Sälen, här är vi!

Så var vi framme i Sälen/Kläppen och sitter och myser i stugan. Malin och Tina hann testa brädorna innan dom stängde i backen och Malin var duktig för att vara nybörjare! Maten har lagats, alkohol har intagits och filmen är igång! I morgon blir det till att testa skidor för första gången för min del, jag är jätte nervös och kommer nog inte ens klara mig upp för backen!
Kallt som fan är det här!

Internet-ragga?

"Fan jag ser ju ut som hey baberiba" - Sagt utav mig när jag såg mig själv i spegeln, ingen vacker syn..

Idag träffade jag massa brudar en sväng på kvällen, så otroligt trevligt! Mysigt att vara här uppe igen, men saknar er alla där nere!! Annars har jag bara legat i sängen och varit sjuk, fast det börjar bli lite bättre iaf! Funderat väldigt mycket! Även gått med på att gå med i mötesplatsen.se med Linn så nu är jag medlem och ska sätta igång att ragga. Vad fan har man gett sig in på? hahah


En vit jul

GOD JUL!!!

Jag håller på att skicka en massa sms och julhälsningar just nu till alla mina kära i telefonboken. Och jag har kommit fram till att det finns allt för många personer som jag tycker om som jag inte har pratat med på länge! Så jag måste helt enkelt ta tag i det här, hör ingen annan av sig så får jag väl ta tag i det då. Jag kan inte bara sitta i Jönköping/Kolbäck och vänta på att folk ska ringa mig!!

Det är lite snö ute nu...

Julen

Varje år tror jag att många får en panik känsla när det blir jultider. Man ska ha råd att handla massor med mat och klappar, plus att man ska träffa massor med släkt och vänner. Hela helgen ska vara perfekt och inget får gå fel. Men varför ska allt stressas upp och göras så stort? Går inte allt ut på att man ska ta det lugnt och vara med sina nära och kära.
Själv kommer jag tillbringa min julafton hemma hos Pappa med min bror. Vi känner att det är lugnt och skönt att göra så pga en jul för något år sedan då mamma fortfarande bodde hemma. Finns inget underbarare att vara hemma med dom, även om det kan göra mig rastlös som tusan under dagens väntan medans andra har fullt upp med massor med stök och släkt. Men som sagt, julen ska vara lugn för mig. Om några år när jag själv skaffar barn så kommer det troligen bli tvärtom så lika bra att passa på att njuta av lugn och ro nu!

Det svider i min näsa

Sitter här på mitt kontor och jag är så trött, eller jag är nog mera seg och vill vara hemma och vara sjuk! Sista dagen på jobbet idag, inte för att jag har jobbat så mycket men lite pengar i kistan blir det!! Plus att jag går omkring och spanar på snyggingar, hejat på en hottie två gånger redan idag. Mihihi, iofs är han ingen hottie men ja är man desperat så. haha
Kan inte förstå att det är julafton i morgon, var har tiden tagit vägen egentligen?

Varför säger jag sååå?

Idag är en dålig dag, och jag sa någonting som jag aldrig trodde jag skulle säga. Och nu när jag tänker på att jag sa de så vill jag nästan gråta. Fan vad känslig jag är idag!!!
"Kanske flyttar hem och finns de inge hockeylag nästa år som jag vill lira i så får jag väll ta ett uppehåll"


Its a work work

Skrev precis på mitt anställningsavtal, hade fått löneförhöjning tror jag! 105kr i timmen är helt ok!
Fick reda på att jag kan höra av mig när som helst om jag behöver jobb och sommaren är självklar för min del, fan känns bra att veta att jag kan flytta tillbaka och få jobb kan jag säga er! Såg att hon som jag var vikarie för förut när hon var mammaledig har fått en riktigt stor mage igen! :P

Pillertrillarn

Jag mår illa, och jag lyckades hosta sönder muskeln igår igen. Så nu har jag ringt till Vårdcentralen i Jönköping och bett om mer medicin. Men dom fick lov att prata med läkaren igen och rådgöra om jag får det eller ej. Tydligen var tabletterna starka och jag har ätit för mycket? Jävla kärring, jag har ju för fan ont! Hoppas hon ringer upp och är snäll mot mig!

