Tisdag.

"Hej! Mitt namn är Therese och jag är sjuttioåtta och ett halvt år!" - Just precis så känns det just nu i min rygg, vad jag vet så ska massage göra så att det känns bättre i ryggen. Jag har så jäääävla ont just nu, ändå var jag ut och sprang två varv i spåret idag. Varför kan inte jag bara bli bra i ryggen nångång? Mina muskelfästen i ländryggen mår inte bra, värst idag var när hon tröck på åtta punkter på vardera sida, och jag höll på att börja gråta!
I morgon är det valborg, det är då alla ska supa skallen av sig. Själv ska jag på lagfest med fotbollen (Känns konstigt att tillhöra två lag nu), först mat och sedan förfest och därefter Qwarn. Kommer förmodligen bli en toppenkväll!

Jag är helt galen i dig!

Trött

Jag kan inte sova, jag har ont i halsen, sitter på jobbet och dricker kaffe. Tänker jag för mycket? Är jag rädd? Någonting måste vara fel! Jag tror egentligen att jag vet vad det är, fast jag försöker glömma bort det. Det är bara jobbigt, speciellt när det är en kille inblandat.
Idag ska jag träna fotboll, är inte alls sugen! Men man måste ju träna.
Igår fick jag ett ryck och städade garderoben, tre kassar åkte bort, ändå får jag inte plats med alla kläder! Behöver en garderob till, och nya kläder med för den delen. Sugen på NIKOTIN!

Galet

Kvällen igår var helt galen, i alla fall enligt mig. Hände en del saker både innan, på och efter krogen. Ändå var jag inte alls så full som jag trodde att jag skulle bli pga jet-lagen. Ikväll kommer jag troligen bli de, ska nämligen iväg på 20års fest i kungsör. Har fixat till mig nu, med min nya glitter eyeliner som jag införskaffade på stan idag.
Fick nämligen åka med Malin in till stan och lämna av Filip och äta mat. Sedan var det bara att åka iväg till kungsör och gå på hockeyavslutning. Den här helgen kommer bli bra...
Fortfarande lite chockad över händelserna igår...

Fredag

Trött, jag är så otroligt trött. Jag måste få komma hem snart så jag inte somnar, ska på krogen ikväll och jag kommer bli sur och trött utav att sitta här. Vill hem och snygga till mig och ta en kall öl! Känner mig taggad för utgång, fast ändå känner jag på mig att det kommer gå åt helvete pga att jag mår som jag mår efter resan.
Brun har jag också blivit, underbart att äntligen få lite färg!
Nej, nu ska jag spela spel eller någonting....


hemma igen

Så var man hemma från New York då, har verkligen varit helt underbart. Tror jag har lyckats göra och se allt det som man ska göra. Började nästan gråta helt hejdlöst när jag träffade Helén på flygplatsen, en underbar känsla att få vara med henne igen. Tur med vädret hade man också, allt var verkligen bara helt underbart, vill redan tillbaka! Bilder finns att se på bilddagboken.

Nu när jag kom hem trodde jag att allt skulle kännas bra, mitt humör har varit strålande och nu känns det bara bra på ytan. Jag känner mig så skör inuti, vill bara skrika. Hoppas det bara är för att jag är trött och lider utav Jet-lag, orkar inte hamna i en svacka just nu. Jag är ingen trevlig person just då...
Idag har jag bara sovit, drog in till stan en sväng, Fia hittade mig längs gatorna och jag tog med mig henne i bilen. Åkte till Erikslund och gick på bolaget och Maxi, åt lite glass och poppade. Skönt att vara ledig i alla fall, i morgon så är jag också ledig och då ska jag förhoppningsvis sola och lösa korsord. Så rastlös, men ändå så trött...
Vill bara skrika, låt mig få bli lycklig igen, inombords....

MUMS

  • Det blev inge elitserien för Leksand nästa säsong.
  • I morgon åker jag till New York, Helén här kommer jag!
  • Jag är KÄR!
  • I morgon får jag vara med om ett 30timmars dygn.
  • Sugen på att shoppa så jag vet inte vad jag ska ta mig till!
  • Så nervöst pirrigt underbart att få träffa Helén!
  • Kommer inte kunna somna.
  • Vilken kass lista.

