Snart är det lördag igen

Så var det fredag, ytterligare en vecka går mot sitt slut. Det är idag man ska ha glatt humör och vara lite extra pigg eftersom att det snart är helg. Men jag känner mig som ett lik, men än finns det lite hopp inom mig. Ska träna ikväll och i morgon, som vanligt. Hem till Sazza på lördag och handla på söndag, även kika på fotbollsträning på söndag. Ska ju troligen börja spela, eller nej, jag ska bara träna fotboll. Jag är för dålig för att spela match, men nu när hockeyn börjar gå mot sitt slut så behöver jag ha några träningar i veckan.
Snart är det vår tjejer, en massa vårkänslor, kläderna åker av och man ska bli kär. Jomen visst, när ska vi börja ut och spana efter killar då tjejer? Nu när hockeyn tar slut så har jag ju faktiskt tid över för annat än bara träning!
2km jogging igår, kass kondition men jag gav mig fan på det i alla fall. Nästa vecka höjer jag sträckan till 3km!

Vilket pack

Åkte skridskor igår, ovanligt va? Jo, faktiaskt eftersom att jag åkte friåkning och det händer inte allt för ofta. Jag och Fia slängde in packningen i bilen och styrde mot Hallstas nya Arena. Haha, Arena? Jag har då aldrig sett en arena utan speakerbås, eller sittplats. Fast som tur var så var isen helt ok, men det var inte "spelarna" på den. En var ju helt rubbad, och sen fanns de en hel del lirare och glidare där. Fast ändå vill jag tillbaka, men det är inte pga lirarna utan istiden som är gratis. Vem vill inte åka skridskor i två timmar och bli bättre? 
 
Om 6veckor idag så åker jag iväg till New York, måste hinna fixa lite innan det. Ska bli så kul och spännande att få hälsa på Helén i hennes "familj". Hoppas mina språkkunskaper inte är allt för dåliga, måste ju klara av att prata med familjen och barnen!

Drömde om dig inall, inte bra! Måste glömma, eller ta tag i det. Vet inte vilket steg som är svårast?


så jävla dålig

image8



Jag är så jävla lat och fet!!!
 
 17-20 i morgon är det friåkning i hallstas ishall, ses där!







Almtuna-Kungsör 3-1

Så var det söndag igen och bortamatch som gällde. Skulle åka iväg till min gamla hemstad och visa tjejerna hur man spelar hockey. Tyvärr så visste de redan hur man gjorde det, och de gjorde de väldigt bra. Men jag blev faktiskt mer imponerad utav oss, KIK! För en månad sen hade vi absolut inte kunnat stå upp mot det här laget så som vi gjorde idag. 1-1 i periodvilan och det var riktigt jämt, jag tror till och med att Almtuna var chockade av att vi gav dem ett hårt motstånd. Tyvärr så lyckades vi inte göra ett mål på slutet av andra när det stod 2-1 och de gjorde mål i tom kasse. 
Jag tycker att vi har gjort en kanon säsong tjejer, tänk tillbaka från början på säsongen och alla träningsmatcher. Nu är det inte längre vi som får storstryk utan vi kan stå upp bra och även vinna. Nu gäller det att träna på bra och göra en ännu bättre säsong nästa år!

image10

Så var framtiden säkrad, i alla fall ett halvår fram.

Jo, som ni förstår i rubriken så har jag fått förlängt vikariat. Har augusti ut, så det enda jag ser fram emot nu är två veckors semester i april och två veckors semester i början på sommaren. Sen ska jag förhoppningsvis plugga engelska i höst. Hoppas allt går som det ska!

Är på jakt efter en bil, någon som har tips? Den ska va billig, inte röd, bensinsnål. Oj vad jag kan mycketo m bilar, därför jag har lagt över det ansvaret på min pappa och hans kollega.

I sommar då, skulle det inte sitta fint med en veckas roadtrip vecka 26-27 nångång ? Har nämligen semester då, och det skulle vara riktigt kul att åka iväg ett gäng och festa och se Sverige! Kanske en trip till Tyskland?

Kan man ha 25års kris redan nu?

