Växa upp

Jag har varit själv hemma sen i lördags, idag tvättade jag och städade. Vattnade blommorna(som nu i efterhand när allt regn kom ner var i onödad) känner jag mig faktiskt mogen för att flytta hemifrån. Om mindre än två veckor flyttar jag, och då ska jag ta hand om mig själv. Svåraste biten kommer bli ekonomin men jag ska verkligen klara mig!
Ännu en sak som är svår är att jag inte klarar av att sova själv, jag får panik. Gick lättare i natt bara för att jag kikade på film tills jag nästan somnade. Ska göra likadant inatt!


Morgonens bilfärd

I bilen på morgonen sitter jag alltid och tänker så mycket, 15-20minuter i bilen på väg till jobbet. Solen skiner, det är tyst och nästan inga bilar. Så mysigt, tyvärr så var inte mina funderingar lika trevliga i morse.
Jag tänkte på allt om mami och så, för om jag skulle dö, skulle hon komma på min begravning då? Jag vet att det är en förbjuden tanke och att man aldrig kommer få reda på det. Och alla ni säger säkert att såklart hon kommer, du är hennes dotter och då kommer man självklart på hennes begravning. Jag är helt säker på att hon aldrig skulle komma på min begravning, tragiskt men sant. Varför skulle jag börja tänka på just det här?


Vad vore världen utan sol?

Inte ett moln, så långt ögat kan nåååå. Jo, det ser faktiskt ut att bli riktigt bra väder idag, så nog allt ska det bli bad!
Hoppas jag hinner till bolaget, fick en beställning nyss så kommer få bära ihjäl mig eftersom att jag själv ska dricka champagne i överflöd hela lördagen!
Har packat väskan med bikini och solskyddsfaktor, flagnar på näsan så kan vara bra att använda lite skydd för en gång skull. Inte allt för roligt att se ut som en orm inför helgen, speciellt inte i ansiktet.

Måste bara säga att jag just för tillfället hatar getingar mer än allt annat, kan de inte bara skaffa sig ett liv och sluta attackera oss när vi äter ute på rasterna?

Shopping är bra för hjärtat

Åkte in till stan efter  jobbet, var på jakt efter någonting att ha på mig i helgen. Främst någonting snyggt på lördagen eftersom att det är jag som är värdinnan för förfesten så vill man ha någonting nytt och fräscht. Gick omkring och hittade absolut ingenting, bara en massa rea eller hur fula kläder som helst. Såg ljuset i tunneln när jag hittade en axelremväska på MQ och sen hittade jag två klänningar på Vero Moda av alla ställen. Riktigt nöjd med dagens köp, nu vill jag bara att det ska bli helg så jag får bära min nya outfit. Shopping är riktigt glädjande.

Efter staden handlade jag på maxi, fixade pastasallad och donade här hemma. Köpte en duk och blomma till pappa så han kommer bli glad när han kommer hem. Hoppas bara att jag lyckas hålla den vid liv tills dess.

I morgon blir det bad med Martina och nån mer utav tjejerna om vädret håller vad det lovar. Skulle vara så skönt att sluta tidigare och ligga på stranden nu när det snart är över med soltimmar. Hoppas vädret på lördag blir bra, iallafall inte regn när vi ska grilla. Skulle inte kännas något bra alls nu när jag verkligen ser framemot sista utekvällen innan jag flyttar.

Tråkig dag

Det här är nog en av världens längsta dag, varje gång blickarna faller på klockan (väldigt ofta eftersom att jag sitter vid en dator hela dagen) så ser man att det bara har gått några enstaka minuter. Trodde det skulle bli fullt upp i morse när "chefen" kom och sa till att jag skulle få två tonval pga personalbrist. Men tänk så fel jag hade, ännu en dag att spendera flera timmar på korkade internetsidor.
Idag funderar jag på att handla, jag ska troligen festa både fredag och lördag. Jag har någon fix idé, jag vill inte ha kläder som jag redan har använt på krogen en gång till. Tyvärr så måste jag ju ha det, då jag inte har råd att köpa nya kläder varje vecka. Men i helgen vill jag verkligen ha någonting nytt på mig. Om jag nu hittar någonting på stan, finns bara rea och det är verkligen värdelöst. Helt ok när man väl hittar ett fynd utan ansträngning, annars är det bara panik när alltid ligger huller om buller och alla slåss för att få tag på just det där plagget som ligger ensamt längst ner. Varför blir folk galna så fort de ser en rea skylt?

