och börja en vänskap/dejting? Jag tycker det är helt okej då vi har pratat så länge, så jag har verkligen koll på vem han är och att han inte ljuger om sig själv. Annars kan man tyvärr ofta hamna i trubbel om man är ung och dum!
Även om jag inte tror att det kommer bli någonting mellan mig och David så känns det ändå lite som en minidejt idag. Trevligt hade jag det i allafall, hann aldrig bli nervös då han bara var här helt plötsligt!! Helt mållös!

Önskningar

Jag vill shoppa, jag vill spendera pengar! Tror jag ska göra av med lite pengar idag iaf, nån tusenlapp eller så. Ska köpa lite saker till datorn och lägenheten. Måste passa på när man har pengar, man vet aldrig när dom tar slut sen!
Vad i livet önskar ni er mest just nu?


Så här ser jag ut idag, piffade till mig lite även om jag troligen bara ska vara hemma. Kanske ska man ta en sväng till Maxi, riktigt snygga killar som jobbar där måste jag säga! Kanske ska man börja jobba där och lägga in en stöt? Haha
Kanske en hemlig dejt idag


Första fredagkvällen i Jönköping

Och jag sitter hemma eftersom att jag inte känner några som jag kan träffa och umgås med än! Men har laddat upp med godis och snacks och film så det här ska nog bli riktigt trevligt ändå!
Var ute och gick på morgonen och efter det fixade jag mig och tog bussen in till stan för att träffa Jess. Kallar henne för min fadder i laget, hon är 33år! Trodde jag inte, men det är skönt att ha någon äldre som kan visa en runt, så vi tog en sväng på stan och hon visade mig biblioteket och piren. Så nu hittar jag lite bättre här i staden, ska ta cykeln någon dag så att jag hittar in till stan på det sättet också!
Om en vecka är det Takida!


Hon går som en kärring, fast utan rullator

Igår blev det riktigt jobbigt på fysen, 5km plus massa styrka. Efteråt belönade jag och några i laget oss själva med pizza. Kollade på filmen Hancock som verkligen var speciell! Väldigt trevligt att vara social en onsdagskväll!
Kom hem tolv och det var fullt ös här hemma, minglade lite i mina vacka mjukiskläder och keps, som jag förtillfället lever i nu när jag går hemma. Securitas kom och gav Emma böter vid ett och sen somnade nog alla runt halv tre. Gick liksom inte riktigt att somna när folk sov i sovsäckar lite varstans i lägenheten. Det prasslade, fnissades, snackades och STÖNADES! Haha, men jag var ändå ganska pigg i morse. Kul att vakna upp med en massa människor i ens kök :P

Skolan gick tyvärr inge vidare idag, förstod nog ingenting utav det som sas. Känner mig så dum och korkad, men ska plugga en massa i helgen och ja, hela året ut ska jag plugga helt enkelt!! Ska läsa en bok på 500sidor som ska vara klar på tre veckor. Sen är det två böcker till som ska vara klara om sex veckor, kul värre med delkursen litteratur! Eller inte!
Trevligt att jag var ut och åt lunch med två från klassen och fick se lite utav stan. Kanske inte dom häftigaste tjejerna, men finns tyvärr inga balla typer i min klass. Men ska inte döma folk redan nu, dom kanske är jätte trevliga. Kändes bara som om att dom hellre satt hemma och pluggade en fredagskväll än att vara ute och festa. HALLÅ, rädda mig från denna smarta värld med en kopp te på en fredagkväll!!!

Tränade idag igen, lite lättare men ändå så sjukt ont överallt. Tog ett bad, i morgon blir det en lugn långpromenad bara.

Kvällens pass

Ska snart bli hämtad utav Jess och åka iväg på kvällens fysträning med laget. Det består utav, jogga spåret och styrka. Har för mig att vi skulle ha med oss en klubba för vissa övningar så tar med mig en för säkerhets skull.
Lite tjejer här hemma och fixar sig inför festen, jag själv måste tagga till. Inte pigg alls för att orka springa! Jag är bara en stor klumpeduns som inte hör hemma i spåret.