Efter en stunds funderande på vad jag skulle tänka mig att kunna bli så snurrar det i huvudet. Det finns så mycket som jag är intresserad utav, så mycket jag egentligen skulle vilja göra. Men är det det yrket som är menat för mig? Jag vill plugga engelska, pyskologi, sociologi, idrott, ekonomi. Listan kan göras lång...
Vet att det inte är många i min ålder som vet vad dom vill göra, men det är frusterande att inte veta. Hoppas att en termin på högskolan i höst ger mig svar på mina frågor. Här tänker jag inte sitta/stå hela mitt liv ialla fall. Det här är bara en plats jag ska befinna mig på under en period för att jag behöver pengar.
Jag är 20år nu, tänk om 5år. Då har jag min berömda 25års kris, det är då jag kommer ha riktig panik över hur jag ska göra med mitt liv. Ska jag plugga vidare och leva livet, eller ska jag försöka klamra fast mig i en säker vardag med man och barn. Ibland känns det som om att jag har den krisen redan nu, det är så oerhört mycket jag vill hinna med. Men ändå gör jag ingenting, jag bara står här på mitt kontor och försöker hålla ögonen öppna. Vissa dagar önskar jag att chefén kom och sa till mig att jag bara behövder jobba två-tre dagar i veckan, även om jag får mindre pengar (som jag behöver så mycket nu) så skulle det kännas så skönt med ledig tid!!

Ett silverhjärta

Ett stort steg för mänskligheten, speciellt ett stort steg för mig. Jag var ute och joggade 2km igår, jag har dålig kondition! Men ärligt så har jag inte joggat så långt på ett bra tag på egen hand.
Trött i rumpa och lår idag, måste ut idag igen tror jag, så kanske man orkar springa på en fotbollsplan sen.
Var precis på massage, här på jobbet. Riktigt skönt var det, känner mig som en ny människa. Trött blev jag också, fast jag är iofs trött hela tiden. Borde man inte vara pigg när man vaknar, borde man inte vara utvilad då? Finns det några piller som får en att soärra upp ögonen?

Helgen i all ära

Fredagsfest med brudarna är helt underbart roligt. Hade kul på krogen för första gången på bra länge, alkoholen bara flödade. Den flödade lite för mycket ett tag när jag skulle öppna champagneflaskan!
Jag borde införskaffa mig alkolås på mobilen...

Lördagen bestod utav träning och melodifestivalen.

Söndagen började riktigt segt, men orkade mig ut på en joggingtur

Superstar

Vår, det känns som vår ute. Fast bara när man sitter inglasad och ser solen skina, så fort man kommer ut fryser man till is. Var ut på lunchen med Linn och Jenny, åt mat på gränden. Kallt, så otroligt kallt.

Maria:"Märgpipa, vad är det?"
Therese: "Jag tror det är knäna på en ko"

Ikväll är det utgång, ikväll ska alkoholen flöda. Jag har ont i min röv...

Stressa stressa stressa stressa



Ännu ett bevis på att jag måste skärpa mig

Hockeytränaren Bengan hade en överaskning åt oss alla på träningen igår! Vi skulle få testa på kälkhockey halva ispasset. Verkligen jättekul, jag vågade inte ens testa. Och vet ni varför? För att jag var 100% säker på att jag inte skulle få plats med min feta röv i den där "stolen".
Tänker inte väga mig på ett bra tag heller, vågen visare på 1,5kg plus i morse. Det var ju verkligen inte meningen, hoppas på att det bara är alla mina muskler som jag har byggt på mig som väger.
Alla hjärtans dag idag, singel som vanligt, träna som vanligt.

Ett stort leende, så stort så att det smittar

Helt underbart, tänk om den här känslan kunde hålla i sig hela veckan ut.
Var på stan och fick springa på löpband på intersport, Peter hjälpte mig att försöka luska ut vilken sorts sko som skulle passa min fot. Skönt att man känner dom på intersport, allt blir så personligt då! Hittade ett par som var riktigt sköna, såklart slog jag till. Tyvärr är de rosa och kostade 1200kr! Som tur var hade jag värdecheck så jag betalade bara 715kr för mina underbara skor som jag faktiskt just nu har på mig!

Sen känns det ännu underbarare när man kommer hem och ser min klubba stå i hallen. Eller det är en likadan som jag hade förut, men ny. Eftersom att min gamla gick sönder så antar jag att jag har fått en ny nu från garantin! Underbart, ska äntligen få ha den på träningarna!!

Var på bolaget idag också, det kändes tyvärr inget speciellt. Men lika glad är jag för det!!

Hon börjar inse saker nu!

Igår var jag och Amanda och testade på bodypump, riktigt roligt!! Ska verkligen börja med det, ska även testa andra grupper när jag har tid. Har faktiskt ingen träningsvärk idag, får nog lägga på lite mera vikter nästa gång. Helt klart ett tecken på att all min träning lönar sig!
Står här på jobbet och längtar tills jag ska ner på stan och handla. Kanske hinner in på systemet en sväng också. Allt det där står redan under "veckans händelser", lyckades fixa till en sån snygg lista igår!
Kollade på en dokumentär på fyran igår, 217kg och tonåring. Då insåg jag att jag kanske inte är så jävla fet ändå, jag behöver bara gå ner runt 10kg, hon behövde gå ner 150 kg! Så jag ska sluta upp att vara allt för självkritisk.

