Ensam hemma

Jag känner mig så tragisk nu när jag sitter här en fredagskväll helt ensam och har kollat på Idol. Har inte träffat en enda person idag och jag blir helt knäckt utav det. Som tur var så kommer brudarna i morgon! Jag brukar aldrig klara av att vara ensam på helgerna. Hoppas ni andra har det bra iaf!
Får väll lägga mig och sova nu eller nått, livet är allt tragiskt!

Jag har riktigt ont nu efter dagens hostande, mest ont gör det i hjärtat...

Nu är jag fan trött på det här!

Jag har legat i sängen hela dagen och inte blir jag bättre, ligger bara och tittar på One tree hill och gråter. Idag har jag hittills gjort en bra sak, och det var att ringa och boka förköpsbiljetter till krogen vi ska på i Sälen på Nyår. Jag borde ta en dusch, röja undan lite här hemma och faktiskt äta. Känner att magen kurrar för första gången idag! Jag känner mig äcklig och hemsk när jag ligger här hemma. Låt mig bli frisk och få en massa ny energi så jag kan träna.

Jag längtar tills i morgon när mina brudar kommer, jag vill umgås och var social!!! Även om det tar på krafterna just nu...

Det gör fortfarande ont i hjärtat....

Kan nån mörda Amor?

För han träffade mig med sina hemska pilar...

Jag började precis gråta för att Chris hade svarat till mig på Facebook. Jag är så otroligt lycklig över att jag har fått träffa honom och lära känna honom. Men ändå så är jag så olycklig att det inte kommer fungera...
Hela jag vill skrika!

Skönt att få komma utanför murarna

Det var en skön dag idag, även om jag mådde riktigt dåligt när jag vaknade. Men lyckades ta mig till skolan, kändes skönt att få ta en dusch och fixa till sig för en gång skull! Lämnade in papper i skolan och mötte upp brudarna. Tog en lååång fika med dom på Johans, till slut var det bara jag, elin och alicia kvar. Så vi gick en liten sväng.
Jag är helt slut efter dagen, har fått i mig lite godis, en halv kycklingfilé och lite grönsaker. Ska nog lägga mig ner snart och kika OTH. Orkar absolut inte göra något mer idag, somnar snart tror jag...

Måste ut och gå i morgon, kan fan inte ligga här hemma och tjocka mig hela dagarna!

Orkar inte hosta mera....



FAN för allt....


You never were and you never will be mine...

Jag gråter, det riktigt forsar tårar nerför mina kinder. Jag är så jävla trött, men kan inte somna för hostan, illamående, ont i magen och att det gör så ont i hjärtat! Hallå, varför gråter jag ens för? Varför utsätter jag mig för denna smärtan, då det bara är att glömma honom och gå vidare...

Jag orkar inte vara sjuk, jag orkar inte bara ligga hemma i sängen och inte få träna. Jag vill ut och röra på mig, jag har aldrig haft ett sånt här långt uppehåll mitt under en säsong...

Både bra och dåliga nyheter

Pratade precis med min handledare för Engelskan och nu vet han om att jag kommer hoppa av. Fast jag ska försöka mig på omtentan i litteratur och även den sista delkursen lingvistik. Så ni kommer inte bli av med mig i skolan ändå!
Var inga konstigheter alls med att sluta, det var bara att säga till och sedan inte dyka upp. Tycker jag låter väldigt konstigt.
Idag mår jag kanske lite bättre, låter fortfarande som om att jag ska dö när jag hostar. Ska snart hem till Freddy och lägga över lite One Three Hill på min externa hårddisk! Så då har jag något att göra, ligger bara i sängen hela dagarna. Fast idag ska jag faktiskt ut på en snigelpromenad, och även försöka äta!


Försöker se positivt i mörkret.

"Livet är ingen jävla film där allt är så lätt."

Nej, men tänk om livet kunde vara som en film? Där alla blir lyckliga i slutet och man får sin prins. Varför händer aldrig det i verkliga livet för? Fast utan motgångar så blir ju inte livet värt att leva, även om jag helst utav allt skulle vilja att livet vore en dans på rosor eftersom att jag är så lat.