I´m in love

Jag har blivit kär i denna underbara nagelbandscréme. Det smarta med den är att den har en pensel, så man slipper allt klet med fingrarna! Älskar apotekets produkter, har även samma handcréme. Tänkte försöka få mina naglar att se fräscha ut, har inte riktigt varit så stolt över naglarna dom senaste veckorna.

Motivationen noll

Idag känns det som om att det är en sån där hemsk dag, då allt känns skit. Tänkte ta en morgonpromenad, men vädret är för fult och jag har ingen ork. Måste plugga, men det känns ovärt då jag ändå aldrig kommer lära mig engelska. Vad har jag gett mig in på? Varför flytta till en stad där jag inte känner någon? Jag tror jag behöver vara social, det här går mig på nerverna av att gå omkring själv i en lägenhet. Ska nog ringa Jess från laget idag och kolla om hon vill vara min skjuts till träningen och om filmkvällen i kväll. Hoppas man får sociala lite.

Om 9dagar åker jag till Kolbäck!

En vanlig dag

Vart ute och promenerat två gånger idag, stolt som bara den och skönt. Ringt bovärden så nu är tvättmaskinen hel igen, så har tvättat tre maskiner idag. Har inte gjort så mycket egentligen, borde ha pluggat men ni vet väl hur jag är. MÅSTE ta tag i det i morgon, läste texten en gång men la inte ner någon energi i det så förstod inte allt. Tog lite hjälp utav Emma som är hemma nu igen, med en fråga som jag inte förstod. Skönt att hon är proffs på engelska!

I morgon blir det till att plugga, träna och kolla film med laget. Är lite fest här hemma sen när jag kommer hem, förhoppningsvis är alla så pass fulla när jag kommer hem så att jag inte behöver fixa mig. Får se hur trött jag är på torsdag när jag börjar skolan klockan åtta. Kan bli trevligt värre!!

Ett löfte

Kom ihåg att jag har lovat mig själv att gå ut och gå en timme i morgon på morgonen/förmiddagen. MÅSTE!

Folk säger att IKEA är enkelt

Köpte mig ett skrivbord idag på IKEA och lite annat smått och gott. Alla säger att det ska vara enkelt att få ihop möbler därifrån, men jag gjorde fel minst två gånger, som tur var så lyckades jag lösa det! Nu står det där snyggt och fint på rummet, var värt den timmen det tog!

Dagens händelser:
Fixade mig och var nervös inför skolan
Var i skolan 2timmar
Handlade på IKEA och A6-center
Monterade och fixade rummet
Lagat/ätit mat
Kollat på tv/dator

Jess från laget ringde mig idag, hon hade fått tag på mitt nummer från tränaren, hon undrade om jag ville följa med på filmkväll med laget efter träningen på onsdag. Måste bara kolla med henne om jag kan duscha hos henne så slipper jag ta mig dit på egen hand. Kan hänga med en stund iaf, eftersom att jag har skola tidigt dagen efter!
Kanske slipper vara själv då för en gång skull...




First day at school!

Så var det avklarat, jag tog rätt buss, jag gick av på rätt hållplats, hittade skolan och även till salen.
Nackdelen är att HELA kursen är på engelska, även nu när vi bara hade kort genomgång. Jag kommer aldrig klara av det, så nu blir det till att plugga flera timmar om dagen för att klara av den här kursen. Har till och med utbytesstudenter i klassen. Kändes som om att jag satt där som ett frågetecken, för nu är det ADVANCED english!

Ska till ikea och handla lite nu och nå mera, hörs!

Högerskinkan mår inte bra

Så kom man hem från lägret idag, gick över förväntan även om jag var riktigt dålig jämfört med dom andra brudarna. Men då har de flesta spelat mer än dubbelt så länge än mig också. Men jag måste ha gjort ett helt ok intryck eftersom att jag får fortsatt förtroende för att få fortsätta att träna med a-laget. Plus på mig, nu gäller bara bara att kämpa.
Riktigt tung helg, har nog nästan träningsvärk överallt. Nu blir det vila i två dagar, skööönt!