Sitter på jobbet och haft en helvetes jävla morgon med massor utav samtal, fast alla är ovanligt trevliga!

Ta detta inlägg med en nypa salt...

Vad är det som får oss att gå upp varje morgon om igen? Var hittar vi alla livsgnistan dom dagarna då det nästan är kolsvart? Jag funderar ofta vad som är meningen med livet, vad vill jag uppnå och göra. Måste mitt liv kännas så speciellt och vara så innehållsrikt hela tiden? Och varför ställer jag kraven att jag jämt måste vara så glad...

Jag måste lista ut vad jag vill göra, och jag måste ta tag i det! Trött på den jag är idag...


Se en värld i ett sandkorn
och himlen i en vild blomma.
Hålla oändligheten i handflatan
och evigheten i en timme.

Söndagsmys med familjen är aldrig fel

Det går framåt, idag så hostade jag inte en enda gång fram tills dess att jag klev på isen. Skulle åka lite friåkning med brorsan, Malin och Martina i Hallsta. Gick faktiskt mycket bättre, gör fortfarande ont men jag bet liksom ihop och stod ut. Lite trött på alla killar som aldrig sett tjejer lira hockey och som tappar ögonen.

Nu blir det snart fika, kika film och bara ta det lugnt. Har som sagt var ont, och jag tänker inte lägga mig ner för då kommer jag fan i mig inte upp igen! Haha.

Mitt gamla ungdomsrum ser förjävligt ut förresten, tog bara några dagar innan det ligger kläder överallt!!

Gott med hemlagad mat är det också, så jag äter mest hela tiden. Ätit två riktiga mål mat idag!! Wohooo

Det snöade idag, hoppas fortfarande på en vit jul här uppe.


Tidigt söndagmorgon

Så har man redan varit uppe i två timmar, galet tidigt var man uppe! Halt var det med, men vad gör man inte för att komma tillbaka till gamla jobbet och jobba några timmar. Har inte än fått något samtal och nästan ingenting fungerar. Tur att själva säljsystemet funkar iaf, annars har jag bara tre utav sju rutor uppe i windows :P
Idag ska jag åka skridskor, måste till Köping först för att hämta brorsans skridskor. Sova borde jag också göra, sov nog fyra timmar inatt plus att något snille ringde och väckte mig vid 04!

Lördag i byhålan

Igår var det fest, riktigt jävla kul att få träffa alla igen! Och förfesten blev lyckad, och senare drog vi in på Konrad. Det började med att jag tappade mitt Visa-kort men vakterna lyckades hitta det åt mig och dom var riktigt tillmötesgående! Det firade jag med en tequila!! Kändes skönt att festa igen och jag hade inte lika ont som vanligt, men i morse när jag vaknade upp hos Anders och alkoholen hade slutat värka ville jag döööööö!
Kul att träffa gamla kära ansikten och nu ska jag bara slöa för att göra mig redo för en arbetsdag i morgon!!! Kanske blir det till och med en sväng till affären för att köpa lite godis, måste spana lite och se om de gjort om nått!

Så var man hemma, eller?

Fan, allt känns så otroligt konstigt att vara hemma hos Papps. Även om det känns bra och att man knappt hann innanför dörren innan kramarna kom så känns det ändå galet. Jag minns inte hur saker var förr, och jag  hittar inte lampknappar!! Men jag får boa in mig nå några dagar!  Precis kollat på hockey med pappa och han verkar vara sig lik, skriker och svär av sig. Brorsan lirar elgitarr och jag följer efter honom överallt och jag är lika rastlös som vanligt när jag är här.

Mot Kolbäck

Om ungefär en timme står jag med bilen utanför HLK och ska hämta upp Elon och säga Adjö till brudarna. Innan dess ska jag rensa kylskåpet, plocka undan lite, köra fram bilen och lasta den full! För snart åker jag hem till Papps!!!
Blir kvar i tre veckor så bara å höra av er om ni vill ses på en träff!!

