Alla mina planer rinner ut i sanden

Äckligt! Snor är verkligen äcklig, när det ligger där så äckligt gult i pappret! Jag hatar att vara förkyld, tur att jag inte är allt för hes, annars hade jag aldrig klarat av att jobba. Ville bara ligga kvar och sova i morse, orkade inte gå till jobbet. Men jag vet att jag måste, jag måste verkligen ha dom här pengarna. Har bara en månad kvar utav mitt avtal. Sen vill jag  börja plugga och göra annat i höst. Jag får leva snålt i vår om jag inte får jobba kvar helt enkelt. Måste ut och gå idag, tvångstankar. Även om jag är förkyld, ska sola också, kommer bli ännu sjukare.
Nej, jag får inte klaga idag! Det ska vara en positiv, helt underbar dag. Ska ringa "min stora kärlek" idag och snacka lite skit, då blir jag alltid glad! Jag blir iaf fnittrig, fast det kanske inte är så mysigt med en fnittrande snorig igen täppt brud som bara hostar? Ärsch, jag är charmig ändå!

En sak till, rättegången är inställd. Den är framflyttad till okänt datum...

Ny energi

Idag tar jag mitt första steg, det första steget i mitt såkallade vuxenliv. Jag är inte längre någon tonåring, utan jag kan själv gå och handla min egen jävla sprit på bolaget. Firade med pappa och brorsan igår med tårta, och idag fick jag tårta utav arbetskamraterna plus present. Attans att jag också tog med mig tårta, det blir massor alltså! Tur att jag ska träna i 2timmar idag.
På tal om träning! Den här sidan blev jag tipsad om på Martinas blogg. Och jag är förälskad! Efter fem minuter så är jag helt nere, jag vill ut och träna och uppnå mina mål!

Tack så jätte mycket för alla grattis SMS =)

Min dag

20ÅR!




Äntligen blir jag stor

Hur jag än vrider och vänder på mig så hamnar jag ändå på fel sida

Jag är stolt över mig själv, 1timmes promenad och styrka igår. Hoppas jag klarar av att hålla på hela veckan, kanske hinner ut och gå idag. Fast iofs så kan det va skönt att vara ledig ikväll, ska träna alla andra dagar den här veckan. Mitt "nya" liv ska bli perfekt.
Sötsaker ja! Åt en liten chokladbit idag och har hållt mig borta från kaffet. Råkade ta en snus igår, det kändes inge bra. Fick dåligt samvete och spottade ut den efter fem minuter.
Idag ska jag iväg och köpa tre tårtor, och jag tänker självklart inte moffa allt själv! Ska kolla på resväska också och jag ser fram emot att få mat. Det enda jag tänker på är mat...
Måste sova tidigt ikväll så att jag vaknar i tid i morgon och gör mig lite vardagssnygg. Känner mig inte fräsch idag när man spanar på killar när jag ser sliten ut. Inte ens sminka mig hann jag, måste lära mig att gå upp när klockan ringer!


"Nya livet, mot en hälsosammare vardag"

  • image8Dricka mer vatten

  • Minska på sötsaker
  • Inget kaffe/choklad på jobbet
  • Promenad minst 2ggr/veckan
  • Hockey minst 2ggr/vecka
  • Styrka varje dag
Som ni förstår så vill jag ändra på mig, jag vill börja leva ett hälsosammare liv. Jag är så himla trött på att vara fet, och jag är ännu tröttare på att ha dålig kondition. Så nu skriver jag ner mina mål som jag ska sträva efter och hoppas att ni kan stötta mig! Har redan idag druckit betydligt med vatten än vad jag brukar, men tyvärr så har jag ätit choklad på jobbet! Är det gratis så är det, men jag ska lära mig att motstå frestelsen...


 


Känslorna tar aldrig slut...