Skola i morgon, riktigt nervös. Känner mig som en sjuåring som ska börja första dagen i skolan, förutom att jag har packat skolväskan och köpt pennor och sudd och lagt i ett färgglatt pennskrin. Men känslan är ändå densamma! Åker nog buss in en timme innan uppropet i morgon, så hinner jag virra en stund och bekanta mig med stan. Har inte sett någonting utav stan än tyvärr, men det får det bli ändring utav nu dom kommande dagarna. Men har ju ett år på mig, så det är verkligen inte bråttom.

Själv hemma i lägenheten för första gången och jag ringde Emma och frågace hur tvättmaskinen fungerade. Gjorde exakt som hon sa och sen började den läcka. Kan troligen vara filtret som måste rengöras, och nu får jag inte ens ut min tvätt som ligger otvättad där i. Hon skulle ringa bovärden i morgon och be om hjälp. Så nu ska man försöka sova själv då, får se hur det går! Tog även ett bad idag, första gången på några år. Har ju bara dusch hemma!

Känner mig riktigt ensam, ni får gärna ringa en snabbis nån dag. Vem som helst =)

Asplövet Therese är i farten

Har precis träffat Emmas mamma Susanne som kom förbi och gick igenom kontrakt och lite saker angående lägenheten. Kommer förmodligen få hjälp med lite fix, är inte så bra på att borra jag!
Nervös, om ungefär fyra timmar kommer dom och hämtar upp mig. Kommer jag verkligen klara av att göra ispass med a-laget? Vad har jag gett mig in på? Jag vet att jag är kass, jag har aldrig spelat damlag, hur ska det här gå nu då? Foten gör ondare idag också, men har packat ner tejp så det ska nog gå kalas!

Håller på och brygger kaffe och ska nog ut på en promenad sen, måste ta ut lite pengar och bara kolla läget lite!

Så var man smålänning då

Satt och pratade med Emma idag en sväng och blev påmind om att jag nu är smålänning. Haha, det hade jag totalt glömt bort, det låter så konstigt att säga att jag bor i Småland. Så långt bort på något sätt, inte som mig.
Har tyvärr inte hunnit med att se så mycket utav Jönköping än, men lovar er att det kommer finnas tid för det i framtiden. Idag har jag handlat en massa till lägenheten, så har det riktigt mysigt på rummet. Hittade till Ikea helt själv, och även till Maxi! Jag som har lokalsinne som en åsna!

I morgon får jag träffa Emmas mamma som kommer på besök, ska rådfråga henne lite om saker, tex rullgardiner och sånt där svårt. Behöver lite hjälp med att skruva också! Märks att det är första gången man flyttar hemifrån!
Åker även iväg i morgon, så kommer inte bli någon uppdatering här inte! Kommer hem på söndag igen troligen med världens träningsvärk! Börjar bli skapligt nervös inför lägret! Jag är ingen damlagspelare egentligen och nu ska jag iväg med a-laget, så kommer känna mig riktigt kass! Men det är bara att kämpa på!
Ringde min nya tränare idag, så de kommer och hämtar upp mig i morgon efter samligen så jag slipper oroa mig över att hitta dit och låta bilen stå där hela helgen!

På måndag börjar skolan, tur att Emma går ett program bara på engelska så jag har proffshjälp här hemma! För nu är det faktiskt mitt hem, mitt namn står på dörren och jag har ändrat min folkboföring och adressändrat. Snart kanske man börjar få lite post hem hit också! =)

Nybliven Jönköpingsbo!