Freddy och Teddys KillKravlista

  1. Långa, runt 185cm
  2. Brunetter
  3. Vältränade, men inte fööör vältränade
  4. Fina ögon (Enligt Teddy ska dom vara bruna)
  5. Spela gitarr
  6. Sportintresserade (Inte lika viktigt för Freddy)
  7. Smarta
  8. Rika
  9. Bra på massage
  10. Städa
  11. Bra på att laga mat
  12. Snygg bil
  13. Inte bara ha en massa tjejkompisar
  14. Inte för svartsjuk
  15. Ha ett "eget" liv
  16. Lagom klängig
  17. Mysig
  18. Skicka gulliga sms, men inte för mycket!
  19. Inte toffel
  20. Han måste älska Disney-filmer

Om du känner att du prickar in minst 10 utav dom här punkterna så kan du vara vänlig att kontakta någon utav oss för vidare bekantskap!


22timmar kvar till "hemgång"

Nej, jag tänker inte gråta mera! Det är slut på det nu, just nu är jag bara så sjukt jävla arg. Förstår inte hur folk på denna jord kan behandla sina medmänniskor som skit just precis hela tiden. Brukar man inte säga att man ska behandla andra som man själv vill bli behandlad? Svin....
Gårdagen var galen, jag tror jag fortfarande är lite i chock. Livet är att ta risker, gick ju bra i alla fall.

I morgon åker jag hem till Papps, ska bli skönt! Har packat massor och har säkert glömt hälften! Vet redan nu att tandborsten inte är nedpackad, får väll köpa en ny då..

Freddy och Teddy har en riktigt intressant msn-konversation just nu, här kommer några delar!

"På fredag ska jag gå och nypa killar i rumpan, ska ragga som fan! Men då blir man väll kallad hora."

"-Jag vill hitta Mr.Right.
 - Han finns inte, jag trodde han fanns på andra sidan Atlanten, men ack så fel jag hade.
 - Men jag som har bestämt mig för att tro på ödet tror då att det fanns en mening med det också."

"-Det vore verkligen jättefint om man kunde gå bara efter personligheten.
 - Men man vill ju inte spy när man tittar på honom."

"-Han är precis som alla andra killar. man får bara känslor för alla svin"

"-Jag vet inte ens vad alla mina heter."

"-Så antingen får man gå i celibat eller skaffa sig en kk."



 


 



 


Så kan det gå...

Fan, nu måste jag gifta mig enligt reglerna. FAAAN, hur gick det här till?? Megabajs på mig iaf.

...

Om det inte hade varit för Elin så hade jag åkt hem just precis nu....

Livet är fortfarande galet dåligt

Snart ska Sara, Freddy och Teddy till stan och äta glassbuffe! Fatta gott!!!!!
Jag vaknade sent idag igen, har fortfarande ont, svider i halsen, slemmet var gulare än vanligt. Fan att jag aldrig blir bra!!!! Har ringt till chefen, eller jag fick inte tag på honom och skrev till en kollega på msn att hon skulle säga till honom att ringa. Funkade väldigt bra då han ringde upp någon minut senare, herregud vad msn är bra! Bestämde att jag skulle komma förbi en sväng på fredag och lösa ut passerkort, annars kommer jag inte in till jobbet på söndag!!

Nej, nu måste jag duscha och förhoppningsvis blir tvätten klar snart. Måste diska också, och städa. Fan jag åker snart till Papps, måste packa som en jävla galning!!!

En bra jävla fråga?

Vad  i helvete gör jag vaken nu? Borde man inte sova just nu... hmm

Röj på kåren!

Nu ligger jag i min säng och har riktigt ont, har precis kommit hem från Kåren. Var faktiskt riktigt roligt även om jag var nykter, eller jag hoppade över min medicin ikväll och njöt utav en öl, eller nästan en hel öl! Oj vad länge sen jag kände den smaken, men vågade inte dricka mera! Skakade rumpa som fan på båda dansgolven med mina fulla vänner. Eller Alicia var också nykter och var våran fyllechaffis för kvällen! Var helt ok folk ute, men måste erkänna att kåren är så mkt roligare när man är packad!!!!!