På lördag ska jag ha min efterlängtade myskväll, med pyjamas, kladdkaka, film, och tårar. Vi tjejer ska få klaga och gråta allmänt bara för att. Kanske känns det lite bättre efter det! Har faktiskt bara gråtit lite över Chris än så länge...

Det bästa som kommer hända i morgon är att jag ska gå ut på promenad med Freddy! En riktigt lugn promenad, då jag fortfarande har ont. Men frisk luft och en god vän brukar få hjärtat att klappa lite extra hårdare.

Erkänn att vi är perfectmatch? Kan inte sluta le när jag ser bilden, hela mitt hjärta blir så varmt <3

 

Viktuppgång?

Igår tänkte jag att det skulle bli väldigt skönt med en promenad i snön, och det skönaste när man är sjuk är långkalsonger och termobyxor! Så hittade på mina gamla hockeytermobyxor och fick klämma mig i dom! Riktigt tajta över röven var dom, och jag började få riktig dålig ångest, hur jävla mycket kan man ha gått upp på ett år egentligen? Förr hade dom ju varit stora??
Efter en liten stund upptäcker jag att bokstäverna på overallen är fel, det ska stå mina initialer på dom. Men det står brorsans och han hade en storlek mindre än mig! Tack gode gud att det inte var jag som hade gått upp i vikt! Snacka om att få sig en riktig tankeställare!!

21 days left until he come back!

Jag grät inte så mycket idag, utan jag fick reda på att jag troligen får träffa honom igen. 21dagar kvar, nedräkning pågår!
Det känns ändå som om att någonting fattas inom mig, varför ska ens kärlek bo på andra sidan atlanten?
Kändes så hemskt när jag skulle säga hejdå och ögonen tårades och Chris säger nej, det är så svårt att inte gråta. Och nu är han ute i Europa och härjar, eller just nu sitter han på ett tåg till Stockholm, fick precis sms =)

Dagens näst värsta var när det small till i ryggen när jag hostade och muskeln pajade mera. Skulle kanske inte ha gått på den lilla promenaden ändå?
Borde äta mat idag, mår så illa av all medicin...

Det är över snart....

Jag har precis lämnat av honom vid bussen efter en natt hos mig, om några timmar får jag träffa honom för sista gången. Det gör ont, det gör så jävla ont i hjärtat...


Mardröm...

Igår kväll var jätte trevligt, även om jag är seg och trött nu förtiden. Men det beror mest på medicinen, den gör mig inte hungrig heller, hittills har jag ätit två clementiner idag...
Maten igår var jätte god, speciellt pumpkin pie, och det var trevligt med alla tal och man fick såklart tårar i ögonen. Efter middagen gick vi vidare och spelare beer-pong, det är amerikanernas ölspel! Eftersom att jag inte drack under kvällen så fick det bli vatten, men gud så kul det var. Allt handlade om muggar med öl i och en pingisboll som man skulle träffa det andra lagets muggar med. Jag och en tjej där lyckades faktiskt vinna så stort så att ett lag med killar fick ta av sig byxorna, tydligen så finns det en del knasiga regler där.
Sedan blev det en del prat och kika på college football, fick även reglerna sagda utav Chris =) Tyvärr så kan jag inte så mkt utav den sporten, men det var faktiskt riktigt roligt att kolla. Speciellt när det var deras skola.

Jag drömde en mardröm inatt, att mamma mötte mig. Hon förföljde mig genom olika miljöer och slog mig, till slut efter ett bra tag kom polisen fram och fick fast henne. Jag vaknade upp med ett ryck och tårarna forsade ner. Jag var livrädd för att hon skulle finnas här hemma i lägenheten.

Nu har jag riktigt ont i sidan och hostar som en galning, ska bara ligga här i sängen hela dagen. Eller ska upp och städa lite och diska lite smått också. Sedan förhoppningsvis får jag besök utav Chris ikväll som ska säga ADJÖ.

Låter som en kärring...

