Det gäller liv eller död

Jag är så sjukt nervös, men ändå så taggad. Kan inte riktigt sitta still, utan vill bara hoppa och skrika. Jag vill att det ska bli i morgon, jag kommer få en hjärtattack. Det är det här ögonblicket som så många har väntat på nu. Det är nu vi ska visa vilka som bestämmer i dalarna. Det är nu Leksand ska hem igen, och Mora dom ska ner! I morgon blir det buss med mälarmasarna och sedan förfest i Arenan. Efter det Leksand-Mora, vilket krig!

Träffade Filip igår, riktigt trevligt! Måste vi göra om igen. Kanske ikväll...


Nu så...

Det börjar bli bättre nu, även om jag verkar lycklig så har det bara varit ytligt. Nu börjar leendet kännas djupare, det är inte längre bara ett vanligt skratt, utan det börjar bli äkta lycka. Jag har klarat mig ur helvetet och kan gå vidare tillsammans med min underbara pappa och bror. Jag lever tyvärr fortfarande med en rädsla, en rädsla att ständigt vara bevakad. Tur att det finns persienner, de kan skydda en mot det onda utanför.
Jag fick hem pappren från tingsrätten igår och det stod om mami i tidningen. Det känns konstigt att läsa om det i tidningen, att alla vet om det. Fast det är ingen hemlighet längre, jag ska inte smyga med det. Det som har hänt är en del utav mitt liv och jag mår bara sämre att hålla det inom mig. 18månader har gått sen allt började, det är nu jag ska ta nästa steg in i mitt nya liv. Det är nu jag måste inse att jag aldrig kommer kunna träffa min mami som förut, jag måste klara mig utan henne.


Trött..

Jag är världelös på att vara social! Förlåt alla som jag inte hör av mig till, så många som jag har förlorat kontakten med. Men jag ska bli bättre, jag ska börja ringa och framför allt ta tid till att ses. Saknar så många...
Jag har även varit världelös på att träna, så just nu är jag dålig på det mesta i min bubbla.

Blev lite sent igår, blev tvingad till att vara upp och prata med Filip, fast egentligen var jag nog ganska villig. På torsdag ska vi lira lite bordshockey, och jag kommer vinna!! I alla fall i sportkommentatorstävlingen.

Inte långt kvar tills jag ska hälsa på Helén <3

Soool

Torsdag idag, fastän det egentligen är fredag. Skönt att få vara långledig i helgen, tråkigt att jag är upptagen varje dag. Tränade hockey och fotboll igår, även om vi inte körde hårt så är jag helt slut idag. Mina ljumskar/höftböjare gör jätteont och jag är bara allmänt trött. Ryggen känns  värre än vanligt. Men nu ska vi inte vara negativa!
Ikväll blir det krogen med tjejerna, känns som om att det kan bli kul eftersom att det inte är så planerat. Hoppas jag orkar vara på krogen lite längre än förra. Just nu känns det inte som det, men det är bara att bita ihop kvinna.
Blev glad över en sak igår, tredje fotbollsträningen och jag klarade av att brösta ner bollen riktigt bra. Jag är verkligen inte bra på fotboll, men jag försöker i alla fall. Trivs gör jag och det är riktigt roligt!

Det suger till i magen, en pirrande känsla, det är kvaltider. Leksand förlora igår, har inte hunnit kolla upp vad som gick fel och allt sånt. Ska upp till Leksand i morgon och heja fram mitt älskade lag. För vi ska tillbaka och Mora dom ska ner!

Den stora frågan inför kvällen; Vad ska jag ha på mig? Hur blir domen efter rättegången?

Oj, inte visste jag det.

Var precis på massage, min rygg är inte som den ska vara. Jag har problem med en muskel mellan revben och höftben i ryggslutet. Och det sträcker sig fram mot sidan också, så sjukt ont gjorde det när hon tröck och mjukade upp. Så tigerbalsam kommer bli min nya vän framöver, och massage regelbundet. Känner mig riktigt mörbultat, vet inte om det blev bättre eller sämre. Var nog ialla fall bra att jag får hjälp för det där, kan inte gå omkring och ha ont. Brukar få ont när jag spelar hockey, så jag får inte spela på ett bra tag. Vilken tur jag har att det bara är en träning kvar, sen är det upphåll hela sommaren. Ingen kan förbjuda mig någonting...

Den största rädslan

"Vad är du mest rädd för?"  - Att se Mamma igen.

Pulsen var så hög, tårarna ville forsa fram men jag tog djupa andetag för att inte börja gråta. Tittade på en tavla i advokatrummet för att inte låta hon,min advokat se mina tårar. Jag har aldrig varit så rädd eller nervös i hela mitt liv, och allt bara släppte när jag väl kom in i salen. Tårarna forsade fram när jag fick se skymten utav Mamma, få höra hennes röst efter ett år. Mina händer skakade, pappas händer skakade, mamma hånlog.
Jag blev förhörd efter pappa och hade som "tur var" redan gråtit så mycket så jag kunde prata lugnt och sansat när åklagaren frågade mig en massa frågor.
Att se sin mamma sitta och hånle mot en och säga att man ljuger, det önskar jag inte ens min värsta fiende att få vara med om. Det är skönt att det är över nu, det jag så länge har varit rädd för. Domen kommer på torsdag, men vad händer sen då? Lite böter och troligen vilkorligt, hon kommer ju ändå aldrig bli bra igen. Det kommer aldrig funka mellan oss, hon kommer fortfarande leva i sin fantasi och anklaga mig.
Det enda jag ville var att ha tillbaka min underbara mamma <3

Håller det inom mig...

