Bild på min stora kärlek

My family are here now! Känns riktigt bra att ha dom här, ligger med brorsan i sängen och slötittar på film. Känns som på den gamla goda tiden!

Här är en bild på mig och min stora kärlek Chris från kåren i förra veckan!


I morgon smäller deeet!!

Min familj kommer äntligen till miiiig, ååååhh vet ni hur mycket jag saknar dom???

Nackdelen är att jag har tenta kl 08.00 och sedan föreläsningar fram till 14.30. Ska iaf hinna lämna nycklar till dom på lunchen så att dom kan komma hem till mig och även byta till vinterdäck på bilen. Ännu en nackdel är att dom åker igen på fredag, fast på kvällen kommer ju Sazza. Så det känns riktigt bra nu, även om det kommer gå skit på tentan. Men jag värdesätter familj och vänner mer än en jävla tenta.
Nej, nu ska jag läsa nått kapitel i American Civilizations inför föreläsningen i morgon, vi ska ha grupparbete med grupperna vi jobbade med förra gången. Så vi är fyra svenskan, en spanjorska, en holländare och en tjeck. Känns jävligt kul! Pepp som fan inför den kursen, resten kan dra....

Det blir inte alltid som man har tänkt sig

Varför ska det jämt regna när man är sugen på att ta en promenad? Hade till och med tänkt att ta stavarna med ut på en sväng idag, verkar inte bli något med det...
Plugga? Hmm, ska iaf hem till Sara runt fyra och få en genomgång och mat. Skönt att hon är hemma igen.

Heeej mitt vinterlaaaaand

Idag var det första gången jag fick lov att skrapa rutorna här i mitt Småland. Kändes verkligen inte bra, nollgradigt var det också. Så jag körde lite lugnt på vägarna idag, får snart mina vinterdäck!

Idag var jag i skolan och hade min första föreläsning om Cultural Studies, som hölls utav min favorit lärare Patricia från Scottland. När jag först klev in i klassrummet blev jag rädd, till och med riktigt nervös. Det var så många nya ansikten, och jag tänkte på mitt tal jag ska hålla inför klassen om någon vecka. Det är ungefär 15 nya internationella studenter som har börjat delkursen med oss, fast dom verkar vara trevliga. Så länderna är nu; Sverige, Spanien, USA, Mexico, Tjeckien, Holland. Tror inte jag glömde något nu va? Ganska kul att vi läser "American Civilization" just nu om just Amerika, och att vi bara har en Amerikan i klassen. Han får prata en hel del när vi pucklar på honom med fördomar!

Träningen känns bra, även om låren börjar bli stumma. I morgon har jag ledigt men tror det blir en promenad ändå, fast bara om det är riktigt fint väder. Annars är det inte värt det!
Torsdag kommer pappa och bror hit, har träning på kvällen som de ska spana in. Så ska man bli kritiserad och verkligen visa att man blivit bättre. Tänk om de inte ser det? Utan att det bara är jag själv som märker att jag har blivit det....

Upptagen? Nej inte jag inte...

Fick ett mail från Alicia som undrade om vi kunde ta en fika i veckan, känns galet att behöva säga nej. Jag kommer troligen träna hockey fem gånger, få besök utav pappa och brorsan, ha tenta och festa! Så varje dag är bokad, fast inte onsdag. Men då är det meningen att jag ska plugga!

Jag pratade så mycket engelska igår så när Emma vaknade sa jag "Good morning", det är fan sjukt. Blir inte lättare när jag snackar engelska på msn också. Varför har jag inte gjort det tidigare för? Riktigt bra träning!

Känner på mig att min kropp kommer vara riktigt sliten efter måndagens träning, hoppas det blir en paus då. Fortsätter väll nu tills i jul med träning skulle jag tro. Har ju fått is på vapenvallen(uterink) och vi får extra tider där. Fast jag ska inte klaga, det är bara kul! Speciellt när man ser resultat, både på och utanför isen.

A evening with Chris...

Kan bara sluta lyckligt, fast det är tragiskt att jag inte får träffa honom på ett bra tag nu. Hur ska det gå när han åker hem till Philadelphia för gott? Vi har iaf kollat på film hemma hos mig, skrattat och flummat oss. Han åker till Prag på tisdag, men kommer hem på lördag igen. Han kanske hänger med och festar då, om han inte är för trött.
Han har fått mig att inse att det faktiskt finns bra killar, även om dom är svåra att få tag på...