Idag är dagen då jag ska på min första thanksgivingmiddag hos Amerikanarna, är faktsiskt nervös! Men det är bara för att jag inte vet vad det är för folk som ska dit. Men nu ska vi försöka se det hela positivt, jag faktiskt kanske lär känna någon. Känns hemskt att säga hejdå till Chris and Ryan, speciellt Chris. Kanske hinner jag träffa dom en sväng i morgon med. Dont leave me this way...

När jag vaknade i morse trodde jag att medicinen hade hjälpt mig massor redan, tji fick jag. Hostar fortfarande som en gnu och har mega ont i sidan. Jag får helt enkelt försöka ligga still nu och sedan på middagen får jag ta de lugnt. Känner mig inte så fräsch att komma dit när jag är sjuk men men...

Inte många dagar kvar nu...

Idag har varit en hemsk dag, fast ändå lite bra. Jag vaknade upp och var riktigt död och hade mer ont än vad man någonsin kan föreställa sig. Troligen är det en muskel som fått sig en smäll då jag hostar konstant.
Efter en sväng förbi skolan, Ikea och Maxi, där jag förövrigt började blöda näsblod, så gick jag till läkaren. Jag fick hostmedicin och smärtlindrande. Nu jävlar ska jag bli frisk!!

Måndagen börjar närma sig....


Måste berätta

Att igår träffade jag på "jag har sett dig naken"- killen det första jag gjorde på Kåren. Han pekade på mig och skrattade, jag kände mig sååå välkommen =)
Såg även tjugan springa omkring men fick aldrig  tillfälle till att slänga fram en tjuga den här gången.
Mannen med lipgloss var också där, som tur var så har han slutat med sina dåliga vanor och min kind blev inte kletig den här gången.

Bäst under kvällen var att se Ryan gå loss till "I will survive" och även Chris hängde med. En riktig bitch kamp och Ryan låg stundtals på golvet, vet inte vad han kallar den dansen!

Freddys cosmopolitan satt som en smäck på Saras linne iaf!

Hoppa av skolan...

Jag tror jag har bestämt mig nu, jag ringde precis och berättade för pappa om mitt beslut. Jag ska sluta läsa engelska, det har tyngt ner mig så länge nu, jag har inte mått bra. Men jag har försökt, även om det inte verkar som så. Nu ska jag bara försöka fixa jobb så att jag kan stanna kvar här. Jag är så jävla orolig för framtiden, hyran ska kunna betalas. Ingen som vill bli min sponsor eller ge mig ett jobb??

Var lite impulsiv och bakis idag när jag var och åt lunch med brudarna. Gick och klippte mig, känns skönt att ha kortare hår nu igen =) Ingen större skillnad föutom att det ibak blivit mycket kortare...

Fan, vill bli frisk. Vill ut i vida världen och söka jobb!


Dagen efter...

Jag har nog aldrig sovit så oroligt som jag gjorde inatt, vet att jag alltid ligger och slänger runt i sängen när jag har druckit. Men det här var det värsta jag varit med om, drömmen om utlandssemestern var ganska skön iaf. Förstår inte varför jag badade med tjocktröja bara, kanske var det kallt i min dröm.

Ska in till stan och äta lunch med Elin och Freddy som är i skolan, det är inte jag... Jag vet att jag ska till skolan på tisdag, kanske är det sista gången då. Ska iaf bli trevligt att få träffa lite brudar och äta lite gott!

Arbetslös söker jobb...

Fan, varför?!

Jag vet att jag har druckit och det inte är den bästa tidpunkten att ta sådana här saker på. Men jag måste erkänna, jag mår inte bra. Man ska inte klaga, man ska leva livet med ett stort leende hela tiden. Det är det livet går ut på, att le och vara glad, ha många vänner och ett händelserikt liv. Det var det jag sökte efter här nere, men varför lämna någonting som redan var så bra? I miss all you girls and my family back home, and I wish you all could be here. I was trying to find something in my heart that I missed, and I thought that I could found it down here. But I couldnt...

Jag har lust att säga upp lägenheten och flytta tillbaka till pappa, om det inte känns bättre snart gör jag det nästa månad. Jag har inte ens en inkomst så att jag kan betala för mig efter jul, vad får mig att vilja stanna? Och skolan är inte ens kul, jag hatar det och har hatat det från början. Men jag vill inte komma tillbaka med svansen mellan benen och visa för alla att jag har misslyckats. Jag är för stolt för det...