Flyttade till Jönköping idag och allt har gått perfekt! Packat upp det mesta och i morgon bär det av till Ikea, finns en del smålösningar kvar att lösa. Hur får man plats med alla saker på toaletten till exempel? Får fixa något att ha här på rummet! Lampor måste jag också införskaffa oj oj.
Känns bra att jag och Emma(hon jag delar lägenhet med) fungerar bra ihop, hoppas det bara kommer bli bättre och bättre iställer för sämre. Får vi se om jag lyckas hitta när jag ska ta en runda i stan i morgon då, vet iallafall var Maxi ligger eftersom att familjen och jag åkte och handlade där idag.
Oj vad jag kommer sakna allt och alla, men jag behöver det här. Jag kommer utvecklas som person, jag behöver få komma bort från hemska Kolbäck med alla dumma minnen. Även om alla mina kära finns runt omkring där så kommer jag tillbaka, frågan är bara när =)

Never been kissed

Jag spenderade precis några timmar framför tvn och upptäckte att det var en film med Drew Barrymore på trean. Så jag slog mig ner och njöt, länge sen jag såg den filmen och den är verkligen underbar.
Jag hatar tyvärr känslan jag får efter jag har sett en sådan film, när allt går åt helvete och på slutet så är allt perfekt och tjejen får sin älskade kille och de kysser varandra och lever lyckliga i alla sina dar.
Varför är inte mitt liv så för? Även om jag inte vill vara i ett förhållande just nu så blir jag ändå avundsjuk på alla dessa filmer då kärleken verkar så enkel. HALLÅ? Det är bara film, det sker inte i verkligheten.
Men hur får man sitt liv att bli lite mera likt en filmscen?

En kille i en kvinnas kropp

Precis så känner jag mig just nu, jag går omkring med nedkavlade fotbollsstrumpor, träningsshorts, rbk t-shirt och Montreal keps. Man kan väll inte bli så mycket manligare än så va?
Hör och häpna mina vänner, man kan bli manligare!! Jag gick precis ner på brorsans rum och tog mig ett sprut utav hans Lacoste parfym. Nu luktar jag till och med kille, nu saknas snusen, som jag har slutat med för snart ett år sedan.

Ibland måste man få vara lite kille, typ i en vecka framåt. Kanske orkar klä upp mig på torsdag, och så på måndag när skolan börjar. Annars är jag en väldigt killig tjej som har börjat använda högklackat de senaste åren bara.
Hur är ni? Kvinnliga eller manliga?

En svettig kvinna med varulvsben

Har kämpat som en galning idag med att få allt att bli klart, väntar på att sista sängkläderna ska torka sen har jag bara det att packa. Skulle behöva raka benen också, får bli mjukisbyxor i morgon. Det enda jag har som jag inte har packat ner ännu, spela roll hur man ser ut när man ska släpa kartonger och sitta i en bil. Även om det bli första intrycket hos den jag ska bo ihop med så kommer hon få se mina fina sidor även hon.

Jag är supersugen på att shoppa höstkläder, någon som vill med på stan och som har pengar åt mig som jag kan spendera? Nej, jag trodde väl inte det. 7500kr i månaden är ingenting i jämförelse med vad jag är van vid att få i månaden. Speciellt inte nu när jag ska lära mig att betala allt själv, kommer bli tufft.

Hur får ni pengarna att gå runt?


Dagen innan den STORA dagen

I morgon är det den där stora dagen, dagen alla frågar om jag är nervös inför. Jag ska flytta, 30mil bort, känner ingen alls och ska bo inneboende hos en tjej jag aldrig har träffat. Jag är faktiskt inte nervös, inte inför det utan inför allt annat. Skolan och hockeyn, då kommer jag vara riktigt nervös, men såklart kommer det pirra till i magen i morgon när jag sätter mig i bilen.
Packad klart allt smått och gott nu, bara det stora kvar, hyllor och det. Kommer bli så bra så!

Hittade den här söta klänningen som jag vill ha!!

Skridskoslipning med bacon

Var precis över till Gurra (heter egentligen Micke) min granne och slipade skridskorna. La ny åkyta på båda paren, så nu är jag redo för ett ispass. Börjar bli nervös för första ispasset, första skäret man ska ta! Man känner sig som bambi, och nu kommer det vara ännu värre när man har en stukad fot som inte är hundra än.
Testade foten idag med lite stavgång, var  ute i 30minuter. Räckte så det blev över, tejpade för att få stadga, gjorde inte så jätte ont men är inte redo för jogging än!
Åt pasta med bacon nyss, på med lite gräddfil, peppar, salt och chili så funkar det. Typisk tränings/studentmat!