Förlust, men ett steg åt rätt riktning

Idag var det bortamatch mot Linköping som gällde, en riktigt ståtlig buss skulle ta oss dit och en underbart go chafför som körde oss. Fick reda på att han hade kört MODOs a-lag till flygplatsen efter matchen igår, måste jag berätta för Sara när hon kommer hem! När vi väl anlände till Linköping fick vi reda på att vi skulle få lira i Arenan, inte varje dag som ett b-lag får lira i a-hallen. Innan hade LHCs A-lag träning och jag for genast dit för att spana lite efter Pajen!

Matchen gick tyvärr inte lika bra, vi tog ledningen väldigt tidigt och vi hade bra press. I andra så halkade vi efter och LHCs lyckades göra två snabba mål. Tyvärr fick vi inte tillbaka tempot vi hade haft innan och i tredje genom en soloåkning så gjorde dom ytterligare ett mål. Det sämsta var verkligen när man satt högt och sa i båset att en toppning borde ske, men coachen gjorde absolut inget. Och vi fick spela boxplay dom sista två minuterna, väldigt dåligt måste jag säga. 
Förra gången vi var i Linköping så åkte vi hem med en förlust med 9-0 så det kändes skönare att veta att vi börjar bli bättre, i alla falll resultatmässigt. Nästa gång tar vi dom, det känner jag på mig. 

Nu har jag varit hemma en liten stund, smsade med Chris på bussen. Måste säga att det är riktigt svårt att skriva engelska på mobilen.. Så jag ringde honom när jag kom hem och vi kanske ska ses lite senare ikväll. Hoppas på det =) Även om jag är riktigt trött, men nu vet jag att jag till och med vågar prata med honom i telefon. Det är underbart!  

Vintertid, hur har jag lyckats missa det?

Är det möjligen så att jag stänger ute världen och inte lyssnar på någon alls om dagarna, för jag har helt enkelt missat att det är vintertid. Så nu sitter jag här och hade precis tänkt och ta mig till hockeysamlingen, men sätter på datorn och upptäcker att klockan är en timme mindre där! :O
Surfar runt lite i cybervärlden för att få reda på om det möjligtvis kan vara vintertid nu, och såklart! Så frågan är vad jag gör uppe nu och vad jag ska roa mig med i en timme. Kan inte direkt lägga mig igen, finns stora chanser att jag inte vaknar upp igen då...

Jag klarade det!

Hjälp, jag klarade det, jag snackade engelska i tre timmar med Chris. Synd bara att han ska hem snart, varför ska alla bra killar vara omöjliga att få???

Ett tydligt tecken på att jag är nervös är...

...att jag blir så otroligt kissnödig hela tiden! Varför ska jag bli så nervös? Kanske för att om en timme ska jag få träffa honom igen, actually isn´t it a big deal. But I´m so nervous!


I morgon får jag antagligen för första gången...

... prata engelska med en amerikan i telefon...

Så har man varit hemma ungefär en halvtimme efter hockeyträningen, galet att man går på is 21.15 en fredagskväll. Men spelar man hockey så får man ställa upp på vilka tider som än är. Skönt att vara på is igen, match på söndag!

Idag diskade jag nästan i en timme, det är galet hur mycket disk det blir efter en middag och förfest med tjejerna. Men det var verkligen värt all den mödan, hoppas att det blir en utekväll som denna snart igen! Om det någonsin går att bli så mycket bättre någon annan gång? Värt att testa...

Damn, I´m nervous!

Sara, jag skrev faktiskt till Chris att jag gärna ville träffa honom. Så nu kanske vi ska på "dejt" i morgon. Förstår ni vad jag ger mig in på? Jag brukar bli nervös när jag bara ska ta en kaffe med en kille som jag inte känner, men nu ska jag sitta och snacka med Chris som är från USA. Det är galet, jag kan fan inte engelska! Jo, bara när jag är full, för i onsdags snackade jag engelska oavbrutet på kåren!

Bakistorsdag, eller vad fan det nu är för dag?

Idag ramlade jag när jag och Sara skulle vika lakan, det var väldigt roligt! Jag höll på att kissa på mig, vi har varit allmänt korkade ikväll. Eller jag är nog korkad mest hela tiden...
SARA, du ska nog inte bli besviken över helgen!!! ;)

Kåren

Två av tre tentor är avklarade och vi firade det med en jävla kväll! Vet inte vart jag ska börja, hände så otroligt mycket och jag har nog aldrig haft en sån rolig kväll och dagen efter! Se bilder på facebook så förstår ni att det var en galen kväll, lite för galen kanske! =)
Sitter hemma hos Sara nu med varsin dator och kollar på tv. Hon packar även inför sin resa till London i morgon.