Va fan är det för dag??

Idag var det skola, var ganska kul att  kika i Brittiska tidningar. Jobbigt att hosta sig igenom allt bara, varför går den aldrig över? Jag har så sjukt mycket ångest, jag har för mycket att göra och för lite inspiration och tid till att göra någonting. Finns så mycket annat jag vill göra, drömma...
Sen fick ju såklart jag och Sara ett infall att gå på kåren i morgon, men ärligt. Försök att säga nej när två söta amerikanare säger att det är deras sista kväll på kåren. Det går bara inte att tacka nej!! Även om man har föreläsningar klockan 08.00 dagen efter...

Så imorgon ska vi åka skridskor några timmar, Freddy ska även filma Sara som Chris krävde. Så en film kommer finnas uppe på facebook om allt går rätt till! och jag ska försöka lista ut vad jag ska skriva för uppsats för jag ska berätta vad jag ska skriva om på torsdag. Sen skippar jag min träning, känns egentligen jätte dåligt av mig, men är man kär så är man. Då måste man gå på känsla och hockeyn finns kvar, det gör inte Chris....

Dagens bästa idag var iaf när jag fick träffa Chriiiiiis i skolan, det kändes som om hela jorden snurrade då....


Min första HV71match...

Idag var jag alltså på min första match i Kinnarps Arena, och om jag ska vara ärlig så var jag inte imponerad. Önskade att jag kunde ta med "mina" tre amerikanska vänner Chris, Ryan and Amanda till Leksand för att visa dom hur det ska vara! Hade hört innan att det fanns en del läktarkultur i Kinnarps och att det brukar vara ett jävla liv på läktaren. Men varför sjunger dom inte då?

HV71-Luleå 1-1sd

Hört under matchen:

"Va fan, släpp inte in första målet nu som ni alltid gör!! (Sekunden senare gör Luleå 0-1)"

"Varför kom jag ens hit? Dom kommer ändå förlora, lika bra att åka hem..."

"Fan vad full jag var i lördags"


Jag måste bekänna en sak...

... Sara, när du ringde mig "i morse" efter tolv och när jag inte svarade. Och jag senare ringde upp och sa att jag hade varit på toa och att jag var vaken. Jag måste erkänna att jag vaknade av att du ringde och jag vågade inte erkänna att jag sovit så länge. Så jag valde att inte svara utan hostade och "piffade" upp min röst lite grann och ringde senare upp. Haha, jag fick bara lov att erkänna det! Vet att det är sjukt att jag sover så länge, men är man nattmänniska så är man!

Damn...

Jag såg precis en bild, jag såg hans leende. Mina ögon fylldes med tårar, det går inte att hålla emot. Om en vecka är allt över, han har åkt då... Jag är väll för fan inte ens kär??

Jag tror jag har lyckats fått träningsvärk i tungan utav allt hostande. Rullar man tungan på ett speciellt sätt, eller spänner man den bara? Det är väldigt mystiskt i alla fall...Någon som kan tänka  sig vad det är?

I morgon är det skola igen, enda positiva med det är att jag får umgås med mina brudar. Nackdelen är att jag inte gjorde någon matlåda även om jag sa att jag skulle göra det för att spara pengar. Fan för mig..

Nästan ett dygn senare...

...och hostan är lika jobbig. När ska tabletterna börja verka? Stod att man skulle bli, dåsig, illamående och få huvudvärk, det tycker jag stämmer in riktigt bra!

Jag får inte träna ikväll, men ändå så åkte jag friåkning med Sara och Frida precis. Kul att se bambi på isen, men blev riktigt stolt när dom båda använde sig utav en hockeyklubba och gled fram och passade. Jag kanske ska starta en hockeyskola?

Tyck synd om mig

Jag klarar verkligen inte av motgångar, och nu mår jag riktigt dåligt. Jag hostar tills jag nästan spyr känns de som. Jag borde verkligen gå och lägga mig och sova nu. Men jag har ångest över uppsatsen, jag har ingen aning om vad jag ska skriva. Va fan gör jag av mitt liv egentligen...


