Stolt

Äntligen är Therese Jansson bilägare, var till Örebro igår och köpte mig en Nissan Primera.
Har fixat på den idag, städat och bytt klädsel och piffat till den. Så nu är jag verkligen stolt!
Vart hemma hela helgen, det är nog rekord...

fredag

Jag känner mig helt utbränd, jag borde få vila. 45minuter kvar tills hemgång, det här är nästan värre än en julvecka. Jävla systemhelvete! Usch, i helgen ska jag bara sova..

Brorsan blir stor idag, han fyller 15år! Helt sjukt vad tiden går fort, var faktiskt inte länge sedan jag var i den åldern. Tiden går för fort, jag hinner inte med längre....

onsdag

Varför går jag inte och lägger mig tidigare för? Nej, för jag måste ju ligga och prata med Christoffer en timme mitt i natten bara för att jag behöver prata av mig om alla problem. Fast det är iofs skönt att ha någon vän att prata om sina vanliga och kärleksbekymmer. Galet trött idag bara, smällar man får ta.
Igår var det vårruset som gällde, 5km. Gick bra, trodde inte jag skulle orka springa hela varvet. 36-37 stannade klockan på när jag kom i mål. Dålig tid, bra för min del ändå, har aldrig sprungit en sträcka på 5km
Var och kollade på bil igår, vilken investering. Kollar på bilar runt 30,000kr nu, hur ska jag ha råd med det när jag ska börja plugga i höst?! Tog inte bilen igår, även om jag var riktigt sugen, men det var första bilen vi kollade på och vi kunde inte bara slå till. Ska kika bil idag igen, kanske blir det den eller så fortsätter vi kolla runt hela veckan.
Jag började gråta helt hejdlöst igår kväll, läskigt, skönt och frusterande...

Mitt blod är förgiftat

Vilken jävla helg, jag skulle behöva två söndagar för att vakna till liv.
Fredagen var det såklart hemma fest hos Tina och Linn, jätte trevligt. Tyvärr gick inte hockeyn nå bra, men dom stod upp bra! Singstar gick otroligt bra, lät väldigt bra när tio tjejer stod och skrek ut sin lycka. Lät inte riktigt som sång vissa stunder, men det är sånt man måste bjuda på när man vill vara på topp.
Vaknade upp på lördagen och var helt slut, fick ett sms utav Pia som undrade om man var på för krogen. Som vanligt så är jag alltid på, inget snack om saken. Så det var bara att piffa till sig lite, hem till Pia för att dricka med Pia, Amanda, Mogge och tre till som jag inte minns namnen på.
In till Konrad, och där gick allt som en dans, för mycket alkohol. Min och Mogges strupe törstade efter tequila, så det blev ett gäng. Dansade tills musiken tystnade och skjutsen hem fick lov att stanna för att jag skulle räva.
Svagt minne, borde ha alkolås på mobilen. Hade tydligen kastat jackan mitt på golvet, pappa var inte allt för glad att jag tog en två dagars. Min mage och huvudet var inte heller glad på mig, den hämnades genom att göra otroligt ont. Vaknade vid tolv, klarade av att gå upp utan vara yr klockan fyra. Annars har jag bara legat i min säng.

Snart är det dags igen för utgång, vilket liv, tänk vad man förstör. Men det måste upplevas det med, härja lite innan man blir gammal. Livet leker just nu helt enkelt! Bara en massa strul, borde stänga in mig i min bubbla och inte bry mig så mycket. Spräcka sönder den om en månad och försöka ta tag i sakerna då, för jag tror jag har andra chanser då. Den som lever får se....

Nu vill jag flytta

Det regnar idag, en deprimerande känsla som sveper över oss. Var tog värmen vägen, vart tog solen strålar vägen som fick oss att le och skratta. Jag behöver sol just nu, speciellt när jag igår fick ett påhopp. Folk som tror saker om mig, jag ska aldrig mer chansa, folk skapar sin egen förutfattade mening ändå. Jag ska aldrig mera försöka, jag blir ändå bara bedd att dra åt helvete. Feg, du är så jävla feg!
Tur att ma har vänner som man kan lita på, som absolut inte skulle tro en massa saker om en. Jag har aldrig haft någon baktanke med mina handlingar. Jag försöker inte spela, jag försökte gå efter hjärtat. Borde ha tänkt mer med hjärnan den här gången, men för en gång skull så försökte jag att inte göra det.
Jag måste glömma helt enkelt...

Så jävla bitter

Mina jävla benhinnor är så jävla irriterande, kan inte träna, vill verkligen men jag får ändå bara kramp hela tiden. Tränar inte och äter bara en massa godis, inte undra på att man ser ut som den flodkossan man är??
Måste skärpa mig, jag vill komma tillbaka till mina träningsrutiner som jag hade för länge sen!! NU!