Hur ska jag göra på lördag???

Minnen från gamla goda tider

Jag saknar mina sånglektioner som jag hade i årskurs nio. En gång i veckan gick jag till en sånglärare genom kommunen och fick en massa hjälp, otroligt hur jag vågade ställa mig och sjunga inför henne. Jag som inte ens kan sjunga bra, men det blev några mindre konserter till slut under det året. Brukar ibland ta fram mina gamla noter och böcker och sjunga lite utav dom. Intar position, ser alla streck jag skrivit dit så att jag vet när jag får andas, gör några övningar för att få igång rösten sedan är det bara att sjunga ut.
Tror jag ska ställa mig lite här, nackdelen är att alla hör mig nu när jag bor i lägenhet.

Who cares?

Vem bryr sig egentligen om när James Joyce, Wirginia Woolfe, Dylan Thomas, Sylvia Plath etc. födde och dog? Jo, min kära engelskalitteratur lärare, hon vill att vi ska lära oss en massa årtal och deras verk. Hon kommer skriva några rader ur några ur deras verk och så ska vi kunna det. Är det verkligen mänskligt? Är säkert 25 poeter och författare vi ska kunna!

Idag åkte jag och Sara för att handla på Maxi, dom hade en massa bra erbjudanden plus att jag behövde panta. Så mycket roligare att åka och handla när man är två. Jag behöver fortfarande en man som ni kanske hör...

Ikväll är det match som gäller, kommer sitta och följa AIK-Leksand via webben. Önskar att jag kunde åka på några matcher, finns verkligen inte tid..
Brorsan kanske kommer på tisdag, på torsdag är det i alla fall bestämt att Pappa ska komma. Längtar, kan inte beskriva med ord hur skönt det ska bli att ses igen efter 2månader ifrån varandra. Känns som om att jag missar så mycket med min brors hockey också, jag vill följa hans utveckling, för han är det bästa som finns. Han har lovat mig att vi ska brottas lite här hemma också, saknar att inte ha någon att puckla på som han brukar säga.

Blir några helger i rad nu som det blir en hel del hockey, på fredag träning och på söndag bortamatch mot Linköping. Sen på måndag ska dom tydligen ha fått is på vapenvallen(isring) så vi ska ha träning där varje måndag. Länge sen man tränade ute på en rink, det var ju där jag började min karriär.


Therese skriver historia idag!

Min första tenta sker idag, och det kommer gå så dåligt. Jag ska börja skriva CV på torsdag och söka jobb, jag kan inte göra det här längre. Skolan får mig att må dåligt, det är väll inte meningen att det ska vara så?
Idag firar jag med att ha på mig mina nya skor som jag inte har använt än, hett!

Rastlös själ

Jag har ingen inre ro, jag klarar inte ens av att ligga i badkaret i tio minuter när det är tyst. Jag är en rastlös själ, även om jag gör hundra saker så kan jag inte ta det lugnt. Hur löser man det problemet?


Jag kan ju för f*n inte äta råååfisk?

Jag har inte mått så bra i några dagarna nu känns det som, eller egentligen är det väll en hel vecka som har varit riktigt dålig. Och nej, det är inget allvarligt troligen bara jag som förstorar upp allt! Jag har haft en personligsvacka, det är allt. Men jag är på väg upp igen, som vanligt så blir det bra efter en tid.
Har funderat under dessa dagar vad som gör livet värt att leva. Jag har inte tänk självmordstankar som det kan låta som, men jag har i allmänhet bara funderat på varför livet är som det är.
Vändningen kom nog igår när jag släppte allt som hade med plugget, tog ett bad, tände ljus och drack ett glas vitt vin. Det är riktigt vardagslyx i mina ögon, och det gjorde verkligen gott. I morse vaknade jag halv tio, åt frukost och gick till gymmet. Var verkligen seg i början men sen kom energin flygandes från ingenstans och även när jag kom hem fick jag dansa loss en kvart för jag hade så mycket energi.
Hockeyn ger mig mer och mer glädje för varje dag, en liten kommentar från tränaren fick mig att kämpa ännu mera; "Det börjar se riktigt bra ut Therese, vilken skillnad från första träningen du gjorde här nere." Det är just precis det jag behövde höra, fast tyvärr har jag tagit ledigt från hockeyn i en vecka pga mina tentor. Tur att tränaren är förstående...

