Dåliga dagar

Det är något fel med mig, jag har ont i huvudet hela tiden och känner mig bara bläää. Kanske är det för att jag är en latmask som inte tränar, därför måste jag ta mig i kragen. I morgon ska jag göra något fysiskt, och då räknas inte att gå från dörren till bilen!
Har jätte ont i ryggen också, borde gå tillbaka till sjukgymnasten men har inte råd..

Support suger

Jag ringde äntligen Telia om mitt mobilabredband och tänkte säga upp det, men då går inte det för jag har bindningstid hur länge som helst... Och det gick inte även om det inte fungerar för mig så jag fick prata med support och dom gav mig tips på hur jag skulle göra. Nu när jag har avinstallerat och installerat och donat så fungerar det inte alls istället. Jag hatar precis allt med datorer och jag kan inte ringa och skrika på dom heller för jag ver hur det är att sitta och jobba på support det är hemskt. Får ringa igen i morgon, just nu har jag ingen lust.... Fick en massa räkningar idag, får bli skyldig pappsen några tusen till dåe..

Bilen gick igenom ombesiktningen, skönt det iaf...


Ombesiktning

Om en timme ska jag åka och ombesikta Berit, hoppas förtusan att parkeringsbromsen fungerar nu annars blir jag arg! Lite läskigt att åka och ombesikta, ska göra det utan att boka tid, vet inte hur man göööör :P haha.

Sverige sög igår, hur kunde man förlora mot Lettland på straffar? Och hur kunde dom låta berglund lägga straff när Omark är king? Nejdu, det där var helt fel. Sen så kan maninte skylla allt på straffarna, hade sverige spelat bra så hade dom inte ens behövt straffar...


Latröv

Så har man precis tagit en dusch, låg i sängen och kollade på Smallville alldeless för länge! Blir så seg och hela dagen kommer gå åt till ingenting, vääääärt! Kl16 börjar jag iaf att jobba, får hoppas på att det går bra idag. Måste skriva lite papper också så att jag jobbar "lagligt". Blir en kortvecka denna veckan, tre dagars jobb och ferre på torsdag!!! =)

Lurviga små saker!

I morse vaknade jag till utav att det pep, så kom pappsen in med en liten söt kattunge! Till en början hade vi bara två, men under morgonen kom det ytterligare en till söting! Åhh det kunde inte bli så mycket bättre start på dagen =)

Svennebanan

Svennebanan

Nu kommer Maliiin om bara någon minut och hämtar upp mig för att ta oss till Surahammar. Vi ska på KALAS hos LINN&TINA! Grillning och jacuzzi ute i solen låter inte helt feeeel.

Fredag kväll

Ollas har förlängt sitt kontrakt med Leksand! Krigarkedjan är hel. WIIIHOOOO

Turen till stan med brorsan blev ruskigt trevlig, vi hittade till och med ett par jeans till brorsan. Tänk om jag hade haft pengar då hade bilen varit full med kassar. Fick lov att köpa med mig lite smink iaf, det är sluuuut.
Gott med Spicy var det också, har saknat dessa små kineser.


Nu har jag en sån jävla huvudvärk så jag vill bara begrava mig själv, men jag utsätter mig själv för att sitta och kolla på hockey med pappsen med högsta volymen på tvn. Ska snart lägga mig i sängen och kika på någon film och bara burra ner mig under täcket =)

Så var det fredag igen

IDIOT! Jag hatar dig och så ska du flytta åt mitt håll, säkert bara för att jävlas också! ÅHHHHHHHHHHHH, finns det någon trögare människa än dig? Och nu är risken ännu större att vi kommer stöta ihop. Håll i tänderna, man vet aldrig om du får behålla dom..

Om en timme ska jag och bror åka in till stan, vi har syskondag. Äta ute och handla lite, myys.

Nöjd nu? =)

På begäran från Freddy så måste jag skriva mer blogg, men det är inte så lätt när det enligt mig inte händer allt för mycket i mitt liv just nu. Har varit ute på promenad i solen och fixat mig inför jobbet. Nu är jag mest bara hungrig och funderar på om jag orkar äta eller inte, ska ju trots allt äta middag ikväll efter jobbet som vanligt.
Saknar mina Smålänningar, och vill ha pengar som jag kan göra av med, helst på en resa ner till Jönköping. Men eftersom att jag inte har några pengar får jag sitta här och vara butter.

Blev rädd idag också, mötte en spindel i köket. Det är jobbigt att bo brevid en skog, det är så mycket spindlar överallt!

Sitta ute i solen en stund och läsa vore kanske något? Läste ut andra delen utav Stieg Larsson böckerna igår =)

Snart helg

Ikväll kl21 tar jag helg! Fick jobbet som kundbokare på Svensk Energispar och jobbar 16-21 måndag-torsdag, så nu har jag iaf något att sysselsätta mig med. Livet är bra långtråkigt annars, men nu känns det lite bättre.
Kändes bättre i måndags när bilen näääästan gick igenom besiktningen, bara parkeringsbromsen som måste fixas och det är ju en baggis! Nu väntar jag på pengar så kommer mitt liv kännas så mkt bättre.

