Semester

Åker iväg några dagar med Papps och husvagnen, första stopp är Uppsala. Tänk att det är snart 10år sedan jag bodde där, så vi ska gå omkring och leka turister i en av Sveriges vackraste städer. Efter turen dit så har jag ingen aning om var bilen kommer ta oss! =) Hörs på Torsdag igen eller något!


Fredag

Har legat i solen/skuggan och myst med boken Tyskungen-Camilla Läckberg hela dagen. Fick liksom mani på att läsa, vill inte sluta. Fick lite fin färg på köpet också, nu håller jag på och kollar igenom garderoben, kvällens outfit måste bestämmas. Finns mycket som är oanvänt, men oftast använder man sina favoriter hela tiden ändå. Blir troligen en par ljusa jeans jag inte använt på ett tag, kommer nog bli kallt ikväll och sen har jag ett skitsnyggt silverlinne som jag inte använt. Men får se vad jag känner mig bekväm i. Hatar kläder!!
Mina sexleksaker har kommit, så det blir en tripp hem till Sazza i morgon när jag har nyktrat till!

semester, kul?

Sjukaste igår var iallafall att mina ben var helt utslagna efter 35minuters promenad på kvällen. Död?
Idag har jag träffat underbaraste Helén som äntligen är hemma frpn New York. Känns väldigt bra att ha henne hemma igen, fast snart åker hon. Ska med henne och hennes syster Sandra på krogen i morgon antagligen. Vem tackar liksom nej till en helkväll med Lenis??
Idag har jag faktiskt inte gjort så mycket, promenad, Helén och lagade supergod mat till mig och papps. Gick och pulade lite här hemma och snackade skit med papps. Funderade på om jag skulle städa och tvätta bilen men upptäckte att den var ren. Så då hade man inget att göra igen då....
Nu ska jag sitta och spela tvspel eller nått från när jag var liten, några timmars kvalitetstid med min dator =)


Sala

Jo, jag har tillbringat nån dag eller så i Sala hos Christoffer. Vi har bara slappat och kollat på massor med film! Skönt att bara få komma hemifrån och inte göra någonting alls. Nu hoppas jag bara på att solen vill komma fram och att jag åtminstonde får åka och bada en dag på semestern.
Måste träna, fan har inte gjort det på en vecka. LAT! Ska vi slå vad om att jag kommer ligga och sova hela morgonen och inte orka gå ut och gå på morgonen i morgon? Jag ska verkligen försöka orka, måste fan ta tag i det här nu.


helgen

Var i Stockholm under midsommar helgen, grillning, tårta, parkteater och mys.
Kom hem och fick veta att två underbara kattungar kommit till världen
Städat idag och åker till Sala för att umgås med Christoffer, kommer hem i morgon eller på onsdag.
Tycker det är skönt med semester, synd med vädret och att det kommer gå så fort.

Bjuder på en liten bild

Jag






Sista dagen

Vet ni, jag var ute och spåret och flåsade igår. Även om jag har ont i benhinnorna, men jag har faktiskt lärt mig hur man tejpar för att stödja upp benet. Så jag lyckades jogga 30sek snabbare än vanligt och hade inte lika ont som vanligt. Fast det var tugnt i låren när jag cyklade en mil när det blåste som utav bara helvete.
Åker till Sthlm i morgon bitti, kommer hem på söndag.
Jag längtar, jag vill att det ska gå en månad, jag vill veta om jag kommer in. Jag vill kunna börja leta lägenhet på riktigt! Efter ett halvår/år på högskolan ska jag ut och resa, testa mina nya kunskaper inom engelska. Kanske ett år som au pair eller ett halvår i Indonesien? Dags och börja spara pengar redan nu!


tisdag

Det märks att det är midsommarvecka, ska bli skönt med semester! Åker nog till Sthlm över midsommar, ska boka biljetter idag. Ska bli KUL! Finns inte så mycket annat att göra hemma ändå känns det som.
Hittade en sista minuten resa nästa vecka, tänk om man hade någon att åka iväg med. Vad underbart det vore =)
Ont i benhinnorna, ryggen, och trött, men ändå glad...
Det gäller att bita ihop, alltid.
Trött på att folk ska snacka så mycket skit, va fan, säga att man inte är på ett visst sätt och vara så jävla mogen.

Tänkte tipsa om www.bloggkoll.se

usch

Som ett slag i ansiktet, en bölande hjälplös tjej, springandes till toaletten på jobbet. Tårar droppar ner på golvet, så tyst, ingen får märka. En snyftning, mascara som rinner, varför är jag så töntig? Varför är jag helt enkelt inte bara den tuffa hårda tjejen som klarar motgångar. Kärleken är för hård, alltid lika fel, jag är alltid lika dålig.
Jag vill att han ska komma mig nära, ändå stöter jag bort allt och alla. Ingen får komma för tätt inpå, inte se allt det som gömmer sig inom mig. Jag blir alltid lika sårad, men den här gången gjorde det nog inte lika ont. Jag börjar antagligen bli van. Det viktigaste är inte att aldrig att falla, utan det viktigaste är att kunna resa sig efter varje fall.