Kungsör-Katrineholm 6-2

Äntligen två poäng, underbart att vi vann!
Jag är i alla fall helt slut, ont i ryggen och armarna. Allmänt trött, fick ett bevis på att jag verkligen har kass kondition på uppvärmningen. Löpte kanske 1-1,5km och jag var verkligen helt död! Måste ut och löpträna inför nästa match om två veckor.
Ska lägga mig i sängen snart och kika på tv hela natten!

Så var den träningen förstörd då...

Gick upp innan åtta i morse och åkte iväg och tränade hockey i 70 min. Brorsan hängde på, var riktigt roligt att träna! Käkade när man kom hem, åt godis och kikade film. FAN! Sedan kikade jag hockey, somnade och åt pizza. Ännu mera FAN! Snart kommer Sazza, Pia och Amanda förbi och kikar på melodifestivalen. Äntligen ska jag vara lite social. Trött i kroppen efter allt slit, match i morgon. Livet leker för trexen. NOT!
Måste träna ännu hårdare nästa vecka bara för att jag åt en massa gott idag, fan för mig!

Flodkossan ute på grönbete

Jag vågade, förstår ni att jag vågade gå och simma igår. Jag vågade visa min kropp som bara vällde över bikin inför folk. Även om det mestadels bara är en massa kärringar som har värre kroppar än mig så vågade jag. Började med att gå en promenad dit och sedan solade jag i 20min, så skönt att få lite färg. Sedan simmade jag i 40min, fick tyvärr ont i knät så fick gå lugnt hem. Måste verkligen ta en vilodag nästa vecka, ska nog på stan på tisdag och införskaffa mig ett par nya joggingskor!!Wiiiie!

Äntligen är det fredag, 20år, singel och borde verkligen ut och festa och hitta på någonting roligt. Men icke sa nicke, jag ska iväg och träna och sedan sitta hemma och kika på lets dance i min ensamhet och sedan sova eftersom att jag ska upp tidigt och träna i morgon. Vilket jävla liv! Men jag kör hårt nu i en månad så att jag ser förändring, sen så jävlar ska jag ut och festa! I lagom mängd ;)

Brudar, kan vi inte dra ut på krogen nästa fredag? :D

En riktig dagdrömmare

Jag är så förbannat trött, ska bli skönt att få pyssla om sig själv ikväll. Sola 20min och sedan simma, sen får man se hur länge jag orkar simma, efter det sitta i varma bassängen!
Känns som om att det enda min hjärna tänker på är träning och viktnedgång. Eller inte viktnedgång, bara förändring till det bättre...

Vilken dröm jag drömde inatt, tänk om det kunde bli till verklighet. Drömde att jag och min "stora kärlek" kysstet för första gången. Fy fan vad löjlig och barnslig jag är, skriver om sånt här. Fast jag är nog riktigt löjlig, minns när jag var liten. Jag kunde sitta och prata med mig själv och låtsas att jag var en världsstjärna. Ibland kan jag prata med mig själv fortfarande, eller så dagdrömmer jag om saker som jag önskar kunde hända.
Ta mig i kragen och göra någonting på riktigt är nästa steg...

Även om jag vet att den enda jag vill ha är han, så är jag rädd att jag ska såras lika mycket som förra gången. Även om du sa till mig att du skulle bättra dig vet jag inte om jag vågar lita på dig. Jag tänker på dig dag och natt, jag vill just nu bara ha kvar dig som vän.

Är det så här mitt liv ska se ut...

1½ timme kvar tills jag slutar jobba, hem och äta mat, träna fys och hockey, hem och sova. Så ser min onsdag ut, roligt och socialt liv jag har! Iofs får jag träffa hela laget ikväll, men det känns som om att de enda personerna jag träffar är min familj, kollegorna och lagkamraterna. När ska jag orka va social?
Fast jag vet att jag prioriterar träning just nu, jag måste det. Sen kan jag trappa ner och ta en dag eller två i veckan åt att vara social. Känner mig så trött nu också, skulle vilja sova ut...

Ibland får jag känslan av att jag bara vill ge upp, men jag är envis. Jag får, borde och ska inte tänka dom tankarna. Nu har jag i alla fall någonting att kämpa för, så känns det inte ibland.

Vardagslyx

Idag unnar jag mig ledighet, och mörk choklad med pistagenötter. Kunde inte motstå frestelsen, och jag har läst att man inte ska förbjuda en massa saker när man vill gå ner i vikt. Och jag var faktiskt duktig i helgen och åt inget godis alls, så då kan jag unna mig det nu.
Känner redan nu att jag vill träna, vill ut nu och gå på långa promenader. Jag vill göra 100situps och träna med mina lätta hantlar. Allt för att jag ska få en snyggare kropp och må bättre. Jag mår redan bättre nu, och det har bara gått en vecka av mitt "nya liv". Tänk vad bra jag kommer må nästa vecka!

