Ge en sol åt jordens barn

Igår däckade jag redan runt tolvslaget efter en hemsk mardröm, en viss person ringde och väckte mig kl 03,30 också! Orkade inte svara då jag fattar att den personen var full, så jag la mobilen under ena kudden och vaknade upp med den där :P
Vaknade utav att min farbror med fru och Fille kom och skulle mellanlanda och äta frukost med oss kl9. Min kusin som är bosatt i Norge och som är lika gammal som mig har nämligen fått en liten flicka som de skulle besöka. Kan inte riktigt fatta att Jonas är pappa, nu är det bara jag kvar alltså! :P

Idag har jag försökt fått färg, men tycker inte att jag lyckas. Kan iofs bero på att jag blir rastlös och går omkring lite överallt. Busar lite med katterna, har fixat med poolen. Så i morgon kan det faktiskt bli ett litet dopp fastän det är superduper kallt! Måste pressa i morgon också, gaah vill vara brun och fin på jobbet på måndag!
Arbetar 8-21 måndag-torsdag denna veckan och bara 8-16,30 på fredag =) Och så ser schemat ut i två veckor så man lär inte hinna sola iaf :P

Sliten Gumma

Dessa dagar med Emma och Millan med flera har varit riktigt roliga! Orkar inte ens berätta någonting. Men jag måste erkänna att det känns som söndag idag. Har man festat onsdag och torsdag och är sjukt sliten på en fredag och tar det lugnt så är det liksom något fel :P Firmafesten var iaf riktigt kung!!! =)

Börjar på Ica på måndag, jobbar dubbelt i två veckor och sen slutar jag på mitt nuvarande jobb. Sådeså!


Shopping

Nu mår jag bra igen, känner mig riktigt glad. Ny fin tröja idag igen och en igår, randigt dessutom! Man mår liksom riktigt bra i själen när man shoppar, spelar ingen roll om det är en sak för 50kr eller 1000kr man mår lika bra hur som helst. Mer shopping åt folket så ska ni se att man blir lycklig!

Onsdag

Så vaknade man tidigt idag igen, varit vaken i en timme nu och jag kan inte få sova längre. Iofs så har jag sovit tillräckligt och ska gå upp i tid, men förr sov jag alltid som en stock till kl10. Men det är nog bra att jag går upp tidigare, på måndag ska jag upp 06,30 och så blir det 12veckor framöver =)
Idag ska jag hämta ut paket från Ellos, köpa tunboshowsbiljetter, packa och åka hem till Emma =) Hörde rykten om alkohol både onsdag och torsdag. Slipper jag dricka i helgen helt enkelt :P

FAAN

Fick precis reda på att jag börjar jobba på Ica kontoret på måndag redan, gaah jag som inte ens har pratat med min nuvarande chef om det. Va fan ska han tro?! Hur fan ska jag klara detta bajs!

Mysig dag på stan med Emma idag iaf, blir en del röj onsdag och torsdag. Trevligt som fan.

Lönen försvann?

Blev en underbar dag på stan med Carro, Helén och Johanna. Så otroligt gott att köpa med sig sallad från Vivaldi och sätta sig i Vasaparken och sola. Måste göras om snart igen!! Synd bara att jag är fattig som en kyrkråtta och inte riktigt vågade köpa mig en tröja och en klänning som jag blev kär i. Ska iofs på stan på fredag igen med brorsan och får kika lite då igen :P Hittade iaf det jag "behövde" idag ! =)

Allmänt tråkigt på jobbet idag, längtade mest ut till solen. Men det kommer bli en otroligt trevlig vecka, det känner jag på mig =)


Inte ett moln

Gud jag förstår inte varför jag vaknar tusen gånger varje natt och att jag dessutom drömmer en massa. Helt galna saker drömmer jag dessutom vågar inte riktigt gå in på detaljer. Men en sak som var sjukast var att jag skulle duscha i en offentlig dusch och en grabb från Göteborg är där och jag skriker "Dra år helvete jävla Göteborgare". Haha ganska kul för vad jag vet så känner jag inget hat emot Göteborgare, verkligen inte Sara! =)

Idag ska jag tydligen till stan med Carro, hon ska väll shoppa röven av sig nu när det är lön. Och jag har bara inge bättre för mig och kanske hittar något jag med =) Måste iaf hämta ut mina p-piller som jag känner att jag ändå kommer glömma. Fint väder idag också, så frågan är vilken klädsel som gäller för dagen!

Man mår som man förtjänar denna dag

Men kul igår var det iaf =) Synd bara att jag endast drack mig full på ÖL och jag är inte van med det så stackars jag spydde i morse. Mår riktigt dåligt idag, var länge sen det var så här illa.....

Ferre för fan

Ikväll bär det av till Sazza! Sexparty och ferre för fan =) Ska bli grymt trevligt och solen tittar fram då och då så det känns underbart! Plus att det står god mat på bordet snart för brorsan blir 16år idag =)

Sugen på is

Åhhh jag som har sagt att det troligen blir ett års uppehåll från hockeyn och så tror ni inte att jag drömmer att jag spelade hockey inatt? Gaah, jag saknar det redan, hur ska jag då klara mig i ytterligare ett år till ifrån det? Hjälp! Men det vore skönt att testa på att kunna göra vad fan man vill på helgerna, ha tid över till massa annat. Men men, suget kommer väll ta över och i september står jag där i full mundering och tuggar puck.