Jag är så grymt hungrig just nu, men har väll inget som man kan äta ändå och tycker inte om att äta så här sent...

Ego!

Nu har jag fixat mig riktigt snygg, så HET! Men har fortfarande inte bestämt mig hur kvällen ska sluta och exakt vilken outfit jag ska ha! Borde ha kommit på en lösning inom en timme, annars är det lite sent. Ska äta också!


Flitigaste dagen EVER

Jag har varit uppe i 8 timmar nu, jobbade 5timmar i arenan i morse med att fixa scenen till Peter Jöbacks julkonsert i Kinnarps ikväll. Var ett jävla slit stundtals men relativt enkelt att utföra, kul att kika på a-lagets träning! Fick även lunch i restaurangen medans a-laget käkade där. Lite kul att få spana på dom, eftersom att jag aldrig ser dom!!
Åkte med Behnaz till b-lagets match på Vapenvallen vid 13 och kikade två perioder, just då låg dom under med 1-0 mot Linköping. Åkte hem för jag hade så ont och behövde lite piller!
Nu återstår det att veta hur man ska göra ikväll, funderar på att gå på julkonserten ikväll eftersom att vi fick funktionärspass och efter det gå på kåren. Men som jag känner just nu vill jag bara ligga ner men tror inte jag klarar av att bara vara själv ändå. Får fixa till mig inför kåren och ringa min lagledare och se om hon vill med, tänker inte gå själv! Ska iaf över till Frida eller om jag bjuder över gänget hit, sugen på att träffa  folk hursomhelst :D

Jag är förälskad, igen!

Precis kommit hem från bion, och jag måste säga att Twilight var riktigt bra. Jag kom på mig själv stundtals att jag kände mig som en i filmen. Jag ville inte att filmen skulle ta slut och när sluttexterna kom rullandes längtade jag redan tills nästa film kommer ut! Jag är förälskad och ville inte slita blicken från honom, tänk om vampyrer ändå kunde finnas på riktigt? Typ här i mitt sovrum just nu, det skulle göra kvällen oslagbar!

"Jag ska fixa den här filmen och kolla på den flera gånger, jag kommer onanera till den!" - Sagt utav mig efter filmen och jag måste erkänna att jag var riktigt ärlig när jag sa det!


Smärtan tog över ett tag

Testade att träna hockey idag, kändes riktigt konstigt men ändå bra på något sätt att slänga på sig utrustningen och snöra på sig skridskorna. Faktiskt så gjorde det riktigt ont när jag fick böja mig ner och knyta grillerna, men det är bara att bita ihop. Vi var väldigt några idag på träningen, så det blev en del småövningar bara. Ingen fart för min del, utan tog det lite lugnt. Stod och spottade och hostade över sargen några gånger också, skönt att hänga lite!
Tränade mycket skott, och för första gången i mitt liv så klarade jag av handledskotten! Även om det gjorde så jävla ont så gav jag mig fan på att jag skulle klara av det och efter några tappra försök och en bell så klarade jag det! Blödde näsblod efter träningen också, kände mig verkligen som en hockeylirare då =)

Nu ska jag snart på bio med Klara och Elin, Twilight blir det!!! Och godis på Hemmakväll!

Lördagsmys redan?

Jag och Freddy firar Lucia och att jag har bott här i 4månader idag (Lördag). Vi startar tidigt så festen blir låååååång. Skål! Festen håller på till söndag, för då blir det Kåren. Ska ni med??? =)


Redo för ett nyp?

I helgen blir det en hångelfri helg, mitt munsår är verkligen avtändade och jag blir rädd för mig själv varje gång jag ser mig i spegeln. Tur att jag inte ska ut och söka min lycka på krogen i helgen då, jag lovar att jag skulle skrämma iväg en och en annan pudding med mina läppar.
Borde befinna mig på apoteket just nu och införskaffa mig munsårssalva, men här sitter jag i min säng. Lika bra det, var så läskigt att köra bil i snön. Trivs bättre hemma här, med min nya sköna HV71 dress i mörkret för mig själv.

