Sista veckan som smålänning

Så har man varit hos sjukgymnasten och sagt adjö, varit på promenad med en banan i byxan. Tagit ett bad och fått reda på att jag får tillbaka 8054kr på skatten. Wiihoo.
Nu ska jag ta mig i kragen och packa och äta, inte lätt när man är lat som mig. Sen bär det av till skolan för att träffa Eliiin.

Helgen

Igår så tapetserade jag och pappa bra länge, som tur var så fick jag väääärldens sovmorgon eftersom att vi kom hem klockan halv tre från Leksand på fredagen. Vi var nära att börja bråka tusen gånger när vi skulle tapetsera, och det bara för att jag är så trög och Pappsen tycker om att ha rätt. Jag har aldrig tapetserat förut så det här var en utmaning, speciellt när det skulle vara mönsterpassning. Men slutresultatet blev skitbra och jag lyckades bara ta sönder en våd, och Pappsen blev lite arg på mig då. Vi har lite tras krig också, plus att vi stod och sjöng till rockklassiker. KUNG!

På kvällen blev det middag med 8underbara tjejer i Surahammar hemma hos Linn och Tina, skönt att Linn flyttade hem igår från Borlänge! Fläskfilé och potatisgratäng stod på menyn och även en del alkoholhaltiga drycker, jag var chafför! =)
Efteråt blev det Jaccuzi i vinterkylan och jag fick lov att testa att gå barfota i snön, GAAAH! Efteråt blev det soffhäng, fotboll, godis och massa skratt och snack. Fick skjutsa hem Angelica och Malin sen, men kvällen blev inte allt för sen.

Nu har jag packat och bestämt mig för att flytta på Söndag, så på fredag blir det lite rajraj hemma hos mig!


Hem ljuva hem?

Så ska man hem till Jönköping idag då, har inte riktigt kommit fram till när jag ska åka. Har inte kommit fram till något bra beslut med pappsen om när jag ska flytta heller. Gaah jag blir bara tokig just nu.
Enklast vore om jag flyttade redan på lördag för då slipper jag allt åkande och spar in pengar, lutar åt att det blir så. Eller helst söndag för då hinner man träffa tjejer i helgen och i veckan. =)
Nej nu ska jag fortsätta dricka Cola.

Leksand-Västerås

Om en timme ska jag sitta på en buss i Köping med min familj och ett gäng galna leksingar. En tripp upp till Leksand blir det för att se dom leka lite med Gurkorna. Kan bli ruskigt trevligt, har gett pappa tillstånd att dricka öl också eftersom att jag aldrig dricker. Men han dricker ju var tionde år så...


Små vita prickar

Så har man målat andra lagret med vit färg på rummet, jag är grym ska jag säga er! Nu ska det bara torka och ett lager till på. Hoppas det räcker, gaaah. Har till och med färg på näsan!

Borde gå ut en sväng, men såg precis att solen försvinner sakta men säkert. TRÅKIGT!


Jag är så barnslig

Idag bråkade jag med min bror, vi har fortfarande inte pratat med varandra, det var snart 7 timmar sedan. Han vägrade hjälpa mig med mina gamla gardinstänger som jag inte fattar hur man gör med. Så jag stod där själv med en gardinstång i handen och fick inte ner den eller upp den, så jag var liksom fast. Ropade på honom men han ignorerade mig hur länge som helst, till slut SKREK jag. Då hörde jag hur han muttrade ilsket från källaren och jag blev arg. Jag slängde gardinstången på golvet så fästet pajade och blommorna höll på att ryka. Gick ner i källaren och sa "Du får cykla till träningen". Sen så hörde jag bara hur han gick och sen kom Malin hem till oss för att snacka skit, och hon hade mött honom i backen.
Efter det att Malin hade varit här och snackat så fick jag så dåligt samvete så jag dammsög hela övervåningen och fixade klart mitt rum. Pappa blev glad när jag hade städat, men han blev mindre glad när han fick reda på om tjafset. Jag ska alltid vara så töntig när det gäller min brorsa.

Jag fick i alla fall våfflor, direkt efteråt började jag måla. Så nu är grunden klar och i morgon ska jag fortsätta. Vilken King man är asså! Ska försöka bli sams med brorsan i morgon också, får se om han är tjurig, han brukar kunna ha ett riktigt humör.

I natt får jag sova under trappan, luktar lite starkt i näsan på mitt rum.

Våffeldagen!