Nu väntar en sväng till A6 med Sara, sedan plugg och sedan hem till Sara. Gud vad jag är med Sara, fast det är bara trevligt! =)

Var föresten med Sara igår med, då åt jag sushi för första gången och det var vidrigt!

Jag har länge tänkt att ge upp...

...men nu ska jag fanimej försöka åtminstonde. Jag kom inte ner hit för att ge upp...

Skolan har jag försummat, men nu så pluggar jag lite inför tentan åtminstonde. Märker att det är för mycket för att hinna göra allt, men grammatiken sitter jag och försöker göra nu iallafall. Även om det är svårt, men men!

Hockeyn, jag har bara en träningsplats i a-laget och känner mig efter. Jag har min vikt som hindrar mig hela tiden och jag vill hela tiden ge allt. Tyvärr så känner jag vissa gånger att min kropp tar skada av det, men det är bara att köra på. Linament är min goda vän, och jag tänker inte köra fullt ut så att jag skadar mig. Glad över att musklerna börjar komma nu iaf, nu gäller det att få mer spänst så att jag kan åka som en gud.

Men för i helvete!

Känner mig död, ändå har jag inte gjort allt för mycket. Läst fyra stycken noveller och skrivit lite om dom, diskat, lagat mat och tvättat. Sen gick det inte att undvika att läsa Leksingen som kom i brevinkastet idag!
Känns lite bra att jag har pluggat lite iaf, ska läsa den sista efter träningen. Kul med träning även om man inte är pigg, mensvärk har jag också! Men brukar genast kännas bättre när man väl är på isen!!

Tentaångest?

Idag hade jag mina sista litteratur föreläsningar innan tentan, kan ni tänka er att om en vecka har jag redan gjort min första tenta. Helt galet, jag måste plugga som en tok, för på onsdagen har jag ytterligare en till och sedan en vecka efteråt har jag ännu en till. Inte vanligt med 3tentor på 2veckor kan jag tänka mig. Hur ska jag klara det???

Blev fika med tjejerna efteråt på Johans, till sist blev det bara jag och Alicia kvar som satt och funderade på livets mening. Efter dagens fjärde kopp kaffe var det dags att bege sig hem för att handla och äta nudlar! Fortsatte mina funderingar över livet med en timmes telefonsamtal med Papps. Alltid lika bra att ha en förälder som lyssnar och förstår, som alltid har bra saker att säga. Det bästa är att han har lovat att koka lingonsylt till mig! Så om lite mer än två veckor har jag sylt här hemma. Längtar verkligen tills familjen kommer, synd bara att pappa troligen bara stannar en natt. Vill att han ska vara kvar längre, fast han kommer säkerligen ändå gå mig på nerverna efter två timmar.

Satte igång med att lägga upp allt plugg ikväll, så i morgon vet jag vad jag ska ta itu med. Blir till att läsa fem korta noveller, analysera frågor och glosor om dom. Det är del 1 utav 4 utav den första tentan. Känns bra!!

Se upp för dårarna

Nu ska jag kika på filmen på TV4- Se upp för dårarna. Sist jag kollade på den var med mitt Ex, och det var ett bra jävla tag sedan. Över ett år sedan nu... Minns iallafall att det var riktig rolig och att vi skämtade väldigt mycket om filmen efteråt!
Hoppas alla har haft en jätte bra helg!

Lata söndagar, vad ska jag ta mig till?

Jag var på riktigt dåligt humör idag, ville nästan  ge upp. Orkare inte plugga, inte städa, inte gå ut, absolut ingenting. Så jag la mig i badet ett tag och fick lite mer energi, fick ett sms utav Nisse(han som jobbar som securitas-vakt) och han kom förbi och kikade på film. Skönt att bara sega...

I morgon är det skola som gäller, plugg...

Jag vill bara dra täcket över huvudet

Idag är en riktigt dålig dag, jag vet inte vad det är för fel...

Får man ge upp?