Jag trodde aldrig att det var möjligt, att du skulle be mig om förlåtelse. Att du skulle erkänna att du behandlat mig som skit. Att du ångrar att du inte behandlade mig som jag förtjänar. När jag pratade med dig i fredags var jag nära att börja gråta, i över ett år har jag väntat på dig. Men vi ska ta en dag i taget nu, vill inte att det ska bli som förra gången. Den här gången ska jag verkligen försöka, jag mår bättre nu. Jag är helt enkelt en bättre person och som du sa så är du en bättre person. Jag hoppas att du verkligen menade det du sa.
Att du kom ihåg när jag sov hos dig, att du tydligen hade hållt om mig och att du kom ihåg vad jag hade på mig. Även om det är ett år sedan så hade du kvar det i minnet, du sa att den känslan hade varit speciell. Vi har aldrig umgåtts på det sättet, vi har inte ens kysst varandra. Du är speciell...
Hoppas vi kan ta upp kontakten igen och åka på våran hockey resa som vi har pratat om så länge.

Helgen

Efter den här helgen ska jag helt seriöst inte dricka på flera veckor...

Fredag, riktigt trevligt med några tjejer på förfest. Alkoholen flödade och vi var väl alla oense om vilken krog vi skulle till. Först blev det konrad, ärligt talat, jag har tröttnat på den jävla krogen. Finns inge roligt folk där längre, så vi drog till pluto där det var lång kö. Men jag och Sazza var iaf kvar där och det var väll trevligt. Haft det roligare...

Lördag, bakis som en liten gris tåg jag tåget till Sthlm. Började dricka redan vid fyra och började sminka oss och försöka bli snygga. Tror fan vi lyckades väldigt bra. Folket kom vi nio ungefär och även under den här kvällen flödade alkoholen. Blev kanske lite mycket, 2flaskor champagne, 1liter vin och massa bål. När jag tänker efter fattar jag inte hur jag lyckades stå på benen. Höll på att fastna i ett dike när vi gick till bussen, inte så lätt när champagneflaskan är spilld över hela mig :D
Var några västmanlänningar på förfesten, alltid kul med folk som man har saker gemensamt! En tyckte att jag hade Sandra Bullock ögon, måste fan spana in dom!
Skönast var iaf "Ursäkta att vi står still, men det står några IDIOTER i dörrarna!"- I tunnelbanan...
När vi skulle hem höll jag på att börja bråka som vanligt, tur att killen inte var ett huvudkortare. Då hade jag slagit han på käften...
Helt klart en rolig kväll, bättre än lördagen. Slitnare är någonsin...


Slem i halsen...

Jag är helt slut, satt hos advokaten i två timmar. Det var jobbigt att gå igenom allt som har hänt, och alla anmälningar. Tog lång tid eftersom att jag gjort två anmälningar och pappa en. Vi fick igenom hur det skulle gå till, alla förhör, skadestånd och en massa annat.
Det gör så ont att börja rota runt bland alla känslor som man har försökt dölja så fint under en fasad. Men verkligheten kommer tyvärr ifatt en till slut...


Borta en vecka från isen....

Vart två timmar på jobbet, och nu är det dags för mig att åka iväg.
Möte med advokaten och lunch ute med papps. Känns som om att det kan bli en trevlig dag.

Är skadad också, har nån sträckning i ytterlåret. Ont hade jag igår på träningen, tvingade mig att vara kvar. Fast sen lyckades Mike övertala mig att gå och duscha, lite ormsalva på. Sen är det bara att köra. Min hjälm pajade också, bajs. Livet leker just nu, känns som om att turen är på min sida. Bra att någon är go och gla!

Den avdelningen är älskad av mig nu...

Dagens hemska händelse!
Min lön kommer bli försenad, så på mitt lönespecc kommer det stå 0kr på!!
Tack gud, jag älskar dig. Och ännu mera tack till lönekontoret.
Nu får jag lov att öppna dörren till mitt sparkonto...

Och hans namn är....

Äntligen var presskonferansen igång, Leksand har värvat Michal Grosek. Han ska tydligen vara spelklar till på fredag, hoppas, hoppas verkligen att det kommer bli bra. Han har trots allt lite ålder, men förhoppningsvis utmärk erfarenhet från NHL.

En annan nyhet!
Dom på mitt jobb ska tydligen planera semestern redan nu, ett mail med "Semester 2008" ploppade upp i inboxen. I sommar ska jag fan ha semester, även om jag bara är vikare! Punkt slut....