Fotgymnastik och svettlökar

Ligger här på sängen och gör lite fotgymnastik, stel i foten och det gör ont. Pustar ut efter allt packande, inte visste jag att jag hade så mycket saker att packa! Min tvhylla är i alla fall helt tom  nu förutom elektroniksakerna så pappa kommer bli grymt imponerad, även garderoben är snart tömd. Kom på att jag har massvis med kläder i tvättstugan också. Jag har bott i ett rum på 15kvm här hemma och hur fan kan man ha så mycket saker??
Nedräkningen pågår, 41timmar kvar!

Magen måste pirra

45timmar kvar tills jag flyttar, och jag har massvis att packa! Har inte ens kommit någonvart än, men i morgon kommer jag få lov att speeda fram och tillbaka här hemma! Ska nog packa nån kartong redan nu, mycket att gå igenom och så vet man inte vart man ska lägga det som man hade tänkt ha kvar här hemma.
Förgyller även denna dagen med min Montrealkeps!


Ploppvecka, daimvecka och lite löparvecka

Precis hemkommen från Pia, blev ytterligare lite tjejsnack idag med Pia, Malin och Amanda. Riktigt trevlig kväll med väldigt mycket skratt och långa samtal. Vem skulle kunna ta hem ett onenightstand, vad kallar du veckan när du har mens? Vad ska livet gå ut på och vad vill man jobba med? Det finns så oerhört mycket att se fram emot i våran ålder. Så mycket drömmar som ska förverkligas.
Spelade även Wii där, med sånna där rattar och spelade Mario Race. Jag förlorade, men ledde ett tag faktiskt! Fick lov att få ett tröstpris så det blev massvis med glass som Malin köpt med sig. Och sen åt vi upp Pias finska lakrits!

Pratade även ut ganska mycket om Mami med mina vänner, brukar inte vilja göra det. Kändes faktiskt bra att de nu vet lite mer om mitt liv. Jag brukar inte vilja öppna mig så pass mycket som jag faktiskt gjorde. Var nästan på väg att börja gråta ett tag, men jag bet mig lite i läppen så gick det över. Jag är stark!
Ska skriva ett litet brev eller kort till Mami sen så att hon vet att jag mår bra. Snart två år sedan allt började!

Har ni bra kontakt med eran Mamma?


Ett dåligt samvete men ack så gott

Jag tänkte poppa mig en skål med popcorn och kika på Snuten i Hollywood 3 nu ikväll. Kanske är det inte så bra det där med popcorn men man måste passa på! Fast så säger jag alltid, som om att jag någonsin kommer kunna få äte godis och snask utan dåligt samvete. Alltid en sån hysteri om vikt, ja jag vet att jag är stor så ni behöver inte påminna mig för jag vet det mycket väääl! Mums med popcorn =)


Försöker bättre på gangstastilen

Körde med en skön outfit idag, hockeymjukisar, hoodie och keps. Får absolut inte glömma bort mina jofatofflor, försökte även va lite ball och tuff när jag var hemma hos Sazza med Linn och Tina. Sista gången vi sågs innan min flytt och jag körde med den hårda stilen, det märkte ni va? Skämt och sido, var väldigt trevligt att komma förbi och snacka lite skit och skratta av sig lite så här på en tråkig och regnig söndag.

Körde även Pappas V70 idag, har inte kört den sen jag köpte min egna bil. Gud vad stor den kändes, kunde knappt köra den kändes det som. Men jag kom hem oskadd och hel, det är det viktigaste!
Har packat ytterst lite idag, i morgon börjar jag på riktigt. Känns konstigt att överge ett rum man bott i tio år. Men ändå så underbart skönt, det är dags att flytta nu. Jag är vuxen, jag ska klara av att ta hand om mig själv! Ändå vet jag att jag är så jävla omogen och bortskämd att jag inte kommer klara det. Men biter man ihop så ska det nog gå bra!


Therese är kär, igen!