Skolan är för svår, mamma skickar dumma sms hela tiden, saknar allt "hemma", träningsvärk, press på mig att gå ner i vikt, press på mig i hockeylaget, press på att lära känna alla i hockeylaget, press på att jag ska lära känna allt och alla här nere, ångest inför tentorna, orkar inte

Trollhättan-HV71 2-4

JA! Vi vann seriepremiären, även om det "bara" var med b-laget kändes det faktiskt skönt. Det är ju ändå samma standard på serien som jag alltid har spelat i förut..
Lyckades göra mål på en retur i mitt första byte och satte sedan 2-0målet även där på en retur. Vi tog ledningen med 4-0, det hade lika gärna kunnat stå 20-0, vi var överlägsna. Vi var helt enkelt inte på hugget framför mål och satte alla dessa returer som hamnade framför näsan på oss. Oturligt nog lyckades vi inte hålla nollan, synd för lilla Emma som är nybörjare i målet. Vi hade ingen annan målvakt att sätta in, så hon fick hoppa in.
Äntligen lossnade det, kändes bra att jag gjorde en bra match. Jag behöver vara grym i b-laget för att sedan kunna fortsätta träna bra med a-laget och på så sätt få mer självförtroende. Nu jävlar =)

I morgon har a-laget hemmamatch och jag ska dit och kika hade jag tänkt. Om jag inte har för mycket att dona med, men känns som om att jag MÅSTE dit och spana. Ett svårt motstånd väntar i morgon, Hanhals. Tydligen ska det vara ett motstånd som laget fruktar..

Matchdag!

Nu ska jag snart ta bilen till Vapenvallen för att hoppa på bussen som ska ta mig till Trollhättan. Idag är det match med B-laget som gäller, hoppas på seger! Ska göra mitt bästa, och ska verkligen inte spela lika dåligt som förra gången. Plus att den här gången ska inte jag ligga i mål utan pucken!! Blir en del bussresor iår iaf, ska plugga på bussen. Trött är jag, till och med i kroppen efter gårddagens gympass..

En riktig tryckare

Jag vet inte vad jag ska skriva, har varit äckligt bakis hela dagen...
Blev till att åka securitasbil hem igår från Kåren, hade så kul! Värre med föreläsningar kl 8.00 på morgonen, men det var bara att bita ihop och göra det bästa utav situationen. Det är nog slut på alkoholdrickande på helgerna för min del.. Hockeyn börjar ta mer och mer tid från mig nu. Vi ses i jul...

Träningen idag gick ok, inte bra men inte dåligt. Glad över hur bra jag lyckades trycka dit en spelare från Växjö längs sargen iaf, bäst idag! Brukar inte våga ta för mig så mycket när alla andra är så bra på skridskor och jag själv är så osäker... Kanske börjar det släppa?

Åhhhh jag saknar alla hemma. Jag vill gråta idag, fast det kanske berodde på för lite sömn och för mycket alkohol? I morgon ska jag iaf göra massa saker som gör mig glad. Ska lära Alicia att gymma på morgonen, så hon kommer hit. Sen blir det till att sola och köpa frukost som vi ska äta gemensamt. Plugga lite kanske också, städa och tvätta är ett måste. Sen får jag se om det blir en kväll med tjejerna eller vad det blir. Verkar som om att dom är sugna på att festa, men jag har match dagen efter och kan inte vara uppe länge. Sen kanske jag ska på DEJT på lördagkväll...


Slaget om siljan!

Ikväll smäller det, Leksand-Mora! Och jag kommer inte vara där, det känns lika tragiskt varje gång. Varför skulle jag flytta för? Långt bort från leksand... Kanske ska ta mig på matchen Borås-Leksand iaf, har inte så långt dit!
Ikväll kommer jag inte kunna följa matchen på något sätt så ringde till Pappa(som kommer vara där uppe) att han ska skicka sms med uppdateringar om hur det går. Vill inte vakna upp i morgon bitti med baksmälla och inse att jag inte har en aning om hur matchen gick.
Hoppas ni alla som kommer vara där uppe och har fått tag på biljetter skriker som bara den! För nu ska vi visa vilka som regerar vid siljan!

Morgongrus i ögonen

Morgonfrilla, dålig hy, långkalsonger, leksandstjocktröja, sängliggande, morötter och en dator i knät. Så kan man sammanfatta mig för tillfället. Försöker skriva min uppsats som ska vara inne i morgon, går faktiskt helt okej, men nu ska jag såklart börja skriva det djupa i analysen om boken och det är alltid så svårt. Jag vill få det att låta så smart och genomtänkt, svårt när det är jag som gör det...
Måste vara klar om en timme helst, men kan faktiskt pula lite på den senare hemma hos Sara om det är kris.

