En repa på stan

Blev en repa på stan efter jobbet, var inte alls sugen egentligen ville bara hem och äta. Hittade en hel del, underkläder, smink, kofta m.m. Usch man handlar så mycket på impuls när man bara spanar runt. Men så kul att göra av med pengar, det är som en kick när man drar kortet i kassan och har fått massor med grejer för lite pengar. Det är som en sport för mig att få en massa fynd och billiga saker. Jag har aldrig varit en märkesnörd, bara det är snyggt så funkar det för mig iaf. =)
Gjorde en sallad när jag kom hem, pajade hårdkörningen genom att pappa hade lagat rabarberpaj. Åt lite melon och frukt nu på kvällen också, känns som om att jag äter mer nu när jag försöker vara medveten? Inte bra....

Jag mår illa, som en gorilla

Jag mår illa, usch jag vet inte vad det är för fel på mig idag. Kanske lite nervös inför mötet i morgon, eller så är det den dåliga luften som är så hemsk. Ska till stan en sväng efter jobbet, måste köpa lite smink och spana in kläder. Ska in i morgon också, men då blir det mat ute med tjejerna =)

Fick min nya bok idag "Det lömska nätet" utav Helene Tursten, har redan läst en hel del nu på jobbet. Så bra!!

Nyfiken

Nu vet jag vad det var för "projekt" som var igång i augusti/september. Det var en annan avdelning som behövde personal och jag kommer att träffa den ansvarige på onsdag så får vi se hur det går. Kan vara kul att testa någonting nytt faktiskt. Men vi får se vad det är och hur det går. Men nu vet jag iaf lite mer =)

Pengarna rullar in

Så ska man jobba på söndag, 8-13 sweet!! Lite extra pengar är aldrig fel, tackade ja på en gång.
Det var lite varmt ute på rasten på terassen, blir nog en promenad ute i "naturen" på lunchen istället för att sitta och steka min rödbrända hud. Finns fler som har bränt sig under helgen som tur var..


Grus i ögonen

Alltid lika trött på måndagar, plus att huden svider lite lagom skönt efter helgens solning. Men nu har jag iaf äntligen fått färg!
Mitt öga var inte svullet i morse, inte som igår då jag knappt kände igen mig igår. Förstår inte vad det kan var för fel.

Hårdkörning nu, undrar hur länge det kommer hålla....

Sommar och sol!

Idag har jag njutit utav värmen, första gången på flera veckor. Trist att jobba när det är fint väder, men idag blev det en hel dag i poolen hemma hos Pias föräldrar. Trevligt värre med tjejerna och det borde ske oftare!
Brände mig tyvärr, plus att jag var i solen en del igår också. Men det lägger väll sig under natten.
Var i Sura och festade i fredags, så himla roligt!! Dagen efter blev det till å kika på ölfotbollen och ha lite picknick med tjejerna, mysigt och gott. Sen ballade jag ur och åkte hem och tog en långpromenad med Angelica. Kände som om att jag inte orkade vara bakis en söndag, allt går inte ut på att festa och bli full i min värld =)

Började kika på filmen Troja igår kväll, hann med halva för jag råkade somna. Så får fortsätta ikväll.

Stalker

Haha jag kan inte sluta skratta, sitter och garvar lite då och då på jobbet. Haha, jag pratade med en grabb i telefon på jobbet och tyckte han verkade vara trevlig och ung. Haha så jag fick lov att försöka söka upp honom. Och så verkar han vara värsta machoman, haha men gud. jag kommer ju garva ihjäl mig nästa gång jag måste ringa honom =)

Tågbiljetter

Nu har jag äntligen bokat biljett hem från Leksand, letar febrilt efter biljetter till Göteborg. Men ska ju vara så dyrt jämfört med vad jag hittade förut. Men får väll lägga ut nästan 500kr, får iaf Göteborgspasset billigare med mitt Ica kort =)
Så Sara och alla ihopa, det blir nog helgen v29 som jag åker ner! Måste bara dubbelkolla med chefen om det går bra och planera.


M.J

Han är död, borta, nu finns det bara musiken kvar!! Kan inte fatta det... Ett tecken på att allt kan hända, även om man är the King of Pop. Shiiiiiet

Torsdagskvällen

Det blev lite shopping efter jobbet, hittade en klänning och en topp. Så nu har jag något att ha på mig inför helgen! Blev lite alkohol också, är ruskigt sugen på lite vin ute i solen nu. En dag kvar...
Fick lov att stryka lite kläder, städa rummet och garderoben när jag kom hem, även laga mat. Är själv hemma tydligen, det ekar så tomt då. Snart blir jag väll själv igen, dom andra har väll semester eller något. Och jag jobbar! GRIIS

Boka lite tågbiljetter i morgon tror jag, blir ju en tripp till Leksand och Göteborg i sommar. Vilken semester!


Jag vill också få färg

I morse ville jag bara somna om, flera gånger! Ändå vaknade jag halv fem i morse igen och gick upp på toa, va fan jag har aldrig gjort sådant förut... Fint väder idag igen, och jag får inte njuta. Jag vill också bli brun..