Träningsvärk i halsen

Jag hostar hela tiden, på köpet har jag fått träningsvärk, lyckat! Jag vill inte vara sjuk....

Igår hade vi våran hederliga idolkväll och efter det kom Chris och sov hos mig. Kan inte fatta att han åker om en vecka, vad ska jag ta mig till efter det?? Sara kom förbi en sväng också, hon tänkte hämta sina gardiner och matta som inte var torra än. Jag drog på hockeyträning och tränade dubbelt, kändes jobbigt då jag egentligen inte borde. Men i morgon är det match som gäller och jag borde verkligen sova nu upptäckte jag!

Ikväll lagade Sara och Freddy mat och jag gick och mötte Chris och Ryan för att ta oss till Sara. Där blev det mat, lussebullar, glögg, pepparkakor och film. Trevligt värre!

Nu ska jag sova och drömma om Chris.... =)

It hurts with every heartbeat...

Jag känner mig så dålig, som om att jag förlorat. Jag vaknade upp i morse och skulle gå till skolan, men jag kände mig verkligen inte bra. Jag hostar fortfarande och vill verkligen inte bli sjuk nu inför matchen i helgen. Så jag somnade om och har nu druckit massa honungste och ätit glass. För jag ska bli friiiiisk! Ok, jag kanske inte är sjuk men jag är aldrig sjuk i vanliga fall...

Fördomar....

....Och nej, jag är inte lesbisk.... bara för att jag lirar hockey...

Kåren med brudarna slutar alltid bra

Igår var det den stora dagen, dagen då vi kunde gå ut och festa utan att ha skola dagen efter. Vi hade planerat lussebak och glöggdrickande hemma hos Sara. Vi pyntade även granen, lite väl tidigt kan man väl påstå, men riktigt mysigt! Även om jag inte var riktigt så bra på att få dit ljusen i rätt ordning, jag skyller på vinet.
Allt gick inte som planerat tyvärr den kvällen och det blev ett avbrott....

När vi brudar väl kom iväg till kåren så började energin flöda inom oss och det var faktiskt bra mycket folk ute. Vi fyllde på vätska i baren och gick och öste på dansgolvet. Freddy den lycklige stötte på ett ragg på en gång vid baren och bekantade sig med honom medans vi andra bestämde oss för att utforska RnB-golvet. Väl där så var det galet, vi hamnade mitt bland ett killgäng som verkade tycka att vi passade grymt bra i deras keps så den fick gå laget runt. Finns ÄCKLIGA bildbevis på att denna händelse faktiskt har ägt rum.

Jag träffade även på "dig har jag sett naken"-killen och bad honom om ursäkt för förra gången.

Jag och Klara gick upp på översta våningen och såg våran "strippa" stå vid baren, vi slogs oss diskret ner i en soffa och spanade och pekade på honom. Jag sa åt Klara att ge mig en tjuga sen småsprang vi mot honom och jag stod bara där med en tjuga framför honom. Det tog ett tag innan det gick upp ett ljus, till slut så sa han "nej men det är ju ni, från förra gången i garderoben" och så slängde han av sig tröjan även den gången. Hans kompis gav han en tia och så åkte overallbyxorna ner också.

Elin tog sig ett nyp om Carolapojkens rumpa som flörtade hejvilt med Freddy på bussen. Han trodde verkligen att han var snyggast på hela jorden och försökte verkligen ragga upp Elin och Freddy!

Vi stod och slörpade drinkar den sista timmen, förstår inte varför man dricker två drinkar på mindre än 10min när man snart ska gå? Men Klara, dom var ju grymt goda iaf! Dansade även gammal hederlig tryckare med en gröning(?) och jag hånglade faktiskt inte brudar!

När jag vaknade i morse fick jag ångest då jag upptäckte att jag glömt att lämna tillbaka en tändare som jag hade lånat utav en okänd person. Kanske ska man sätta ut en annons om upphittad tändare som lämnas tillbaka mot beskrivning?

Pizzan var iaf god idag...