Ja, det är verkligen sant, jag föll pladask för honom vid första blicken. Nu undrar ni alla säkert vem den lyckliga är som har fått mig om halsen? #93 Jonasén i Leksand. Han kom ut på isen och åt upp allt och alla, stor som ett hus smäller på bra och kan stå upp för sitt lag. Han är min nya idol, jag föll och jag vill bara ha mer.

Var som sagt var på hockey idag, jag och Papps åkte på äventyr till Hedemora för att se när Leksand vann över Moskva med 3-2. Härligt med en seger i första träningsmatchen, ger alltid goda vibbar.
Köpte även ett par skridskor och fyndade på secondhand. Stämningen var på topp hela dagen och det blev bara ännu bättre när vi åkte och hämtade brorsan hos min Morbror. Och min hund fick komma hem efter två veckors semester, han var galen. Märktes att han hade längtat hem i alla fall!

Mobilt bredband

Fick hem mitt mobila bredband idag, kan verkligen rekomendendera det. Även fast jag bor i Kolbäck(landet) så fungerar det oerhört bra. Det är såklart segt, men antar att det är snabbare i större städer, som till exempel Jönköping. Kostar bara 199kr i månaden och är enkel att installera. Nog med reklam idag.
Känns bra att få internet, innan använde jag inte min nya dator, finns inte så mycket att göra när man inte har internet. Tyvärr så har jag inte kommit igång med allt, måste föra över en massa bilder och en det uppdateringar måste göras.

Min fot är blå, tydligen får man blåmärken av stukningar. Alltid lika kul att testa på någonting nytt här i livet, känna lite smärta! Jag brukar ju fundera på hur det känns att bli skjuten eller knivskuren i benet. Fast när jag väl blivit det så vill jag bara känna känslan ett tag och sedan ska allt vara bra igen. Någon mer som har dom här tankarna eller är det bara jag som är helt galen?
Pratade om navelpillning på jobbet för någon dag sedan också. Jag var helt inne på att om man pillade för hårt med fingret i naveln så skulle det gå hål och man kom in i magen. Det var inte så många som gav mig stöd i den teorin. Jag tror faktiskt att jag fortfarande har rätt, vem vet liksom?
Bjuder på en bild jag tog med min webbkamera som är inbyggd i datorn. Smart och praktiskt!


Ibland önskar jag att man var fotlös

Precis, för tillfället hade det varit så mycket skönare utan fötter. Haltar så fult här på jobbet, och det gör ont med skor så går lite barfota också. Usch, det passar sig verkligen inte på ett kontor.
Rensat skrivbordet inför flytten, snart slutar jag bara tre timmar kvar. Är fortfarande inte nervös och ikväll ska jag köpa godis och kika på film. Bara mysa!

Natten kändes som en evighet

Min fot och jag är inte riktigt vänner längre, den har smärtat precis hela natten. Tog några alvedon och några insomningspiller men ändå så var det riktigt svårt att somna. Fortfarande lite svullen och det gör ont, men det börjar arta sig! Lindar idag också, vill inte riskera någonting!
Började lästa på "Att älska som en porrstjärna" igår, verkar kunna bli en höjdare!
Värst vad det regnar, vart tog sommaren vägen?

HELVETE

Stukade foten idag på fotbollsmatchen, stukningen kommer verkligen inte lägligt. Går på is om en vecka och då måste jag verkligen vara redo. Jag brukar inte vara blödig av mig, så fortsatte att springa även om det gjorde ont. Fick gå av på slutet och jag började nästan gråta. Hemskt, fast tyvärr så gjorde det jävligt ont. Länge sen jag kände en sån smärta!

När allt känns så bra

Idag är min näst sista dag på jobbet och jag firade med en timmes sovmorgon, frukost och tidning i sängen och en lång underbar dusch. Satte på mig min fina skjortklänning ( se bild ) och komplimangerna öser ner över en. Hur kan allt kännas så underbart?
Livet leker just nu känns det som, det tragiska är att det troligen kommer regna som utav i helvete ikväll när det är match och jag vet inte om det är så lockande. Så kul tycker jag inte att fotboll är.
Pappa kommer hem ikväll och jag längtar, jag klarar inte av att sova i huset själv. Är någon spärr som sätter stopp för det. Hoppas det inte är likadant i lägenheten sen! 6 dagar kvar till flytten, och jag börjar faktiskt inte bli nervös. Kommer troligen på måndag eller tisdag, är nog mest nervös inför hockeyn och skolan så det är lugnt för tillfället.