Titta, det snöar

Jag gick upp vid 06.00 i morse, var i skolan redan vid 07! Det är riktigt galet då jag gått upp 13 dom flesta dagarna nu när jag varit sjuk. Men vad gör man inte för att få se luciatåg på skolan, var mysigt men kanske inte så jätte bra. Fick träffa delar utav klassen idag också, gjorde VOC/MCT som troligen inte gick så jätte bra. Tyvärr var inte Mattias, min mentor/handledare, där idag så jag får ringa honom på måndag. Känns ändå lite bra att vara i skolan, saknar det innerst inne. Hoppas att det blir som jag vill i vår =)
Sedan blev det promenad i snöslasket och lunch på stan, det resulterade i att jag har väldigt ont i magen just nu. Kom precis hem och hade fått min omtenta hemskickad. Blev iallafall godkänd på en del, så nu är det bara TE-delen kvar!
Ska snart åka och hämta min HV71-joggingdress som äntligen kommit, liiiiite sent kanske??

Min blåsa/munsår på läppen är iaf dagens mest irriterade objekt.


Tipp tapp, tipp tapp

Blev lite ändrade planer idag, ringde till Freddy för att fråga om jag fick komma över och lägga över lite OTH, men så var hon på stan med Elin. De skulle gå på Julkonserten på HLK, och varför skulle jag sitta själv och dega i soffan när jag kunde hänga med?! Så det blev en sväng på stan och handlade en klänning och njöt utav glass och trevligt sällskap. Var väldigt mysigt att vara på julkonsert, det känns som om att det är jul på riktigt då!
I morgon kanske jag ska på luciatåg på HLK, men det var lite för tidigt för min smak så vi får se. Ska ändå dit vid 09 och göra VOC/MCT eller vad det heter så kanske orkar man sig upp. Beror lite på när man somnar ikväll, men så mkt som jag har gjort idag så borde jag somna fort! Inte van med att vara uppe och härja så här mkt!

Bensinen är sjukt billig!

Idag så har jag äntligen handlat, och äntligen var jag ute och kikade på rätt dag så Second Hand hade öppet! Köpte en del julblommor och lite kläder! Hittade nån julklapp men mest blev allt till mig själv. 1500kr fattigare, men jag behövde lite nytt tyckte jag.
Har precis ätit lite taco rester från igår och sitter i soffan och myser med tända ljus. Funderar på om jag ska slå in lite julklappar med mitt fina papper!!

Varför dyker denna känsla ständigt upp?

Det tog inte lång tid innan jag fick panik, jag mår fan inte bra egentligen. Jag vet inte vad det är, men jag tänker nog för mycket och får bara panik helt enkelt. Ont i magen och huvudvärk, huvudvärken är den som dyker upp oftast! Jag har helt enkelt setat och funderat på framtiden här i mörkret. Börjar fundera på att åka tillbaka till pappa efter hockeysäsongen. Saknar allt där uppe oerhört mycket och alla vänner och skratt!
Men den som lever får se, just nu ska jag försöka klara av natten med värk och panik.

Strålande jul

Jag sitter här som en drottning på min nybäddade säng och verkligen njuter. Jag har städat flera timmar idag, och det strålar i mitt rum. Jag lyckades få upp min julstjärna, den var inte trasig! Var bara lite glapp när man skruvade dit lampan och fick skruva dit den hårdare! Varför har man inte städat rummet tidigare för ? Allt känns bara så bra just nu.
Lagade tacos åt mig också, var gott att äta mat!

I morgon ska jag ut och härja på A6 och solås för att hitta julklappar, kläder och blommor.

Idag har det snöat hela dagen, känns mysigt att titta ut på vinterlandskapet!


Kvällsaktiviteter!