"Vad gör du i några veckor i höst? Vi har kanske något nytt på gång, men förvänta dig inte någonting."  Herregud!!

Mitt armband är för stort, måste tjocka till mig lite


Skönt med träning

Usch jag tyckte inte om att jogga på asfalt, sen så skulle jag ju bara gå egentligen. Testade lungorna lite genom att ruscha lite och det kändes faktiskt bra! Snart börjar jag med min löpträning =)
Nu sitter jag och dricker goda smoothies som jag har gjort till pappa och mig. Så skönt att vi äntligen har införskaffat oss en mixer, även en sodastreamer blev det =)

Snart löning

I morgon är det lön, jag är sugen på att göra av med alla pengar på en gång. Fast det kan man ju trots allt inte göra.. Jag vill vara ledig också, när man inte har jobb så strävar man efter att ha ett jobb. Och när man väl har ett jobb så önskar man att man hade mer tid åt annat. Men hur kul är det att alltid varenda jävla sommar jobba hela tiden... Men sånt är väll livet när man är ung och måste ha pengar...

Slöfock

Usch och fy på mig, jag har blivit som en hösäck på senare tid. Inga muskler kvar, trött och lat. Ikväll får det bli en promenad i värmen, jag är besviken på mig själv som har låtit det gått så här pass långt nu.... TJOCKIS!

Shopping

Blev en kväll på stan efter jobbet med Bella! Lite shopping, spicy hot och en massa snack. Trevligt värre måste jag säga, borde göras om snart igen. Speciellt när det är rea i varenda lilla butik just nu, sommar rea var det va?

Tågluffa

Jag blev supersugen på att tågluffa i Europa, någon som känner sig sugen??????

Inglasad

Jag är trött på att vara så otroligt glad på jobbet, trött på att fixa alla problem. Får man gå hem eller? Lata sig lite i solen och dricka smoothies!
Längtar till min semester lördag,söndag, måndag uppe i Leksand v30. Långledig!!!

Trevlig midsommar

I morgon åker gänget till Kopparberg, här regnar det.
Idag var det hemskt på jobbet, det ringde konstant, speciellt för mig som sitter på alla tonvalen.
Salladen var god, melonen ännu godare!

Problem

Fan, jag kom på att jag troligen inte har något att ha på mig på midsommar. Måste på jakt efter en somrig klänning idag efter jobbet och även handla en massa gott på systemet! =)
Ringer på jobbet gör det också!

Solen skiner idag!

Nu är det inte långt kvar till helg, skönt med kortvecka! På fredag åker jag med tjejerna och grabbarna till Kopparberg, Fridas stuga. Ingen aning om vilka som ska med men vi lär ju vara över 20st nu eller? Hoppas på fint väder så att vi kan leka en massa och basta och bada. Kommer nog bli ruskigt roligt!!

Igår var Angelica och Anna-lena(?) och kikade på våra katter, Anna-lena kommer om två veckor ta hem lilla Doris till sig. Hon kommer få bo med katterna Torsten, Åke och Smulan. Tror hon kommer ha det så otroligt bra =)

Just ja, igår hjälpte jag Pappsen med Facebook!

På jobbet

Fan, jag glömde mobilen hemma. Vad gör man nu då????

Lördag

Gud så skönt det var att få sova länge idag, och äta en massa frukost i lugn och ro. Nu vill jag bara börja dricka öl och umgås med klassen. För ikväll ska vi grilla och festa, hoppas det kommer massa folk från klassen =)

Igår köpte jag mig en ipod nano, tyvärr så hade dom inte den lila och jag orkade inte åka runt så fick bli en svart. Även ett par nya hörlurar och vid kassan upptäckte jag att det blev ett billigt kalas. Så jag är superduper nöjd, nu behövs det bara massa bra musik som ska in där då...

Just ja, jag har fan min alkohol kvar i bilen...

Uttråkad

Jag har så fruktansvärt tråkigt, till och med så tråkigt att jag skrev till papps på Icatjatten (som pappsen skriver). Han var lite upptagen, han påstod att det var mycket att göra. Det kan jag inte hålla med om, även om jag snart har tagit 50 ärenden (samtal) idag. Men det är bara att ladda upp sig, nästa vecka kommer man få känna att man lever. Brukar ringa dubbelt så mycket än vanligt under midsommarveckan, plus att det ofta brukar vara fel i systemen.

Sitter här och tuggar tuggummi och undrar vad fan man ska göra för att få tiden att gå fortare, vill bara hem!!! Undrar vad det blir för mat, men jag är inte ens hungrig tror jag. Slängde hälften utav min matlåda till lunch idag, var jävligt gott med Lax men jag var inge hungrig. Ähh jag behöver ändå inget....

Äntligen

Fredagskänsla? Som fan!
Skönt att bara jobba heltid resten utav sommaren? Som fan.
Helt enkelt en jävligt bra dag! Ska jobba fram till 16,30 och sedan systemet och även kika på ipod. Sugen på att bara ligga i min säng hela kvällen och gotta mig! Lite chirre med dirre maybe? Måste ju ladda upp mig inför morgondagens klassfest som kan bli riktigt rolig, om nu alla kommer. Hoppas...