Tankar om att spela i HV71

Kände bara för att skriva en liten lista över hur jag tycker det är att spela där...

Positivt:

Storklubb med ekonomi för att satsa
Tillgång till gym
Tillgång till massör
Träna och ibland spela matcher i Kinnarps Arena
Buss till varje match
Två lag att få spela med
Jag har ett mål, att ta en plats i a-truppen
Billig medlemsavgift, får jobba i arenan en del istället

Negativt:

Vissa kommunikationsproblem
Stor klubb = man känner inte så många
Kan inte planera ens liv, uttagning torsdagar inför matcherna under helgen
Det är inte Leksand...
Som vanligt får inte tjejerna lika mycket istider
Kan inte ha backen i hallen, då vi tränar på olika ställen





Ett vanlig händelse i mitt liv...

... är att Emma och jag möts i dörren. Hon kommer hem och jag är på väg till träning, så mycket ses vi om dagarna alltså!

Varför?

Jag är helt slut efter några timmars plugg, lunch och promenad på stan. Det är ändå inte så ansträngade, ändå känns det som ett riktigt träningspass. Iofs är den silvriga bibeln(engelsk universitets grammatik) väldigt tung, och har släpat på den hela dagen!
Ser hemskt ut här hemma i lägenheten, Emma tog hem ett gäng vänner igår och det ser alltid lika hemskt ut då. Köket är fullt med massa skit och vardagsrummet ska vi inte prata om. Orkar inte bry mig, gardinerna är iaf uppe i vardagsrummet nu, får se när resten kommer upp..
Köpte roliga pennor och lappar idag till när jag ska plugga, nu kommer det definitivt bli så mycket roligare att sitta med näsan i böckerna. Men blev inte så mycket smartare av att plugga idag..

SAKNAR "HEMMA"


Bästa låten: Dopeboy - Adam Tensta

Lycklig

Helt otroligt, vilket flyt jag har!! Uppsatsen som jag inte kom någonstans med behöver inte lämnas in först på torsdag, så nu kan jag andas ut! Jag höll på att dö igår när jag inte kom någonstans igår, jag skrev en mening men raderade den på en gång...
Så idag blev det skola, jag var på riktigt uselt humör när jag steg upp och det fortsatte i skolan. PMS? Brukar inte vara på ett sådant dåligt humör, speciellt inte när jag är med tjejer som är glada omkring mig. Efteråt bestämde jag och Sara att vi skulle äta pannkakor med glass till middag så gick till henne och lagade mat och drack ett glas vin. Satt och kollade på tv, skönt att slippa vara ensam en vardag!!
I morgon blir det plugga grammatik i skolan med Sara, luncha ute, shoppa och träna. Riktig trevlig dag alltså!!

Spanade in en snygging i kafeterian idag, även en i datasalen! Herregud, det kanske finns snyggingar här ändå??

Coffee, essay and a pimple!

Min hjärna är död, vet inte vad jag heter.. Therese?

Uppsatser är galna, fast egentligen är det jag som är galen....


TAGGA TILL!

Idag är det match med b-laget för min del, även om det är med b-laget så är jag nervös och glad! Finns så många frågor som jag undrar över, får ta det med tränaren sen innan match.
Bussen går om 45min, ska kolla det sista nu och sedan dra iväg till vapenvallen. Hoppa jag hittar dit bättre idag, förra gången var jag bara och snurrade i Husqvarna!
Önska mig lycka till, måste göra bra ifrån mig idag och visa att jag vill spela hockey här! Finn mycket på spel, tur att det är några fler från a-truppen som ska med, har man några att TJÖTA med!


Huh? Öh? Va sa du?

-Anna är på akuten, troligen hjärnskakning så vi blir kvar hela laget här på sjukhuset i Linköping. Du är den enda som kan åka och hämta maten vi beställt innan halv sju, just ja, du måste lägga ut 1300kr också!
Tjejer, det är farligt att spela hockey! En från laget ringde och berättade om den här händelsen idag, och jag hade ingen aning om var restaurangen låg och hur jag skulle göra med all mat. Men en sån lugn och serviceinriktad person som jag är så klarade jag av situationen galant, med lite hjälp...
Sara ställde upp att skjutsa in mig och vara min bärhjälp, i väntan på att laget skulle anlända så njöt vi av en Latte på Kaffe Paus. TACK!
Maten var god, kvällen var trevlig. Nu borde jag ligga och sova om jag ska till Linköping i morgon och spela match med b-laget! Natti Natti!