Jag trivs så otroligt bra i kort hår-även om jag innerst inne inte tycker att jag passar i det. Men det är bara sååå skönt att slippa ha hår som hänger och det här korta håret är så mycket roligare att fixa. Plus att den som ser en på morgonen med min morgonfrilla får sig ett gott skratt då det står åt ALLA håll och kanter.

Jag är livrädd- jag är själv hemma och jag tvingar mig att inte somna. Jag ligger verkligen och tänker att det är någon som har smugit sig in i huset och ska sticka mig med kniv om jag somnar. Låter som om att jag är ett litet barn, men jag tror det som hände mig förut ligger bakom all denna rädsla. Känslan av att vara iaktagen.

Svett

Det är så underbart, värmen, svetten som rinner längs ryggen! Nej, man ska verkligen inte klaga nu när Sverige äntligen drabbas utav bölja. Solade hela dagen igår, så idag har jag en underbar bränna. Tänk om man var ledig och hade tid att hänga på stranden, kanske på onsdag!
Själv hemma nu, en vecka framåt. Förfest här hos mig med grillning och efter det WQ. Sista utekvällen med tjejerna innan jag flyttar! Tragiskt men sant, men absolut inte den sista! För ni ska tamejfan komma ner till mig och härja!

En dag att minnas

Just precis nu i denna stunden så känns allt så otroligt bra, fick 3000kr mer än förväntat i lön som till och med dyker upp på kontot i morgon! Jag har köpt en dator som förhoppningsvis kan hämtas i morgon, har alltså en hel del att göra i helgen med den! Jag har 15timmars flex på jobbet, så kan sluta lite tidigare dom fina dagarna. Har solat och börjar känna mig lite brun för en gång skull. Börjar kännas i magen att nu är skolan nära och jag ska umgås med mina vänner på krogen två helger i rad. Känns även som om att allt i livet börjar ordna sig, även om jag har en nervös klump i magen. Mest är det alla förväntningarna, jag vill verkligen flytta nu!
Snart börjar hockeyn igen, har tyvärr inte lyckats hålla i träningen som jag lovade mig själv. Men är definitivt mer tränad än vad jag var förra året, kanske mer alkolist nu än då tror jag. Måste sluta upp med mina dåliga vanor!
Hoppas ni alla andra även mår otroligt bra, tänk vad lite sol och pengar kan göra med en?

Den som gapar efter mycket

När man har pengar, ja då är det så otroligt svårt att släppa dom. Att se siffrorna på internetbanken bli mindre och mindre. Sakta tyna bort, sedlar du aldrig håller i din hand. Känna begäret växa, vilja ha så mycket mera men ändå behålla allt. Spendera, shoppa, cashen bara flyger iväg. En liten kastvind, en enda tanke, kortet dras. Känslan av att må bra, dagen efter, kontouttdrag, hjärtklappning och nudlar i en månad.
Jag köpte en dator idag, 10,200kr bara sådär. En speciell känsla att göra av med pengar på en liten grej som har en tum på 15,4 och väger mindre än 3kg. Beställde även mobiltbredband, snart kan jag till och med sitta och skriva blogg när jag bajsar. Tänk vad världen går utför, kanske borde man göra av med pengarna på andra saker som har lite mer nytta än bajsbloggande. Även om jag tror att ni kommer tycka att det är trevligt!
En månad kvar tills jag är en fattigstudent, lika bra och leva i nuet och invänta lönen på fredag. Än är jag kung i baren, istället för att vara en råtta till student! Även om det livet lockar, budget, sparande, nudlar och ingen shopping.
Vilka problem man kan ha när man är bortskämd?

Just ja, ett stort problem jag också har är; Hur fan ska jag klara av att tvätta kläder? Och ta i smutsig disk nu när jag ska leva utan diskmaskin i ett helt jävla år??
Som sagt var, vi lever ett svensson liv.