Ett slagskott i ryggen kan göra ont...

Hur håller man blommor vid liv? Jag lyckas nämligen alltid döda dom, eller kanske inte alltid. Det här är första gången i mitt liv som jag har ansvar för några blommor själv. Men igår fick jag faktiskt lov att köpa två nya till vardagsrummet för dom såg ut som två kvistar som hade levt i öknen i hundra år.

Jag drömde att jag hade en kamelont i natt, den var jätte fin och hade massor med fina färger. Värst var det när jag skulle släppa ut den och den satte sig i vinbärsbuskarna hos Papps och mina kattungar kom och ville äta upp den. Men kamelonten var en jävel på att hoppa mellan buskarna, till slut undrade både pappa och jag om den var en köttätare? Varför drömmer man sådana drömmar egentligen??

Vaknade upp idag och kände att kroppen var mörbultad, utanför fönstret regnade det så jag somnade om. Vaknade för ungefär en timme sen och tjockade lite flingor med mjölk.
Jag har ont på ett ställe på ryggen, kan inte förklara var, det enda jag vet är att jag fick ett slagskott där igår på hockeyträningen, det gjorde ont. Men det är bara att bita ihop och hoppas på att det inte blir något fult blåmärke där. Typiskt att det skulle träffa där jag inte har något skydd också bara för de...

Nej, nu ska jag till A6 med Freddy och Sara. Egentligen ska jag väll inte handla någonting, utan jag följer bara med som råd och stöd. Orkar inte fixa mig, blir mjukisar, ska ändå fixa mig senare inför partyt ikväll!

If you could see, what you've done to me

Jag vaknade för över en timme sedan, har läst en massa i min American Civilization bok och jag fick precis ont i magen. Ångesten börjar ta över igen, nu måste jag skärpa mig innan jag börjar gråta... Fast det vore väldigt skönt, att bara ha någon som håller om en medans jag gråter. Inga ord, bara värme...

Ny energi, nya tag...

Även om min kropp gör ont just nu och att jag knappt orkar stå så känns det som en vändpunkt. Jag tyckte att det var riktigt roligt med hockey idag, kanske inte precis lika roligt som jag brukar, men det är ändå så mycket bättre. I morgon är det träning igen och jag kommer troligen vara helt slut på onsdag.
Nu ska jag äta lite och sedan sitta vid datorn en stund, sedan blir det plugg och sängen! Eller jag pluggar iofs i sängen..

Saknar fan alla hemma, men nu är det inte långt kvar... kommer hem och 5½  vecka, det är efterlängtat! Har inte varit i Västmanland på 10veckor nu, det är en lång tid...

Hjälp mig, snälla...

Jag behöver nog hjälp, jag behöver stöd för att orka just nu. Det är för många motgångar som gör det riktigt svårt...
Jag har inte kännt mig som jag brukar sen i tisdags, mamma fyllde år då. Det tar alltid lika hårt vid sådana tillfällen när man minns tillbaka extra mycket. Men livet ska inte vara enkelt, det är helt enkelt inte meningen med det...

Veckan som kommer har jag massor med träning, plugg, skola och fest!

Nu har jag haft ont i min röv alldeless för länge, vad är det för fel? Jag som vilade 4dagar den här veckan...

Kär och galen

Igår så förlorade vi match och jag var hur depp som helst, jag är inte ens sugen på hockey längre ?
Kom hem och försökte äta och gick hem till Freddy och kikade på One three hill några timmar, på natten dök Chris upp och skulle sova här. Underbart mysigt, och jag vill inte att det ska vara över om två veckor....
Det är med glädje och sorg jag berättar att jag är kär...

Marrebarre

Jag kunde verkligen inte somna igår, jag mådde så otroligt illa. Och strax innan tio ringde Freddy och väckte mig, jag var nog mer död än levande och somnade om. Sedan ringde Malin och väckte mig vid halv tolv, babblade på ett bra tag, tur att hon ringde och väckte mig! För jag ska snart iväg på match, hemma mot Töreboda. Är verkligen inte taggad inför det, men hoppas på att jag blir det när man väl kommer ut och börjar springa!
På onsdag blir det kåren! Nu fick jag reda på mitt schema så nu vet jag att jag kan gå då!!