Igår kväll var det sista dagen på Svensk Energispar, chefen från Sthlm var på plats och det bjöds på pizza och alkohol. Tyvärr inte för att fira att jag skulle sluta, men bra tajming på firmafesten blev det. Tråkigt bara att jag inte kunde dricka mig lite fuller. Men gaaaah jag kommer sakna alla sötnötar på det där jävla skitjobbet ska jag säga er!!

Ska nog gå och sno en lakritsnapp utav Linn nu.... Upt: Snodde även åt mig en Ica Kuriren....


Mitt i veckan

Var precis på ett ledningsinformationsmöte, det kommer hända en hel del här på Ica framöver. Folk kommer få sägas upp och få andra arbetsuppgifter på mitt kontor, även om det inte drabbar mig som bara jobbar sommaren så lider jag med dom som faktiskt drabbas. Sen finns det ju ingen chans för mig att få vara kvar här i höst heller för den delen, men det hör inte hit. Usch, jag tycker inte om det här men nu biter vi ihop och jobbar upp oss och blir bättre!

Igår var jag ruskigt trött, tror jag somnade 23, det händer då inte ofta ska jag säga er!

Skatteåterbäringen

Äntligen har jag fått mina skattepengar! Nu måste jag hålla i pengarna, hårt som fan. Finns risk att dom tar slut för fort. Pappa ska ju trots allt ha 5000kr utav mig! Men jag är sugen på att köpa en ipod, vad jag nu ska ha den till egentligen :P Kanske ska man investera lite pengar i mina fonder? Hmmm nej usch det lät så himla vuxet och tråkigt!

Oj vad det händer grejer då!

Igår fick våran andra tjejkatt kattungar, men tyvärr så ville hon inte ta hand om dem. Så i morse så var dom döda, jag grät. Hatar när djur dör, men det var väll menat att dom skulle göra det då... tyvärr. Dom var så små och söta, svart vita. Jag försökte få upp deras värme genom att lägga dom innanför tröjan, men vad hjälpte det när natten var lång.

Jaha, så nu sitter man på jobbet igen. Trött som bara den, bara 8timmar kvar tills jag slutar för dagen. Halva dagen har jag haft kontakt med IT-support, ingenting vill fungera. Senast var det min telefon som helt plötsligt dog mitt i ett samtal!
"Hur kan jag få kontakt med dig?"
"Det kan du inte, jag har varken direktnummer eller chatt."
"VA har du ingen chatt, är du mobbad eller?"

Work work

Så var man äntligen igång på riktigt på jobbet, även om inte allt fungerar på börjar det gå framåt. Känns som om att jag har varit här i evigheter, kan till och med telefonnummer utantill! Men det är ju trots allt min 5e sommar här så lite borde ha fastnat i skallen. Lite tråkigt att jag har fått en plats så att cheferna sitter bakom ryggen på mig.
Om en timme börjar jag på mitt andra jobb, hemma igen vid halv tio. GAAH!

Söndag

I fredags var jag hem till Pias nya lägenhet i Västerås en sväng, i bilen på väg dit berättar Papps att morsan tydligen bor i samma område. Kollade precis upp det, hon bodde två lägenhetshus ifrån Pia. Kul att man ens vet var hon bor! Och jag skulle bli så jävla rädd om jag träffade på henne, även om det jag mest utav allt vill är att träffa henne. Vill att allt ska vara som förut, men nu är det inte så och jag tänker då inte må dåligt i resten utav mitt liv pga det. Även om det gör så jävla ont!

Var förresten precis iväg och röstade, ingen soffpotatis här inte.

Hiiihoo

Igår var det riktigt roligt, god mat och mycket skratt! Träffade även på en del personer som man inte sett på väldigt länge på WQ. Riktigt kul att träffa MIA, undrar om jag ens sett henne sen studenten? Låg och funderade på pizza igår när jag kom hem, så det blev en sväng med brudarna idag och käka. Gott som bara den, och nej jag är inte bakis idag =)

Nu gäller det att vila upp sig för att orka jobba en hemsk vecka. Som tur var så är det sista veckan som jag jobbar så här mycket och sen går jag på vanligt schema igen. Då ska jag börja försöka ta mig tid till att träna igen, undrar hur länge sen det var som jag faktiskt rörde på fläsket???


Lite upptagen kanske

Idag kollade jag på TV för första gången denna veckan, snacka om galet! Men det var ändå inget bra, som vanligt så suger allt som sänds på tv!!!!! Så man skulle helt klara sig helt utan tv...

Det spöregnar

Vilken vecka, ska aldrig mer jobba 52timmar iaf =) Just ja, nästa vecka blir det 54. HIHI!

Har inte gjort ett skit, eller JO!!! Var på Tunboshowen i torsdags och brorsan var grym på trummor. Alla var riktigt bra så jag blev chockad, rörd blev jag i slutet också. Tänk att det var fem år sedan man själv stod där på scenen. Nu väntar gymnasiet brorsan!

Ikväll ska vi fira söta Malin som blev 21år i torsdags =)

RSS 2.0