Klivet ut i vuxenvärlden

Det suger till lite i magen, en tanke så stor, snart är jag där. Det skulle vara så underbart, ändå blir jag lite rädd och nervös! Sitter och kollar på studentbostadskön, ska anmäla mig, men har fortfarande en del frågor som jag måste få besvarade innan jag kan anmäla mig. Jag vill verkligen börja plugga, åka bort ett halvår eller ett år. Bara få komma bort från vardagen och påbörja någonting nytt. Börja från noll, inte ha någonting. Det kommer verkligen bli en erfarenhet, jag kommer verkligen växa utav det! Sen får man se var hamnar någonstans!


Sådär ja

Det är helt sjukt, jag har varit utan internet hela helgen. Gick bättre än förväntat, men hade inget annat val då vi inte har något. Vi håller precis på att byta och då vart vi utan några dagar, men ska fixa till det där ikväll.
Helgen var helt ok, mycket sol, för lite bränna, alkohol, vänner, bio och fotboll.
Vill bara ha dig...

Man borde inte förvänta sig för mycket

Blev inge krogen idag, var sugen som bara den, men tappade suget helt när alla började vela. Så jag och Malin ska ses, ska sitta och njuta utav några öl när jag kommer hem. Kan bli skönt att slippa stressa när man kommer hem från jobbet, fast alkoholen slipper jag inte. Kanske ska jag och Malin på lite äventyr, jag vill göra någonting lite galet. Någonting som jag gjorde ofta förut när jag var yngre. Vara lite spontan, man planerar alldeless för mycket utav sitt liv nu när man jobbar.
Solen skiner, det är fredag, här sitter jag inglasad, kan inte bli så mycket bättre va?

Så var man där igen då

Jag är inte van med fotbollsskor, mina benhinnor gör ont. Trodde en promenad idag skulle göra susen, nu kan jag knappt gå istället. På med tigerbalsam, sen är det bara att köra på igen. Träning i morgon och på torsdag igen, skönt att äntligen börja komma igång med träningen efter semestern. Har varit allt för lat under en period nu, märks tydligt då jag har lyckats fått träningsvärk. Ett fenomen som jag inte kännt på några månader...
Just nu går jag omkring och funderar på livet, hur det ska se ut i framtiden. Jag vill verkligen komma in på högskolan i höst, men det finns kanske en sak som får mig att vilja stanna. Vet inte hur det kommer blir alls, vet bara att det är sju veckor kvar till semestern! Ska leta bil som en galning nu, måste verkligen ha en!

Borde tänka efter hur jag känner, borde ta reda på saker.!

sen kväll

Helt plötsligt från ingenstans så började jag tänka på dig Mami. Tårarna bara väller fram, känslor som jag har försökt hålla inom mig. Men till slut rinner det över, jag är lite trött, det är kväll, en låt kom upp på spelningslistan och känslorna kommer fram. Måste nog börja prata om allt, även om det inte känns så jobbigt och att jag egentligen borde ha kommit över det så finns det så mycket känslor inom mig som måste få komma ut. Knivhugg i hjärtat, jag hatar det här livet...

BAAAAJS

Varför kan jag inte vara rak på sak för, varför kan jag inte vara ärlig. Säga precis vad jag känner och tycker. Jag gör allt bara ännu värre när jag går omkring i cirklar. Jag försöker att rädda mig själv från smärtan, men det är jag som helt själv utsätter mig för den.

Fortfarande ung och rastlös

Det är fredag idag, äntligen helg igen. Sitter på jobbet nu och planerar vad jag ska göra ikväll. Ska kika på hockeyn och äta godis med min brorsa. Jag kommer troligen bli riktigt rastlös och försöka ringa runt lite och hitta på någonting annat. Fast jag vet att jag måste sova, ska troligen upp och träna i morgon och sen åka in till stan med brorsan och handla hela dagen. Men en fredagkväll hemma med familjen är inte vanligt i mitt liv, jag vill hela tiden göra någonting! Får hitta på någonting på lördagkväll istället!! Sugna?

Man mår som man förtjänar

Igår var helt galet, började med tacobuffe vid bowlingen med fotbollslaget. Sedan vidare hem till Marie, där det blev skumpa, "jag har aldrig", ölspelet, dans och massa alkohol. Fast ändå var det inte så otroligt mycket alkohol, inte mer än vanligt. Iväg till Qwarn, suddigt, flera shots och öl. Träffade på massor med folk hela kvällen, försökte orka stå ut på dansgolvet där det var så trångt. Träffade på Chrille som jag var med under kvällen, träffade på malin som hade tappat bort sin mobil. Svårigheter att ta sig hem, lyckades hitta nån bekant på parkeringen. Hem och fyllesnacka i mobilen och göra bort mig.
Hur känns det idag? Var troligen fortfarande full när jag körde bil idag, moffat chips och velat spy. Legat i sängen hela dagen, en hel dag har gått åt till att försöka minnas vad som egentligen hände, ett försök att orka leva på grund utav illamående och huvudvärk.
Var det värt det? ABSOLUT!

RSS 2.0