Så har man varit till stan en sväng, hämtade upp Pappsen på hans lunch för att senare åka och köpa färg, tapeter och annat trevligt. Så idag ska jag börja förbereda och spackla sedan börja måla i morgon troligen! Wiie
Var ute och gick med Boster en timme i solen, han blev död och fick för sig att han skulle äta hästbajs. Han är inte riktigt klok, men annars så var han duktig. Det är så varmt och skönt att sitta i solen och glassa, min egna altan passar utmärkt just nu! =)

Ikväll ska jag skjutsa brorsan till hans fotbollsträning sedan ikväll blir det VÅFFLOR!!! Eller Våffler som jag säger.

Eftersnack

VIK-Leksand 2-4
Målskyttar: Oliver Ekman-Larsson, Mikael Karlberg, Kevin Doell och Marcus Jonasén.

Grymt skön seger trots allt vi inte hade något att spela om, nu är det bara äran och stoltheten som gäller. Hela laget lyfte spelet och visade faktiskt hjärta ikväll. Bellemare som jag tyckte spelade stundtals uselt  förra matchen fick mig idag att inse att han är en riktig lirare som faktiskt kämpar. Härligt att Oliver fick visa upp sig ikväll, han gjorde en kanon insats och lekte med VIKarna. Bäst på isen som vanligt var krigarna Ollas-Hägglund-Eneqvist, vilket hjärta! Bäst var helt klart när spelarna kramade om varandra efter varje mål på isen, det visar hur mycket det här betyder så otroligt mycket.

Västeråsarna skämde som vanligt ut sig ikväll, publiken började smått gå hem efter 15minuter i tredje och isen behövde spolas om vid 16.18(?) pga VIKarna kastade snus och annat jävelskap på isen. Moget? Efter det avbrottet var det inte många kvar på sittplats och från ståplats var det tyst. Pinsamma Västerås!

Känns otroligt skönt att krossa nollan, och visar att vi kan stå upp och kriga! Nu väntar VIK hemma på fredag, såklart kommer jag finnas på plats även då. Vad gör man inte som galen Leksing?!

VIK-LEKSAND

Såklart att jag ska dit, jag måste visa mitt lag att även om jag är så sjukt besviken, arg och ledsen så kommer jag alltid att finnas där! Hoppas vi ses i Rocklunda ikväll, eller just ja ABB Arena Nord/Syd (lär mig aldrig vilken som är hockey och vilken som är bandy). Kan tyvärr inte tänka mig att Leksand kommer hem med tre poäng ikväll, men skulle vara gött för hedern att visa gurkorna var vi står!


Tummen ur r*ven

Inte har jag gjort något vettigt än, fick för mig att baka lite kladdkaksmuffins. Så brorsan och hans tjej Malin blev glada nu när dom kom hem efter skolan iaf. Sen har jag sminkat mig och fixat håret, men vääärd dag. Så seg och pappa kommer undra vad jag har gjort och undra varför jag inte gjort något vettigt. Tillbaka till verkligheten.

Hur roar man sig?

Nu har jag varit vaken i bra många timmar, men jag har ändå inte gjort någonting vettigt. Var ute och gick en sväng med Boster(Hunden), men var så jävla kallt så efter en halvtimme gav jag upp. Duschade, hängde upp tvätten, ätit massor med frukt och har rensat lite smått på rummet. Och nu då?

Skulle behöva åka till banken, men jag bävar inför det. Finns inget värre än att åka till banken och ta ut pengar från ett speciellt konto. Jag kan nämligen fortfarande inte fylla i dessa små lappar själv och måste fråga om hjälp varje gång och jag är trots allt 21år och borde kunna det själv tycker jag!

Hur roar ni er på tisdagar?

Måndag

Jag har kommit fram till att mina gamla 2kgs hantlar inte ens känns längre, behöver tyngre vikter!!

Finns massor med tapeter, för mycket snyggt och så svårt att välja! Tur att plånboken får vara med att bestämma så då blir det lite lättare med urvalet. Var på en sväng idag och bara kikade läget, behövde frukt och balsam också. Plus att Berit ville åka en sväng i Västerås, var ju trots allt så länge sen!

Köpings ishall ikväll...

Leksand

Krigare?
Hjärta?
Glöd?


Jag såg inget utav det på isen idag, jag är besviken. Jag känner sorg och jag är trött på att alltid vara besviken varje vår. Det får vara nog snart, hur länge ska våra blåvita hjärtan få känna denna smärta???