Ikväll har jag tuggat tuggummi precis hela kvällen sen jag kom hem från tentan. Börjar bli riktigt trött måste jag erkänna!Men får man inte träna hockey så är det lika bra att träna käkarna! ^^


Ett steg för Therese in i nya livet

Idag gick omtentan skit, det var verkligen så mycket svårare än dom förra! Klara håller med på den punkten!! Har sökt om engelskan till våren faktiskt, tänkte hoppa på den om jag klarade tentan och slapp läsa litteraturen. Nu blir det problem med det, så får kolla upp hur jag ska göra med den saken.
Var på Ikea och A6center med Sara idag iaf, hittade lampor till min stjärna. Men nu när jag kommer hem så funkar den ändå inte! Jävla Ullared! Hittade iaf en underbar lila klänning som jag troligen kommer ha på mig på nyår. Hittade skor och lite smått och gott också. Ska dit igen i morgon och köpa blommor och lite kläder och julklappar! Ett bra sätt för mig att börja leva igen, ska äta mat i morgon också! Ikväll blev det bara lite kex och ost till middag...

Jag är jättesugen på att skaffa barn!!! Min modersklocka har verkligen börjat ticka!

Ringde någon mystisk kille till mig idag också, han påstod att han hade träffat mig i somras och att jag hade gett honom mitt nummer och att vi hade sms:at. Han bodde i Västerås, jag fattade noll. Inte ens när jag fick hela hans namn så visste jag inte vem han var! Vem fan har jag nu flörtat med på fyllan???

Ska jobba på Peter Jöbacks julkonsert i Kinnarps på söndag också, eller ska plocka undan stolar och ta bort golvet från isen antar jag efteråt på kvällen och natten. Får lite pengar för det, så det är alltid positivt!!

Pirrar i tårna!

För första gången är jag nervös inför att skriva en tenta, kanske för att jag verkligen vill klara den här till skillnad från förut. Äntligen lite motivation i sikte, fast så pass mycket har jag inte pluggat ändå. Jag har gått igenom två gamla tentor och tror jag kan allt där. Och det ska verkligen räcka tycker jag, hoppas jag klarar det!!
Ska iväg till A6 en sväng innan, måste köpa en blomma och lampa och även kika lite julklappar och kläder!

Smärtan inleder den nya veckan

Vaknade upp och hade sjukt ont för en stund sedan, hoppas pillerna börjar verka snart så att det inte gör lika ont. Hade tänk och plugga och fixa lite här hemma idag ju! Orkar inte ha ont, men jag är väll dömd till det...

Leva livet?

Idag är det söndag, jag har nästan inte gjort ett skit. Kanske för att jag vaknade 13. Men jag var iaf hem till Sara och fick en supergod fiskgratäng och åt pepparkakor. Det var trevligt!
Nu ligger jag i sängen som vanligt och ska kika på Wallander, kanske lite mer OTH inatt också :D

Vill ni veta något snuskigt??

Jag råkade få en hostattack på toaletten och spydde liiiite i handfatet precis. Det är just precis det som är en anledning till att jag inte vill äta! Fast nu mår jag bra igen =)

Hockeyn som är mitt liv!

Jag är så jävla trött, ändå har jag bara varit uppe i 8timmar. Jag orkade faktiskt ta mig iväg och åka lite skridskor på b-lags träningen. Fast jag åkte knappt, det var så ruskigt jobbigt, och jag kunde inte skjuta för då gjorde det så jävla ont. Och nu gör det ont i hjärtat att behöva tänka på att det är en lång väg kvar tills jag får börja spela igen. FAN!

Bitch även när jag är nykter?

Jo, jag tror att så är fallet. Fast det är bara det att jag kan behärska mina armbågar lite bättre när jag är nykter. För när jag är full så går jag lös på dansgolvet och hatar alla som kommer i närheten utav mig. Var en kille idag på dansgolvet som var helt galen, han låg nästan på golvet framför oss och han bara hoppade in mellan oss. Sådana killar tycker jag verkligen inte om, lite för mycket utav livets goda dryck kanske?
Något som var sweet var iaf "min" geek på dansgolvet, haha fy fan vad het man får vara. Och Elin, ta inte på andras rumpor och få dem sedan att tro att det är jag! Jag tycker inte om att få en massa blickar :P

Hemma från Kåren

Kom iväg till Kåren, fast nu efteråt ångrar jag mig lite tyvärr. Det var riktigt kul i början även om jag var nykter och sjuk, men sen tog liksom energin slut för oss alla och det kom bara massa dålig musik. Men men, alla kvällar kan inte vara helt underbara. Skönt att få komma ut och fixa till sig för en gång skull iaf...