Fredag

Jag har huvudvärk, var trött, hungrig och törstig när Pappa kom hem så jag var såklart grinig. Lyckades övertala Brorsan om att få följa med på en 8kms cykeltur iaf, han har en racercykel och jag en damtralla. Gissa vem som kom hem först?

Nu är dom på fotbollsmatch, jag vill bara stänga in mig och må dåligt resten utav kvällen. Kändes skönt att gå ut och gå med Malin en timme tidigare idag iaf. Det gjorde min dag, annars har jag bara läst och solat. Mitt huvud är helt slut, kanske ska man kolla film eller något annat trevligt...

Har kommit på att jag tycker om P3 nu också, varför lyssna på alla dessa reklamkanaler när det finns P3? Att jag alltid ska vara så sen med att komma på saker och ting.
Har röda naglar idag också och pappa har bokat ny tid för besiktningen. På måndag smäller det.

Leendet börjar åter väckas till liv

Så blev jag genast på lite bättre humör, fick ett samtal om anställningsintervju som jag ska på på måndag. Tack Emma för att du gav bossen mitt nummer =) Får se om jag är nå intressant.

Sen ska jag träffa Malin en sväng i morgon förmiddag, och på lördag lutar det åt fest. Hoppas på att humöret håller i sig bara, orkar inte vara deppig nå mera.
Fick förresten andra delen i Stieg Larsson böckerna utav pappa idag, fick nå fnatt och läste ut hela första boken igår kväll och idag. Otroligt bra böcker, har ni inte läst dom så gör det!!!

Solen tittar fram

Nu känner jag mig inte lika ensam och deppig längre, har pratat med Elin och Freddy några timmar i telefon. Kändes bra att få höra lite småländska igen, saknar det redan! Och så har jag lagt en vinbeställning till Pappsen som ska handla lite, man vet aldrig när man blir törstig. Men jag känner mig så tråkig och osocial just nu så orkar ingenting. Men borde ta mig ut utanför huset och hitta på någonting och bli mig själv igen. Vill skratta igen!

Gaah

Fy fan, mina händer gör ont. Jag ska aldrig lova Papps att kratta hela jävla gräsmattan. Är bara klar med halva ungefär och jag är helt slut i händerna. Får fortsätta någon annan dag, herregud.
Några planer för helgen?

...

Jag undrar hur du mår Mami, var du bor och hur du har det....


Livet är inte lätt, just nu känner jag mig bara så svag. Varenda liten motgång sätter mig i panik och jag vill bara vara själv. Nej, det är slut att tycka synd om sig själv. Dags att ta tag i saker och ting. Börja vara social om det nu är någon som vill träffa mig?


Påsk

Sitter i solen och steker, jag får till och med färg. Synd bara att man inte ser så himla bra på skärmen när solen skiner, men kisar man tillräckligt så glimtar några tecken fram.
Idag kommer lite släkt, vi ska äta god mat, basta och äta godis. Ingen fest blir det, inte för att jag är sugen och inte för att någon har hört av sig. Men vill man så får man ta saken i egna händer, men jag tycker inte om alkohol längre och denna helgen ska jag bara njuta.

Långa nätter

Kan inte sova, så jag njuter utav Melissa Horn.
Jag orkar aldrig blogga längre, finns inget vettigt.
Orkar inte ens vara social.

Tisdags strejk!

Idag ville inte min bil starta när jag och brorsan skulle till IKEA, jag blev så arg och strejkade. Jag gjorde ingenting på hela dagen förutom att kolla på 3 filmer och snora. Blir ett besök dit i morgon istället då Pappsen fixade bilen.
Var iaf mysigt att krypa ner bredvid brorsan i hans säng i morse när jag väckte honom, han uppskattade dessvärre inte riktigt mina kalla fötter. Men mysigt var det och han vaknade till liv!

Efter middagen fick jag plötsligt energi och stoppade in kläder i garderoben och rensade bort en kartong. Tog bra jävla lång tid men nu är det ordning och reda! Ser fortfarande ut som ett bombnedslag här hemma, kartonger och grejer precis överallt.


Sista natten

Det är verkligen med blandade känslor som jag ska flytta, glädjen över att få komma hem till familj och vänner som jag saknar, men även sorgen att lämna så många fina personer i min omgivning.
Jag minns äventyret jag var ute efter när jag ville flytta, jag ville börja om från noll och se hur jag skulle klara mig på egna ben. Jag ville komma bort från slentrianen som jag så sakta men säkert byggde upp hemma hos Pappsen. Att få med sig upplevelser och nya erfarenheter från nya personer och en ny stad. Jag minns hur nervös jag var, inte inför flytten utan inför mötena med skolan och hockeyn. Hur kommer det sociala att fungera när man inte känner en enda?

Efter dessa 235 dagar som Smålänning har jag fått lära känna så otroligt många fina människor som har gett mig så mycket fint att ta med mig i livet. Så många stunder att minnas pch jag vet med all säkerhet att dessa fina människor kommer jag dela fler minnen med under en lång tid framöver! Jag kommer sakna LA FAMILIA!


RSS 2.0