Fredag, fast det känns som lördag!

Idag lyckades jag övertala Pappa att hjälpa mig att rensa bland gamla grejer i våra förråd. Så otroligt mycket skit man har samlat på sig genom alla år, tror inte vi rensade ordentligt ens en gång när vi flyttade för 10år sedan heller. Tyvärr så har vi jätte mycket kvar att rensa men ser faktiskt mycket bättre ut redan och mer plats =)

Så vad händer ikväll då, kika lite på film som vanligt... hmmm

Dagens träningspass!

Har precis städat hela rummet, dammat varenda liten vrå så nu är det rent igen =) Svettig blev jag, kan bero på att jag dansade mig fram till bra musik? :D Inatt blir det mys att krypa ner i en renbäddad säng iaf.

Just ja, var på stan med Emma igår, shoppade massor! Or not, ett nagellack rikare blev jag iaf =) Eller fattigare, beror på hur man ser det. På måndag får jag lön så på Fredag bär det in till stan med brorsan och handla lite! Ska även sova över hos Emma någon natt för att spara lite bensinpengar, smart grej du kom på Emma =)

Jävla drömmar

Fan, jag drömde att du fanns i våra liv igen. Att allt var som vanligt lilla Mami. Bajs att man skulle vakna...

Tråkigt liv

Sitter och funderar lite på vad jag vill göra i höst, fan jag vill göra något galet och nytt!! Ska fundera lite, kolla runt lite. Någon som har något bra förslag på vad man kan göra????

Religös?

Har glömt att berätta om mitt nya projekt som jag äntligen ska försöka genomföra, nämligen att läsa hela BIBELN! Nej jag tror inte på Gud, men jag vill ändå läsa den. Har kanske läst 30sidor bara, så otroligt tung bok att läsa.
Visste ni att Gud skapade människan som vegetarian från första början?

Dålig söndag

Idag mår jag dåligt, hade kul igår fram tills dess att jag som vanligt ska bli arg. Varför skulle jag träffa på fel folk efter krogen för??? Blä, jag skäms idag iaf... Får man typ försvinna??

Känns som om att ett tåg har kört över mig

Igår hade jag ont i halsen, idag har jag inte lika ont i halsen men känner mig sämre ändå :( Hade planerat promenad med Malin kl10 men vaknade och upptäckte att det regnade och både hon och jag tyckte det var skönt att få somna om! Haha. Så idag är en slappdag helt enkelt, ska komma i lite slappkläder till jobbet också. Ser så sliiiten ut då. haha

Ikea med Carro i morgon =)

Regn

Igår spenderade jag kvällen med Carro, länge sen vi umgicks nu! Vi skulle kika på två filmer, dom var igång men jag har ingen aning om vad dom handlade om för vi snackade så sjukt jävla mycket! Trevligt var det, och gott med godis var det med! =) Vid midnatt åkte vi in till stan och hämtade mina gamla körkortsböcker som varit utlånade. När vi stod vid stationen och väntade på personen i fråga så kommer det en bil brevid min och jag säger. "I den där bilen är det snyggingar i tror jag!" och slänger mig mot bilrutan och dreglar. När jag ser vilka som går ut ur bilen så börjar jag garva för det är två bekanta till mig. Klockrent!!!

Idag är jag trött, kunde inte sova igår och sov väääldigt länge idag så nu är jag bara seg. Knät verkar inte göra ont längre iaf.

Halt

Jag kan inte gå känns det som, vaknade upp och har ont i knät. FAAAN. Va fan är det nu då???

Dagarna går..

Så var det snart helg igen, trivs riktigt bra med att bara jobba fyra dagar faktiskt =) Synd bara att det inte är nån sol längre, fast vi kan behöva lite regn nu när det verkar vara så torrt överallt.
Ingenting speciellt händer i mitt liv just nu, skulle ha åkt in till Ikea med Malin idag men hon fick lov att agera lite skjuts =) Så funderar på om jag ska åka in dit själv ändå, måste kolla på de där hyllorna och lite smått. Längtar efter pengar fortfarande! Ingen som är sugen på att bjuda mig på bio eller något trevligt i helgen? (A)

Lördag

Så har man legat och stekt i solen halva dagen och ändå får jag inte någon färg! Tröttnade på att bara ligga still och övertalade brorsan att spela lite fotboll, badminton och beachboll. Jag gjorde illa mig som vanligt, kanske för att jag slänger mig och kastar mig in i brorsan som är lite större och starkare än mig.
Efter den jobbiga timmen blev det över 1mils cykling, motvind halva vägen och ont i röven. Men nu efter dusch så mår jag bra igen =) Hungrig som en gnu bara, men får mat senare!!!

Ska till Sazza senare ikväll och bara snacka lite skiiiit!

Börjar man bli gammal?

Igår var det en underbar lagfest med fotbollslaget, pizza, skitsnack, singstar, ölspel och massa skratt! Efter det blev det vidare till WQ och en massa fest och bekanta. Tråkigt bara att det var så många unga där, tror jag börjar bli för gammal. Ett gäng åkte tidigt hem och jag och en full bil drog redan en timme innan det stängde. Och tre slagsmål fick jag se också, det är väll typiskt WQ det...

Idag ligger jag bara och solar och läser, borde gå ut och gå snart =)

RSS 2.0