Får inte tänka på det, bör inte tänka på det

Pappa träffade mami igår, han berättade att hon fortfarande var helt borta. Hon visste inte ens vad klockan var, tur att hon visste vilken dag det var så att hon kom till mötet i alla fall. Idag blir huset pappas egna hus, han ska äntligen få köpa ut mami. Det är skönt, då vet man att det är där vi/han kommer bo några år framöver.
Men det gjorde ont att veta att hon fortfarande är helt galen, hur ska jag nu klara av att träffa henne om två veckor. Shit i helvete! Det är bara två veckor kvar tills jag ska på rättegången! Det värsta är att mami skiter i oss, hon skiter i sina egna barn. Vi finns inte ens längre i hennes hjärta...

It's been a long hard road without you by my side
Why weren't you there the nights that we cried
You broke my father´s heart
You broke your children for life
It's not ok but we're alright
I remember the days you were a hero in my eyes
But those are just a long lost memory of mine
I spent so many years
Learning how to survive
Now I'm writing just to let you know
I'm still alive




Fnittrig tonårstjej

Ett litet leende, så töntigt, så härligt. Bara för att jag fick lov att börja prata med en kille som jag har spanat på. Jag blir så där lagom töntig, det pirrar till och jag blir generad. Som om att jag vore 14år! Skärp dig Therese, så där kan man inte gå omkring och bete sig. Ska jag våga säga hej nästa gång jag ser honom? Eller kommer jag le fjantigt och fnittra. Jag kanske bara är extra fnittrig nu när jag bara har 1vecka kvar att mitt underbara tonårsliv. Nej, nu var det nog om det där! Tänk på något annat, tänk på.. Tänk inte ALLS!

Ett försök i att bli snygg som en äkta partypingla

  • Måste hinna bli av med en eller två finnar inför helgens festande. Roligt om man ser ut som en pizza i mitt babyface.
  • Borde köpa mig en bra täckande underlagscremé utifall att finnarna inte försvinner.
  • Fixa ett par sköna pumps som jag står ut med en hel kväll. Eftersom att jag vet med mig att efter en helkväll på ett dansgolv så klarar jag knappt av att stå upp.
  • Hitta tre presenter.
  • Klura ut vad jag ska ha på mig under fredagen resp. lördagen
  • Plus att mitt i smeten (Torsdag) ska jag till advokaten på möte.

Tillbaka på ruta ett

Så var det en ny vecka igen, vart tar tiden vägen?

Idag ska jag till stan och byta mina skor, jag anser att de glappar för mycket i hälen! De måste sitta perfekt, annars vill jag inte ha dom. Sen ska jag försöka hitta tre presenter! Jag älskar att ge bort, men hatar att hitta på!
Nej, nu vill jag ha mat, hungrig som vanligt. En timme och en kvart kvar till lunch.

RÖVHÅL

Det gick inge bra idag heller...
En säker 2-1 ledning krossades när 1minut återstod utav matchen. SKIT! Vi förlorade med 2-2,
jo vi FÖRLORADE! Vi vann inte den där poängen, utan vi förlorade en poäng. För många i Sura kändes det nog som en vinst, usch jag blir så less!
Och så blir man bänkad på slutet av matchen när coachen toppar laget, det känns. Även om det får mig att träna hårdare, vilja mera. För jag är inte bra på hockey, inte än...
Skönt med två dagars vila nu, min kropp är död. Även om jag känner att jag vill "straffa" min kropp.

Så var det dags igen

image10Match idag! Revanschsugen som fan, vill inte att det ska sluta som förra matchen. Jag är så kritisk mot mig själv. Dålig förlorare är jag också, men om man inte vore det så skulle det aldrig vara roligt att vinna. Ikväll blir en kväll som Sura sent kommer glömma!!

SURA-KUNGSÖR
18.30 Surahallen







Ta ingen skit

Just nu känner jag mig som världens mest oviktigaste person.
Jag vet så mycket väl att jag måste stå på mig, ändå så hamnar jag i mina svackor.


Det sticker till i näsan

"Kom igen Trex, du klarar det! En till, ge mig en till!!" Jomenjavisst, armhävningar! Varför ska det vara så tungt för? Efter en armhävning på TÅ ligger man där platt som en pannkaka med ansiktet mot det äckliga gymnastiksalsgolvet. Jag måste lära mig, jag måste träna!

Det luktar tigerbalsam, iofs så luktar det gott även om det är starkt. Bra för låren som gör djävulskt ont just nu! Förhoppningsvis blir det bättre i morgon på träningen så att man är redo för match på lördag. Annars så finns tigerbalsam, det är min bästa vän. Skulle behöva någon som smörjde in hela stora baken med det också!