Jag är livrädd, jag försöker att le och säga att det är bra. Men egentligen slår min puls så högt och tårarna är så nära att falla. Ska se min mami om 2timmar och 28minuter, jag ska få höra hennes ord och hon mina. Hon kommer se mig gråta som så många gånger förr, men de här tårarna kommer göra så mycket ondare än alla tusen innan. Det är begravningsstämning hemma, pappa och jag har fixat till oss, utan mascara och tagit fram näsdukar. Fattas bara en släkt, min morbror är iofs på väg hit, han ska vittna. Jag är rädd för att jag ska sitta tyst och tappa alla ord, jag måste klara av att säga allt...

Min största önskan är att mami ska bli frisk igen <3

Det smärtar, bit ihop kvinna.

image11Jag har ont i tibialis tydligen, ont gör det i alla fall. Borde vila men i morgon ska jag troligen träna både hockey och fotboll. Får vila på torsdag, gick ändå bara ut på långpromenad med mina stavar som har stått ett bra tag nu.
Är sugen på att resa, vet att jag snart ska åka iväg till New York, men jag vill på solsemester och supa och sola i en vecka.

Någon mer som känner sig som världens mest osocialaste person? Ska vi ses och dricka kaffe nån dag? Snacka av oss en timme eller två och sedan stänga in oss i våran lilla bubbla igen. Kom igen nu, låt det bli överstökat.


Kan fortfarande inte släppa att Mora är i kvalet, ska hugga biljetter som satan på torsdag. För jag ska åka på hälften av matcherna, tragiskt att jag är bortrest sista omgången...


1 Månad full utav hjärtattacker

Jag har en pirrigkänsla i magen, jag har haft det nu under några dagar. Jag är nervös, förväntansfull, lycklig- det är kvaltider. Ögonen tårades när Mora blev klara för kval, nu är det dags för oss att visa vilka som hör hemma i eliten. Vilka derbyn, fulla arenor över hela hockeysverige.
Vi ska tillbaka!
Mora ska ner igen.

Tränade fotboll igår, jag var nog egentligen kass. Men kul var det faktiskt, klarade av alla övningar, räddast var jag när vi skulle nicka. Men det är bara att blunda och försöka! Jag kommer få en underbart bra kondition om jag ska börja spela fotboll, och det behövs om jag ska bli grym i höst när hockeysäsongen drar igång.

Ge mig ledighet

Jag är trött, kroppen känns helt slut och jag vill bara hem och sova. Ändå när jag väl ska sova så kan jag inte, jag bara vrider och vänder på mig. Jag längtar efter att få ut och springa och svettas, men ändå så orkar jag inte ens gå ut och gå på lunchen. Idag ska jag bara åka friåkning i kanske två timmar, sen är det krogen på fredag, match lördag och fotbollsträning söndag. Jag längtar på ett sett till måndagen, då ska jag ta ledigt och bara ligga i sängen efter jobbet!
Underbart härligt att träffa Malin igår, så brun hon var! Jag måste sola nästa vecka, vill i alla fall se lite vårfräsch ut inför New York resan! =)
Måste börja plugga inför högskoleprovet också, eller egentligen går det inte att plugga. Men jag kan ialla fall göra lite tester och förbereda mig på vad som kommer att hända.


The way you make me feel...

Solen skiner, jag har på mig ett par nya skor, jag känner mig fin för en gång skull. Malin kom hem igår, ringde henne och allt kändes sådär bra och glatt som det bara gör när man pratar med henne! Hon är världens gladaste och spralligaste tjej! Min mail på jobbet har äntligen börjat fungera igen, och jag har fått löneförhöjning alltså är livet riktigt bra för tillfället.
Joggade 20min igår, tungt som bara den eftersom att jag har noll kondition. Undrar om jag ska köra slut på mig själv idag och jogga 30min. Måste få mer kondition och bli uthållig eftersom att fotboll är en sån sport, hockeyn är lite mera explosiv. Nervös inför söndagsträningen på konstgräs...
Helt galen i Michael Jackson!

Natten är svart.

image10Is there love, tonight
When everyone's dreaming
Of a better life
In this world
Divided by fear
We've got to believe that
There's a reason we're here
Yeah, there's a reason we're here...

Cause these are the days worth living
These are the years we're given
And these are the moments
These are the times
Let's make the best out of our lives...



Varför kan man bara inte vrida tillbaka tiden för? Så många val i livet som man har tagit fel, varför kan man aldrig välja rätt väg. Saker som alltid kommer vara en del utav ens liv, det spelar ingen roll hur mycket man blundar, man kommer ändå se skymtar utav det i sitt inre.

Let´s make the best out of our lives...





RSS 2.0