Freddy berättar historier från förr

Freddy kom precis på att jag hade skrivit en hälsning och mitt nummer på ett kvitto till bartendern sist vi var på kåren.
Hur kunde jag glömma de? Som tur var så hade det tydligen varit oläsligt, blir nog lugnt nu några veckor framöver!

Fredagsmys?

Idag vaknade jag upp med en otroligt hemsk mensvärk, så det blev inge skridskoåkning alls. Har faktiskt inte gjort ett skit, inte ens pluggat som jag hade tänkt mig. Men om nån timme ska jag faktiskt hem till Freddy för att baka och kika på idol. Fick tråkigt för en stund sedan och försökte locka håret och så råkade jag sminka mig. Varför liksom??

Kan inte sluta tänka på honom, han ringde idag =)

Jag är kär, fan!

Efter en helt underbar kväll kunde jag inte undgå att stegen kändes så lätta och jag ville liksom skutta fram längs vägen när jag var på väg hem från bussen. Jag hade precis gjort Chris sällskap till hans buss hem och jag förstod att det hade hänt, jag hade lyckats blivit kär. Jag brukar inte känna såhär, och så lyckas man få fram känslorna nu, bara för att han åker hem till USA snart. Lite mer än två veckor, men då kommer vi inte kunna ses mycket då...
Jag vill inte....

Jag och Chris har pratat om just det är ett antal gånger och jag har kommit fram till att hellre känner jag dessa känslor nu tills han åker än att aldrig få känna det. Även om det kommer göra så ont, och jag försöker verkligen inte att tänka på framtiden men den är svår att undvika. Jag kommer gråta i så många dagar när han har åkt, men jag vet att det här kommer jag tänka tillbaka på när jag är gammal. Jag kommer känna den här pirrande känslan, den går inte att undvika och jag vill aldrig glömma det.

Man kan inte bestämma hur och vad man ska känna...

Kundvagnsrace i Ullared

En stöt i magen, röven mosad, hälsenan blå, så kan det gå efter en dag på Ullared! Nu kanske jag överdrev allt lite, för det var trots allt väldigt lugnt och jag blev bara "träffad" en gång. Vet inte hur det gick för Freddy, Elin och Sara, om dom var lika lycklig lottade?
Jag och Elin slaggade hos Sara igår, vi tog varsin soffa och Sara slocknade i sängen. Förstod inte hur hon lyckades somna så fort, fastän jag och Elin kollade på tv högt och skrattade och fnissade hela natten. Blev tyvärr lite väl sent, speciellt om man ska upp sex. Vi fick lov att rulla lite däck på morgonen också! Vilken upplevelse att få se föråden och källaren i ett hyreshus på Råslätt, det är nästan så att man blir tårögd, eller nått....
I bilen på vägen till Ullared, som tog under två timmar, satt vi och sjöng och härjade som fan. Hur ska man annars hålla sig vaken? Väl inne på Ullared så flög vi åt varsitt håll och jag tappade nästan bort mig bland alla MAXIMEGATROSOR.
Efter att vi hade fyllt varsin vagn(jag hade som väntat mest) drog vi till BK(Burger King) och jag tjockade! Det var så jävla gott och jag fick även i mig kaffe. Snacka om att bli taggad, nästan som en återfödelse! Stackars Frida kom på att hon hade missat gardinerna och vi gick in med EN kundkorg för att BARA kolla på gardiner. Slutade med att jag handlade för 500kr till... Hur kan man låta bli när allt är så billigt?

Men jag var ju nykter innan jag började dricka i lördags....

Får jag se din ficklampa?

Nu sitter jag här hemma hos Sara med Elin och Freddy i högsta hugg. Vi har tjockat pankakor med glass, vissa var modiga och testade att ha på kolasås! Nu kollar vi på vänner och äter KEX med ost =)
Vi ska alla sova här och ha pyjamasparty i Saras soffor för att i morgon klockan halv sju åka till Ullared och brottas med pantertanterna.

RSS 2.0