Rullator till salu?

Jag kunde knappt ta mig upp ur sängen i morse, vaknade efter elva och var helt död! Träningen tar bra kan jag säga er, ändå gick jag till gymmet och körde en lätt genomgång. Låren och magen som är värst, benen viker sig när jag går! Varför utsätter man sig själv för träning??

Om nån timme kommer Sara förbi, då ska vi åka till Maxi och köpa godis inför kvällens filmkväll! Mysigt värre, men först ska jag ligga i sängen och läsa min engelska bok som jag ska ha läst och skrivit uppsats om till på måndag.
TAGGA!


Osthyveln är min värsta fiende

Taggad för träning? Träningskläderna är iallafall på och väskan är packad. Tummen är ompysslad, var trött i morse så slant lite med osthyveln. Inte var dag man får äta ost och blod i en fin kombination! GÖÖÖTTANS!





Spännis

Satt och klämde lite på mina armar, ingen sysselsättning som jag brukar göra, men jag kände att jag börjar få muskler! Det är helt otroligt vad hockeyn har gett mig nu under dessa 7veckor som jag har bott här nere. Sitter här med träningsvärk från träningen igår, var i gymmet och pumpade muskler och sedan en timme på is. Blir troligen en lika träning ikväll, riktigt segt att träna så sent bara. Är hemma strax innan elva, och så kan man inte somna på en gång.

Idag är en riktig studentlivsdag, först skolan 8-14.30 med tre koppar kaffe och grekiskbuffe till lunch. Sedan stan med fika och ännu mera kaffe, bolaget och nu har jag ätit köttbullar och mackaroner. Ska snart dansa mig pigg inför träningen som börjar klockan 20.00.

Jag är Jönköpingsbo! (Som tänker på småländska!)


Kaffets roll i studentlivet

Jag sitter här med en kopp kaffe och njuter, det är faktiskt dagens första. Efter några timmars plugg så kände jag att det fattades någonting, mitt huvud hängde inte med, redan nu efter nån klunk känner jag mig bättre.
Hur kan kaffe ge en så mycket energi?
Är du på högskolan ser du nästan alla springa omkring med dessa kaffemuggar, de flesta dricker kaffe och jag kan tänka mig att jag kommer dricka betydligt mer inför tentorna. Vilken kostnad egentligen, 7kr koppen i skolan. Mer än det dubbla på vanliga fik, priserna borde sänkas. För jag skulle då aldrig klara mig utan kaffe en hel dag, speciellt inte när jag ska sitta på föreläsningar.
I morgon börjar jag klockan 08.00, English grammar står på schemat, det kommer gå åt mycket kaffe i morgon känner jag. Nästa vecka ska jag även börja plugga inför tentorna, blir att stänga in sig i några veckor nu så att man får någonting gjort. Inga fester, bara hockey och skolan!

Linköping i helgen

Var på mötet igår och gick igenom säsongen och lite poster som skulle tillsättas. Fick även reda på att jag blev inkallad till b-lagsmatchen i Linköping på söndag. Även om det är b-laget så blev jag riktigt glad att jag äntligen ska få spela match, behöver verkligen all tid som finns! Sen har a-laget bortamatch mot Linköping på lördag också, finns chans att jag blir uttagen dit också, men jag kan inte tänka mig det. Tror inte tränaren drar med mig på två matcher ihelgen, så jag kan inte räkna med det. Blir iallafall träning ikväll och i morgon, sen träning dessutom.
Lagkväll på lördag hemma hos Jess, äta mat och snacka ihop oss om saker och ting.

Sitter och läser Beloved, en bok vi ska ha läst tills i morgon på engelska, den är riktigt svår. Fast jag läser inte boken utan sammanfattningen på sparknotes, plus att jag analyserar med Alicia och Sara på msn och i telefon. Den här gången ska jag försöka hänga med på diskussionövningarna.

En kille från Jönköping började prata med mig på msn igår, riktigt trevligt. Kanske börjar man få lite mer socialtkontaktnät, fast känns konstigt om jag ska träffa honom och så har vi bara pratat på internet. Men hur ska man annars lyckas få en massa vänner? Är inte så sugen på att "ragga" i kassakön på Maxi faktiskt.

RSS 2.0