Nu borde man försöka sova snart tycker man, får se hur det blir med den saken :P

Freddy näckar

Jag ska på Kåren ikväll med Elin och Freddy!! Får se hur det går, ska bli kul att få komma ut iaf! =)
Just ni sitter vi och kikar Idol och är sega, Elin ligger nästa och sover här i soffan!

Beroende

Fan för dig Freddy, du har gjort mig beroende utav One Tree Hill. Jag som skulle sova tidigt ikväll, men nu sitter jag fortfarande vaken och är till och med pigg med OTH på datorn. Ditt fel!! :P

Peppa, bli frisk jag vill på kåååren! Fast mest utav allt vill jag träna och lira hooooockey.

Höjden utav dålig kondition är när....

.... man blir omkörd utav en tant, i uppförsbacke och jag och Freddy står och tar paus och flåsar. HAHA


Prutt

Fan, jag gick inte till skolan idag, inte ens en föreläsning lyckades jag ta mig till. Men jag sov riktigt dåligt plus att jag har hostat slem hela morgonen. Känns skönt att jag får upp det nu iallafall till skillnad från förr då jag inte kunde andas. Ska ta mig ut på en promenad snart och få lite frisk luft, ta ett bad och äta mat. Jag måste börja leva igen, jag kan inte ligga här hemma och tro att jag blir glad igen utan ansträngning. Men jag är fortfarande arg för att jag inte gick till skolan, jag var ju ändå uppe vid 6 och tog medicin mot smärtan. Kanske var det som var felet...

Vi som skulle på kåren i morgon, kanske orkar man en timme. Hoppas det blir bättre!!! Ska nog åka skridskor på lördag, inte spela hockey utan bara glida med på b-lagsträningen. Fick sms av b-lags tränaren om match söndag, låter väldigt långt bort tyvärr... Känns bra att det finns ett b-lag man kan börja träna med iaf, för a-laget kommer jag inte kunna träna med än för det är för hög fart...

Blåsljud

Jag mår betydligt bättre sen igår kväll, gud vad jag älskar piller!!! Jag kan inte säga att allt är perfekt, halva smärtan är borta och slemmet i halsen sitter där det sitter. Men jag gråter inte längre =)
Ska försöka ta mig till skolan i morgon, kan inte lova nått....

Trött blir jag utav pillerna, speciellt direkt efter jag har tagit dom, som hon på apoteket sa. Så jag ska faktiskt sova snart, läsa en bok eller nått och sedan njuta av några timmars sömn!!!

Fint som snus

Fick dunderpiller utav läkaren, han ville kolla lite blod och sticka nålar i mig. Proverna såg väldigt bra ut, men jag fick piller ändå. Så nu ska smärtan försvinna, begärde starkare än dom jag hade innan.
Sitter här i vardagsrummet med lite energi för tillfället, jag ler till och med lite! =)

Jag kämpar...

Jag ska till doktorn om en timme, jag ringde till vårdcentralen och tvingade dom ge mig en tid. Jag har så sjukt ont att jag inte ens längre kan sova, sitta eller gå. Hoppas jag kan få någon medicin som funkar den här gången. Iofs sa hon som jag pratade med på vårdcentralen att dom smärtstillande jag hade fått är starka, men det blev ju inte bättre alls???

Sitter och kollar på OC nu, mina avsnitt utav One Tree Hill tog slut igår och jag orkar inte gå över till Frida och lägga in nya, det är en kamp att ens orka gå till toaletten idag....

Jag försökte, men misslyckades!