Söndag

Ett litet leende, även om helgen inte har varit perfekt så känns det ovanligt bra. Sitter på jobbet nu och trodde att jag skulle vara jätte trött, är till och med pigg! Min sömn blev ju störd i natt då det var någon galning som inte ville sluta ringa! Gjorde högskoleprovet igår, just nu skulle jag aldrig vilja göra om det. Det gick verkligen skit, rättade det idag och det var inte många rätt om man säger det så!
Ska stressa till rocklunda efter jobbet, slutar 16 och matchen börjar då också. Så det blir gasen i botten, först ska jag äta upp mina kakor som jag har med mig! Mums.



Snart åker jag...


Det känns inte bra det här

Det är hemskt, jag börjar få lite träningsvärk! Jag som inte har fått det på evigheter, det är nu jag måste börja ligga i! Märks att fotbollen inte är någon styrka alls, i hockeyn använder man överkroppen på ett annat sätt. Måste sätta ihop ett styrkeprogram som jag ska göra några dagar i veckan. Tappar så mycket nu när hockeyn är slut, även om jag är ute och springer och jagar en boll så är det verkligen inte samma sak.
Hem till Sazza idag, kommer antagligen vara sugen på att dricka alkohol nu när jag inte får dricka. Ska köra bil och åka hem och nanna kudde tidigt! Kommer troligen inte kunna somna eftersom att jag kommer ligga och tänka på det där jävla högskoleprovet! Blääää.

En helt jävla vanlig torsdag

Vad var det jag sa igår, det var verkligen ombytta roller i morse. Papps fick lov att rycka upp mig ur sängen, jag hann inte föna håret så det blev diadem och håret åt tretusen håll och inget smink. En brorsa som står och ropar på mig att jag ska skynda mig. Han blev i alla fall glad över att jag letade reda på hans fotbollsskor igår som han hade glömt på trollebo.
Det är en vanlig dag på kontoret, var en sväng med Linn till godisautomaten på "andra sidan". Var faktiskt hon som var sugen och jag köpte tuggummi. Solen börja komma fram, vi får väl antaligen snart dra för våra gardiner.
Sugen på att ta några varv i spåret efter jobbet, fast ska iväg en sväng och handla lite inför resan så det finns risk för att det blir för sent för det. Har även skavsår utav mina fotbollsskor, så det gör lite ont. Ska köpa nya när jag kommer hem från Helén. Måste köpa med mig tamponger till henne och mig när jag ska dit, tydligen så var dom helt "fucked up" over there!
"Har du hört om Amerikanerna som ska gå över till Leksand, de behöver tydligen all hjälp de kan få i kvalet?" En kollega försökte vara lite rolig och skämta.
Jag brukar längta tills att det blir helg, den här helgen vill jag att den ska gå över lika fort som den kommer.

Mums

I morse fnittrade jag till lite när jag stod och titta upp på min bror, ett stort leende mötte en sliten kille. "Hur fan kan du vara så pigg när du går och lägger dig så pass mycket senare än mig och ändå går upp samtidigt??!!"
Det är en bra fråga, jag är riktigt trött, mest hela tiden. Fast värst är det dom första tio minutrarna, sedan är det bara att bita ihop resten av dagen. Känner på mig att jag kommer vara som ett lik i morgon efter en sen träning ikväll. Då blir det nog ombytta roller för mig och min bror.
Jag blev imponerad utav mig själv igår, löpte 4,4km. Kändes riktigt bra!
Ett helvete med hockeyn, jävla *ora! Fick bara ont i huvudet, slängde i mig tre piller och försökte tänka på någonting annat. Match på fredag igen, det måste bli tre poäng, annars är vi körda!
Det är så himla mycket just nu, jag är inte van med att ha en kalender som är fullbokad. Min hjärna bara snurrar och det är så mycket som jag skulle vilja göra, även som jag inte skulle vilja göra.

Saknar dig redan, allt är helt galet!


Det känns lite bättre nu...

För tillfället känns allting väldigt bra, lite för mycket att göra. Skulle vara skönt med en dag utan någonting planerat. Åker om 8dagar och det ska bli hur kul som helst att få träffa Helén! Det ska bli skönt att få komma bort från allt här hemma, och sedan komma hem igen och ta nya tag.
Träffade Filip igår, känns lite jobbigt att man troligen inte komma kunna träffa honom på 3veckor nu bara för att jag åker iväg. Men det är bara att bita ihop kvinna!
Nollade Mora i lördags, vilken stämning, vilken känsla. Det går inte att beskriva om man inte är Leksing!

RSS 2.0