Ska nog mäta mig, jag var dum som inte gjorde det på en gång när jag började med det här förra veckan. Men bättre sent än aldrig som man brukar säga! Ett tips till er som inte kommer igång med träningen. Hur bra känns det inte när man har vart ute i kylan 1timme och gått och sedan kommer hem och tar en lång dusch. Peelar hela kroppen och unnar sig tid till att raka benen. Och sen smörjer in hela sig i en jorgubbsdoftande bodybutter och går omkring med långkalsonger med raggsockor ovanpå. Du känner dig stolt över det du gjort och du känner dig även som en ny människa Det är verkligen vardagslyx!

Tandkräm är bra att ha

Stavarna! Precis, mina gångstavar. Dom var perfekta, var riktigt roligt att gå ut och gå! Vill ut igen, får se när jag har tid. Ska troligen simma på torsdag, om jag vågar visa mig i bikini. Hatar det verkligen, alla blickar som tittar på min feta mage! Man försöker dra in den så mycket som det bara går, man försöker dölja med armarna. Hur jag än gör så ser jag fortfarande fet ut, tur att jag inte är blekast iaf. Något att vara stolt över.

Sitter här med två feta vita prickar i ansiktet, jag har nämligen hört rykte om att tandkräm ska vara bra mot finnar. Jo, Therese har TVÅ FINNAR! Men dom ska bort nu, så jag kan bli snygg inför? Aaa, alla träningar i veckan. VÄRT!

Jag önskar jag kunde ta mig i kragen för en gång skull

Dunk dunk She works hard for the money. So hard for it honey.
She works hard for the money. So you better treat her right Dunk Dunk Dunk

Sitter och "dunkar" lite, vill ut och springa. Vill göra av med lite "vårspring" i benen...
En helt underbar låt by the way!

(Såklart kommer jag vara mitt gamla jag när jag väl kommer hem och slänga mig i soffan)

Broccoli är faktiskt gott

Ny vecka, nya mål. Ska inte träna fullt ut den här veckan, börjar lite lugnt nu i början. Ska förhoppningsvis börja träna riktigt hårt nästa vecka. Måste ta mig i kragen och lägga ut en massa pengar på ett par joggingskor också.
Var ute och gick 15min på lunchen, vill ut nu! Lyssna på högmusik och känna adrenalinet pumpa!
Sola igen på torsdag, sen får det bli nån veckas uppehåll. Får inte sola varje vecka.

Sitter på jobbet, vill hem, vill bort. Sov lite länge idag, hade 20min på mig att försöka fixa mig snygg. Lyckas som vanligt inte, ser bara trött ut utan mascara. Fast jag vet att jag är ganska söt ändå!

Sugen på att köpa den här boken, kanske kan få mig att öppna ögonen!

VIK-Kungsör 3-1

Gick inge bra alls idag, och verkligen inte för mig. Jag vill bli av med min förkylning, jag vill ut och träna! Måste bli bättre, måste skärpa mig. Sitter till och med och äter solroskärnor nu, ett nyttigare alternativ. Köpte gångstavar idag, nu kan jag äntligen bli medlem i pensionärsförening! Nej, men man förbränner troligen mer om man är ute och går med dom där sakerna. Tror fan på det också.

Borde sätta mig på träningscykeln också, men orkar inte! Är lat som vanligt, kan köra hårdare i morgon.

Saknar hans röst! Måste ringa han, måste bara få prata med han...

Sala-Kungsör 0-9

Backhjälten räddade segern!

Okej, jag ska inte överdriva nu. Men visst, jag var back idag på matchen. Äntligen säger jag bara, var riktigt kul. Men oj så jag klantade mig. Tror inte jag gjorde en enda bra sak, eller jo nån enstaka pass kanske! Var backpar med Fia, sånt tycker jag om!
Som ni ser i rubriken så gjorde vi mål för en gång skull, det var på tiden.

Laddad inför matchen i morgon, känner mig stark igen och tror verkligen på oss!

En evig väntan

14e mars! Fattar ni, 14e mars, det är en evighet kvar tills jag ska på rättegång. Jag orkar inte vänta längre, det tar på krafterna att hela tiden få lov att tänka på det. Det är så många ärr som rivs upp igen, att få försöka återuppleva alla upplevelser och berätta hur jag har mått. Det är känslor som jag bara vill glömma, men jag måste verkligen prata om det för att kunna gå vidare. Annars kommer jag mår så här dåligt hela livet ut...




RSS 2.0