Humöret svänger

Igår kändes det som om att livet var över, idag så började dagen precis likadant. Men jag tog mig i kragen och åkte ner på fotbollsträningen. Herregud, jag har glömt bort hur glad jag blir utav att träna. Att känna svetten rinna och pulsen slå så hårt, det är verkligen livet. Ska hoppa in några byten på fotbollsmatchen de har i morgon också, hoppas jag slipper för jag har aldrig spelat på riktigt!

Fick reda på idag att jag är välkommen på a-lagets träningsläger nästa helg med hockeyn, så efter två dagar i jönköping åker jag iväg till Skillingaryd och spelar hockey. Snacka om att jag är peppad till tusen, börja det nya livet där nere med fyra fem ispass och en massa fys. Plus en massa nya människor man ska leva ihop med och andas hockey. Låter inte mitt liv värt att leva? Jo, så fort hockeyn finns i mitt liv så ler min själ.

Ska ta sovmorgon i morgon och åka iväg och köpa tårta. Måste bjuda mina underbara arbetskamrater nu när det är min sista vecka på jobbet. Kommer nog sakna det livet också, även om jag vet att jag kommer tillbaka fortare än jag anar.

Jag är kär

Jag är kär i denna skönhet från forever21.com

Min uppsägning

"Chefén" kom precis förbi med en ansökan om uppsägning åt mig som jag skulle skriva på. Kändes väldigt konstigt att säga upp sig själv innan avtalet. Men vad ska man göra när man måste iväg och plugga?
Sitter med en sjal, fleecetröja och dricker varm choklad här på jobbet. Spanar fortfarande på snyggingen och äter även nonstop chokladkaka. Lika bra att passa på när det här livet på Ica snart är slut.


Morgonens latmask

Jag råkade sova lite länge i morse och kände inte för att stressa, skulle tanka, duscha och allt sånt, så jag kom femton minuter sent. Igår kom jag sju minuter sent, ni tycker troligen inte att det är någonting alls. Men jag tycker att det är hemskt att jag kommer sent, jag har väldigt stor arbetsmoral, om det nu heter så. I skolan kom jag jämt försent, en dag utan en försening var inte någon riktig dag. Hur är ni, kommer ni ofta försent till jobbet?
I morgon ska jag till och med ta sovmorgon, ska använda min flex till att få sova ut. Bara tre dagar kvar på jobbet nu.


Som ett levande lik

Jag är trött, sliten och allt. Fast ändå ingenting, det deppiga vädret gör sitt. Dom få sömntimmarna och dåliga kosten gör sitt. När ska jag börja leva?

Regn och rusk

Träningsvärk i armarna, ska nog ut och skjuta lite själv idag igen bara för att jag behöver det. Pinsamt att göra det utan brorsan bara, tur att man bor så pass bra att ingen bryr sig.
Lyckades fixa frillan väldigt bra i morse, tycker aldrig att jag klarar av att föna snyggt och dona när man är stressad på morgonen. Iofs kom jag lite senare än jag brukar, vad gör man inte när håret ska bli perfekt?
Träffade Pia på jobbet också, alltid kul och få snacka med en vän på arbetstid.
Sitter fortfarande och spanar på snyggingen, egentligen är han inte snygg men fanns inget annat att spana på från början och han var den snyggaste. Men nu har han liksom blivit sketa snygg pga mina ögon vant sig.

Troligen min framtida tattoo


Hockeyabstinens till tusen

Var ute och sköt utanför garaget med brorsan idag. Kändes underbart att få hålla i en hockeyklubba och känna doften utav hockeyhandskar. Snart så börjar det igen, köpa skridskor i helgen förhoppningsvis!
Brorsan gav mig precis massage och hällde på linament, allt känns så mycket bättre då.
Varför ska det regna för? Vad gör man en dag som denna?