Överdriver

Jag har blivit förkyld, det värsta med mig är att jag överdriver så mycket. Jag är aldrig sjuk, inte ens lite snorig så nu när jag väl är det känns det som om att jag ska dö. Men ändå jobbar jag, för så dålig är jag inte, och det vet jag inners inne. Men eftersom att jag aldrig är sjuk så vill jag ha lite medlidande nu när jag väl blir det!
Igår var jag på Iron Maiden på Stockholms stadion med Pappa och Brorsan, helt otroligt bra! Även om jag inte älskar Maiden så kunde de leverera väldigt bra så jag började tycka om dom ännu mer än innan!
Ska tacka ja till ett rum i lägenheten i helgen, annars känns de inte som om att jag kan sova. Så det får nog bli så!

Sega dagar

Håller på att bli sjuk känns det som, ni vet, halsen gör ont, huvudet är tyngre än vad det brukar vara och man vill bara hem och sova. Skönt att jag är ledig i morgon och ska på Iron Maiden, blir förhoppningsvis lite sovmorgon.
Ringde på ett rum i en trea igår, ska ringa tjejen idag då jag pratade med hennes mamma igår. Verkar riktigt trevligt, hoppas det blir något. Skulle vara skönt att ha bostad klar.
Var på Mamma mia med Malin och Cassa igår, riktigt bra film!

Helgens bravader

Har jag inte vart full, så har jag varit bakis.

Wiihoo

JAG KOM IN! =) Om 39dagar så börjar jag läsa kursen Engelska A+B i ett år i Jönköping. Hade jag en klump i magen innan så har jag det verkligen nu. Någon som har en bostad till mig? Verkar omöjligt att hitta en i alla fall!

Torsdag

Vet ni, jag köpte valerina forte igår för att jag inte kan somna. Är inte så sugen på att bara få sova fem timmar, även om det egentligen kanske skulle räcka. Men jag var helt enkelt ett nerv vrak nu dom senaste dagarna. Så jag tog några piller igår, och det var läskigt. Jag kände hur det flimmrade till i ögonen och jag sov inte bra. Ska göra ytterligare ett försök idag igen, är det samma sak så skiter jag i det. Förut fick jag iaf sova hela tiden, nu har jag vaknat tusen gånger.
Köpte en stegräknare igår också, så nu ska jag promenera!

Min nissan

Bilen startade inte ikväll när pappa skulle flytta på den. PANIK! Såg pengarna bara rulla ur plånboken och in i motorn på bilen. Som tur var så har den hoppat igång igen, men vad fan var det för fel. Kommer vara nervös nu framöver och jag är beroende av bilen den här veckan och ja, resten utav livet faktiskt.

Nackspärr och långa nätter

Jag har fortfarande en jätte klump i magen, och den känns mest när jag ska försöka sova. Ligger vaken i flera timmar och känner hur klumpen växer sig, jag vill veta nu!! Till och med nu har jag en klump när jag sitter på jobbet...

Vad har jag gett mig in på?

Helt otroligt, kollade in lite på studera.nu och snackade med pappa angående högskolan i höst. Upptäckte att min engelska kurs som jag vill komma in på i Jönköping börjar den 18e augusti och jag jobbar till och med den sista, chefén kommer inte bli glad på en om man kommer in. Får reda på antagning nummer 1 nu den 10-15e juli och har stora känningar om att jag kommer komma in.
Alltså, jag måste fixa boende, kurslitteratur, studiebidrag/lån, försäkringar, flytt, hockeyn och en massa andra praktiska saker på 6veckor. Jag kommer aldrig fixa det, 30mil bort, jag klarar inte att göra så här mycket saker.
Det blir äntligen någonting svårt som jag måste försöka klara av, en utmaning i livet som för andra inte verkar vara så stor. Men för mig är utmaningen grym. Skolan är inte min grej egenligen...
JAG ÄR NERVÖS!

Tatuering

Jag har kommit på att jag vill göra ett hjärta på handleden som symboliserar kärleken och smärtan min mamma har gett mig. Så att jag aldrig glömmer henne, hon ska få ett hjärta utav mig helt enkelt.
Måste bara komma på hur hjärtat ska se ut och om de ska vara färg och var på handleden den ska sitta.

Kärleken gör en blind

Det gjorde ont i hjärtat igår, riktigt ont. Jag fick lov att ta ett djupt andetag och stanna till för att inte börja gråta, det är läskigt när någonting man trodde var glömt blir till verklighet igen. Det är dig jag vill ha.
Det gör fortfarande ont...


RSS 2.0