Träning

Känns som om att jag äntligen börjar komma igång med träningen, har börjat insett att jag måste börja nu. Två och en halv månad kvar till hockeyn om jag nu flyttar till Jönköping. Det är inte lång tid, och jag har mycket att jobba på. Tränade fotboll idag, tränaren tyckte att jag började bli mera vän med bollen. Tar tid, men jag är inte ute efter att bli bra på fotboll. Jag vill bara träna, få upp konditionen. Sprang spåret på 16minuter igår, det är 2,2km. Det är en riktigt dålig tid tycker jag, nästa vecka ska jag pressa mig ner på kortare tid. När sommaren är över ska jag klara det på 12-13minuter. Nu gäller det att kämpa för att klara av det.
Vad händer på midsommar egentligen? Jag är ialla fall själv hemma, hoppas på fint väder så man kan grilla. Men alla ska ju åka bort och bara lämna en. Sen efter det har jag semester i två veckor. Äntligen får jag semester på sommaren, kanske lyckas jag bli brun för en gång skull??

Funderar så mycket

Jag funderar på vad jag vill bli när jag blir stor, hur ska man veta vad man vill bli när det finns så många valmöjligheter? Även om mina betyg inte är så bra (13,74) så har jag alltid möjligheten till att få det att bli bättre. Jag skulle nästan kunna göra vad som helst, jag tror det är det som får en att bi så förvirrad i denna värld. INGET är omöjligt! Förr så blev man det som ens förälder oftast arbetade med, även nu är det ofta att man går i sina fäders fotspår.
Tre år på gymnasiet känns också väldigt bortkastade, man försöker välja en linje som kan vara bra för en om man ska plugga vidare. Egentligen ska man bara välja det man verkar tycka vara kul, jag kanske inte är allt för besviken över min utbildning. Men jag måste ändå plugga vidare för att bli någonting, just nu får jag bara "skit" jobb.
Sen kräver arbetsgivaren att man ska ha erfarenhet och till och med vissa program på högskolan kräver arbetsliverfarenhet. Hur ska man få det om man inte kan få jobb för att man måste ha utbildning? Krångligt system det där. Det gäller alltså att ha kontakter för att komma in på något, och då kan det ofta vara något som man inte ens vill göra.
Jag till exempel trodde när jag började handel att arbeta på kontor var någonting för mig, nu efter några år på mitt kontor har jag insett att så kul är det inte. Även om alla jobb har både för och nackdelar så tror jag nog ändå att mitt jobb har fler fördelar än nackdelar. Fast visst trodde jag nog allt att ett års arbetande efter studenten skulle få mig att komma på vad jag vill göra.
Är inne på kurator, men skulle mitt psyke klara av det? Tror inte det efter allt som har hänt, iofs kanske jag blir starkare om jag får läka...
Vad vill ni göra? Vad har ni för drömmar om vilket arbete ni vill ha?

Åldersnoja

Jag ska försöka sluta tänka på min åldersnoja, jag är 20år, har hela livet framför mig. Varför ska jag stressa? Ibland känns det som om att min 25års kris redan har börjat, ska man välja det enkla och fasta livet eller det vågade?
Ett år har gått efter studenten, vad har jag egentligen gjort? Jobbat, vart i Turkiet och New York, spelat hockey och tränat, festat och nästintill hållt mig här omkring. Vad har ni gjort efter studenten? Blev det som ni tänkte er? Jag vill verkligen plugga till hösten, för mig känns det som om att det måste man prova på. Och då är det lika bra att testa det medans man är ung. Även om det tar emot att sätta mig i skolbänken igen.
Jag måste försöka lugna mig, jag är inte gammal! Satt och pratade med en kollega idag, frågade hur hon var i min ålder. "Jag var gift och fick mitt första barn när jag var 21!" HJÄLP, det fick mig inte direkt att slappna av mera. Tur att alla inte planerar sina liv likadant. För jag har inte tänkt att få barn om fleera år.

Tänk vad tiden kan gå fort

Helgen har varit riktigt trevlig, vaknade tidigt i morse och tyckte det var så skönt att få somna om och sova länge. Blev väckt utav en ilsken klocka strax innan sju, FAN det är ju måndag. Hade missat den detaljen under en natts skön sömn. Tänk vad helgerna går fort...
I fredags umgicks jag med Angelica och några andra människor. Lördag solade jag och åkte till Sala för att hälsa på Christoffer. Snackade en massa skit och kollade på film, sov över där. Och NEJ, vi hade inte sex. Vet att många tror det, men man kan faktiskt ha killkompisar.
Så underbart väder, borde sola mera så att jag blir brun. Men orkar inte riktigt göra det längre. Svettades som en liten gris igår när jag skulle sova.
Skönt med kortvecka i alla fall, jobbar bara tre dagar. Äntligen lite ledighet!


RSS 2.0