Disig morgon

Tillbaka på jobbet och jag är riktigt trött. Kollade på film till klockan två igår, kändes tugnt att gå upp i morse. Som tur var så har jag satt på mig högklackat så jag känner mig lite extra snygg. Konstigt det där, att man känner sig snyggare och kvinnligare om man har ett par högklackat på sig.
Har för övrigt jävligt bra utsikt här på jobbet, en snyggning har kommit tillbaka med ny frisyr och snygg bränna. Ibland känns jobbet ganska bra, speciellt med ögongodis.

Nyvaken

Hel galet, skulle kolla på filmen Narnia (som för övrigt var kass) med brorsan och jag somnade när det var tjugo minuter kvar. Känns att man är sliten efter helgens bravader i alla fall!

Dagens jubel var när jag tittade in i kökskåpet och upptäckte Oboy, jag blev liksom tio år yngre och fick blanda mig en tre glas innan jag blev nöjd. Hur gott som helst, tyvärr så har vi det aldrig hemma. Lika bra det, för det är verkligen beroendeframkallande.
Nu ska jag lägga mig och kika film och däcka i min säng så man orkar med att jobba sista veckan. Snart flytt!

Så var ordningen återställd

Familjen är hemma igen, skönt och även tragiskt. Hann städa undan allt innan dom kom hem, såg fördjävligt ut i morse när man vaknade upp! Blev både förfest och efterfest här hemma! Jag hade verkligen en underbar kväll igår, allt kändes underbart. Även om jag och Linn tog en taxi hem tidigare än beräknat så kändes allt så bra. Har massor utav bilder från kvällarna på min bilddagbok!
"Sista natten med gänget" blev inte som man tänkt sig, det blev sååå mycket bättre!

Dåliga konversationer

Haha, kom och tänka på en rolig sak som hände igår! Blev presenterad för en kille som tydligen hade gått i min klass, antagligen var jag för full för att känna igen honom eller så hade han blivit ruskigt snygg sen skolan! Det pinsamma var att jag stod och spanade på honom och kallpratade lite och helt plötsligt säger "Gud vad lång du är" Och jag sa det inte bara en gång heller. Så var den chansen lika med noll att man hade en flört där då, haha, borde lära mig att säga någonting liiite mer vettigare till ikväll. Man kanske träffar sin drömprins, fast hoppas verkligen inte det.

Lördagsmys med champagne

Fest igår, lite sliten idag och ska snart börja fixa mig inför kvällens avskedsfest och krog.
Sista helgen med brudarna innan jag flyttar! Börjar bli nervös!

Taggad som satan inför kvällen!!!

Problem inför kvällen

Jag har en hemsk, "finne, bromsbett, utslag" you name it, på min kind. Det är inte vidare snyggt och jag vill gärna slippa att hålla på och kladda med en massa foundation inför kvällen. Varför får man alltid ful hy inför en viktig kväll?
Alltid en finne eller något som ska komma upp, eller en för blek hy. Eller påsar under ögonen. Kanske borde man börja sköta om sin hy mera, hur gör ni tjejer som har en underbar hy? Eller är det bara fejk?

Länk

http://www.gratisbio.se/?RecruiterID=56692

Blommor och bin

Äntligen är det fredag, hoppas det är lugnt på jobbet så att jag kan smita ifrån tidigare! Ska stooorhandla och gå på systemet. Räckte inte med några öl, en flaska vin och två flaskor champagne tycker jag =)
Huden har inte bästa kvalitet för kvällen, har fått färg iallafall så man ser åtminstonde sommarfräsch ut. Kommer ha på mig min nya skjortklänning, en sån som alla andra har!

Getingarna börjar gå mig på nerverna, dödade en i morse i alla fall. Eller den dödade sig själv, tog ett bad i mitt kaffe och så drunknade den. Tur att dom inte har gått på simskola.


RSS 2.0