Mardröm

Jag drömde världens mardröm inatt. Det finns inget värre än när man vaknar upp av att pulsen är hög och tårarna bränner. Det värsta är att jag drömmer mardrömmar om mitt liv som jag levde förut.
Jag vill inte drömma dessa drömmar något mer, men jag tror de kommer komma allt för ofta nu när rättegången närmar sig.
"Mamma kom hem igen, och hon hoppade genast på mig med sina anklagelser och hot. Hon kastade vatten på mig när jag vägrade lyssna, hon tog tag i mig bakifrån och höll fast mig. Jag fick lov att sparka upp ett fönster, inte ens det gick. Jag försökte hela tiden fly, men mina flyktvägar var stängda. Till slut lyckades jag gå iväg, men även då så kom hon efter mig. "



Sliten gumma

Tränade igår, rett så rejält. Först fys, hoppa omkring som en groda, rygglyft, armhävningar, knädopp och en massa andra roliga saker. Ont i låren fick jag iaf, jävla fetto. Sen var det ut på isen som gällde, lagom seg i benen. Men vi kämpade på bra alla ändå. Även om det var svårt att hålla balansen när låren var som gelé.  Och idag är värst, en sån himla träningsvärk! I helgen blir det hårdträning, fys fredag, is lördag, och match söndag. Matchen på söndag kommer bli kung, Sura borta. Oj oj, vad de ska få stryk, hela laget är revansch sugna sen förra gången vi möttes. Så kom till surahallen för att få se lite bra hockey! ^^

Så himla mycket fint att spana på, det värsta är att jag kom på att en person som jag har spanat på länge nu är gammal! Eller han är 30år, trodde jag verkligen inte! Han som ser ut att vara typ 25? Tänk så fel man kan ha angående ålder på en person...
Ska på stan med Sazza idag, måste handla presenter! Och skor, och helst kläder, hinner antagligen inte med allt idag så de får bli en sväng till nästa vecka. Mindre än två veckor kvar utav mitt tonårsliv, 20år, here I come!!



Hur får man tiden att gå fortare?

Sitter på jobbet, inget att göra som vanligt. Helt dött, någon äter ett äpple, de flesta läser en bok. Hur roar man sig på ett kontorslandskap utan att störa alla andra? Inte direkt så att man kan sätta på radion och dansa loss till en bra låt. Det är helt enkelt tråkigt med kontorsjobb, ändå får man hela tiden folk som tycker att det är "glamour" att jobba på kontor. Som om att det skulle vara status att sitta vid en dator 8timmar om dagen?

Ska till kuratorn om en timme, vi ska skriva intyg. Bajs! Kul att sitta där och skriva om hur jag mådde bara för att min advokat vill ha ett intyg på det. Ingen mascara idag, lika bra det.
Tårarna kommer välla fram när jag tänker tillbaka på tiden som jag levde. Och jag tycker inte om att gråta, speciellt inte framför någon annan. Även om jag känner min kurator så himla bra så är det ändå svårt att öppna sig. Jag vill helst bara forsätta le och låtsas att allt är bra, kanske gråta en skvätt när man är själv hemma.
Egentligen skulle alla må så himla mycket bättre om man ställde sig och grät framför en person som man inte känner en gång i månaden och berättade om allt skit!

P.S! Lägg märke till klockan som jag lyckades lägga till...

Första dagen

Så har jag äntligen lyckats, jag har designat min egna blogg!

Idag är det en vanlig tisdag, var på jobbet som vanligt. Iofs så hade vi möte i två timmar så dagen gick ovanligt fort, speciellt för att vara en tisdag. Slutade en halvtimme tidigare och åkte till tandläkaren. Trodde att det skulle göra ont, men så fel jag hade! Dom där stygnen märktes inte ens, skönt att dom är borta nu!

I morgon ska jag till kuratorn under lunchen, vi ska skriva intyg. Bäst att skippa mascaran...

Sitter och lyssnar på School's out med Alice Cooper. Oj, jag blir faktiskt riktigt glad utav den! Kanske för att jag förknippar den med studenten? Känns som om att hårdrocksgalne brorsan valde musik!


RSS 2.0