Jag stängde av datorn, la mig ner i sängen. Men jag visste redan från början att det inte skulle gå, det gör för ont. Det gör riktigt ont, och just nu känner jag mer smärta än igår och även på fler konstiga ställen. Så jag satte mig upp i sängen, grät igen som jag har gjort mest hela kvällen. Jag grät igen nyss, för att jag hostade och spottade i papperskorgen. Jag fick även ingen luft, men det blev bättre efter en rap. Jo, jag vet att jag är äcklig, men det är mitt liv just nu. Har fortfarande ont, men medans jag skriver så tänker jag inte. Allt känns lite bättre då..

Glömde berätta om mitt näsblod idag, det var något som jag aldrig varit med om, inte på det sättet! Jag hostade som vanligt över min papperskorg som står nedanför sängen, som jag spottar slem i, och så helt plötsligt så började det droppa blod. Och det verkligen stänkte över hela papperskorgen. Äcklig som jag är hittade ett gammalt snorpapper och sprang till toan och stod över handfatet. Det var en skön känsla att känna att blodet rann, hur det stänkte upp mot tvålflaskan på kanten. Jag fick stopp på det till slut...


Nästa mål är att lyckas somna inatt...


Läkare kan inget göra, jag ska vila mig frisk...


I miss you!!!

Jag saknar dig så sjukt jävla mycket, jag sitter här och gråter i min ensamhet och tårarna kan inte sluta forsa ner. Jag vill att det ska gå 13dagar nu så att jag får träffa dig, men innerst inne vill jag inte det. Jag vill inte att den 15e december ska komma, jag vill inte säga adjö för evigt. Men det är väll då jag kan börja komma över det, gå vidare och se tillbaka på alla lyckliga stunder. Jag känner mig bara dum, som om att jag förstorar upp allt hela tiden...




Jag ska sluta klaga, jag ska sluta skriva om olyckliga saker....

En regnig tisdag

Jag diskade precis disken ifrån lördags, jag blev helt slut. Det är då man förstår att det är en lång väg kvar till hockeyn...
Köpte mig en micro idag också, hittade en annons på blocket och jag slog till. Fick hjälp utav Sara som körde!

Finns inget att skriva då jag inte gör någonting längre, är bara sjuk och känner samma känslor hela tiden. Inläggen blir precis likadana...

Nu ska jag äta lite paj, länge sen jag åt nu...

Jag ljög igår...

jag tänker klaga idag, och jag kan inte gå till skolan. Jag hade för ont igår och när klockan var 04 så hade jag inte fått somna än. Jag låg här blixtstilla i min säng och kunde inte göra nått, fick iaf nån timmes sömn till slut.

Ringde vårdcentralen igen på morgonen, typiskt att jag lyckats få det ärade förkylningsviruset som det inte finns medicin för. Så idag ska jag ut på en kort promenad och dricka massa vatten, sen hoppas på att jag blir frisk. HALLÅ, hur länge ska man få stå ut? Finns risk att det inte blir nå mer hockey. Bara det får mig att gråta....


Ny vecka, nya tag. Or something...

Jag ligger här i min säng som jag började veckan, kan inte röra mig. Ikväll gör det ondare än någonsin och jag gråter varje gång jag måste röra mig, som jag tyvärr måste göra ibland. Värre är det när jag hostar, jag vill bara bort till en annan värld då. Varför kan man inte bara få ligga här i sängen och inte röra sig? Vad är meningen med allt?

I morgon ska jag inte klaga, jag ska komma till skolan med ett leende på läpparna fastän det  gör ont. Varför klaga på smärta och sjukdom när det finns så mkt annat man kan lägga ner energi på ???

Borde förresten sova nu, men ligger och kollar på One Tree Hill och gråter som vanligt... Varför sova när man kan ligga uppe och pina sig själv med en papperskorg nedanför sängen.

Hoppas ni har haft en bra första advent mina vänner! Förutom smärtan har den varit riktigt bra för min del iaf!

Och just ja, kvällen igår. Den var bra, fastän jag använde upp mina sista krafter. Men det var det värt!

Är kissnödig just nu, men orkar inte gå upp för det tar för mycket på krafterna, sparar dom till att tugga frukosten.

See yaa!


RSS 2.0