Så var man bonde igen

Upptäckte idag när jag var på väg hem till Sazza i Surahammar att jag inte har använt mitt helljus på evigheter. Tror faktiskt att jag aldrig har använt det där nere i Jönköping. Tack gode gud för STADSKÖRNING! Så var man tillbaka på landet igen... Gaaah

...

Jag trodde det skulle kännas bättre än vad det gör, vilken miss...

Hem ljuva hem?

Så var man hemma hos pappsen, helt otroligt hur dåligt man kan sova i en säng! En liten gästsäng som man nästan rullar ur, ska bli skönt att få hit min stora sen. Idag håller jag mest på att fixa och donar, mycket som ska slängas. Ska nog med pappsen en sväng till Köping senare, lutar åt lite hockey då det var cup i ishallen!
Kolbäck, ska man skratta eller gråta ?

Var är rullatorn?

Jag har fortfarande stans träningsvärk och vill inte röra mig, det gör ju för fan ont! Jag är inte van att ha träningsvärk i så många kroppsdelar som jag har just nu. Snart ska jag till snyggingen(sjukgymnasten) och träna ryggen, undrar om jag klarar av att hålla balansen på den där jävla bollen. Flyger väll ner i golvet på en gång, fast snyggingen kan ju blåsa lite om jag slår mig.

Mitten på veckan

Jag är så jävla trött! Upptäckte precis när jag registerade min träning i träningsdagboken att jag har tränat 300minuter på 2dagar, iofs är det promenader också men ändå? Tror dom har räknat fel!
Men trött i kroppen är jag, känns som bara den i varenda kroppsdel. Körde överkropp idag innan träningen och nu känns det att armarna lever iaf!! Orka träna?

Borde sova snart, men råkade ta en lite för lång powernap innan träningen så är troligen inte jätte trött nu bara för det.

Varulvsben och strålande sol

Jag har träningsvärk!!! Förstod redan igår kväll att jag skulle ha det eftersom att jag är en otränad person som inte är van med styrkepass! Men jag kämpade mig ut med stavarna i 30minuter och nu har jag diskat. Snart kommer Freddy och vi ska testa lite Yoga, undrar hur det kommer gå...
Strålande sol idag igen och fortfarande orakade ben, borde göra någonting åt det tror jag...


Jag har panik

Jag har börjat fått panik, och det gäller pengar. För första gången i mitt liv så är jag fattig. Den första inkomsten jag kommer få är i Juli, hur ska jag klara mig tills dess då TVÅ hyror ska betalas, en bil ska betalas skatt, försäkring och reparation, plus att betala en annan bils skador, plus att man ska ha pengar till räkningar och bensin och allt sånt där. Hmm jag vet inte hur jag ska lyckas med det här nu, alla mina sparpengar har redan gått åt. DAMN.
Jävla fitthuvud jag är som blir sjuk och som inte har jobb och som är lat. Hata

Jino tar kål på en

Var till Kinnarps för att ha fysgenomgång med Jino (Herrarnas fystränare) och det var ruskigt jobbigt. Han visade ruskigt bra övningar som jag absolut kommer ha nytta utav. Vi gick igenom alla muskelgrupper och även lite lätt kondition, så svettig var man allt efter den där timmen. En övning trodde jag aldrig att jag skulle klara, klarar inte av att förklara den men man skulle iaf hoppa över en högbänk och ha snabba fötter och bla bla. Men jag klarade det! Wiihoo. Gjorde även utfall och benböj med 20kgs stången för första gången sen jag blev sjuk, steg i rätt riktning!
Nu kom jag hem och tog en shake och en dusch, nu dricker jag te och känner hur skönt trött man är i kroppen.


Tre kylskåp och solsken

Wiiiihoooo idag vaknade jag inte på fel sida, utan jag tog tag i mina stavar och gick stavgång i en timme i solen. Wow, det var verkligen det som behövdes för att få fart på mig. Kom hem och gjorde mina ryggövningar, testade på lite Yoga och kom fram till att jag verkligen ska ge det där en chans. Just nu är jag lika smidig som ett kylskåp!
Jag tvättade, diskade och städade, när jag var i full färd med att dammsuga blev jag skrämd på riktigt! Sara och Freddy kom in i lägenheten, för Freddy har nämligen min nyckel. GAAH, snacka om att hoppa till när det kommer folk helt oanmälda. Drack lite kaffe och snackade skit. Sen ville dom se Yoga videon och vi alla tre låg på golvet och gjorde  övningar. Vi försökte komma på vem utav oss som verkligen var vigast, hmm  :P

Nu har jag ätit mat och ska vila en stund. Har fysgenomgång kl 18 med Jiiiiiino i Kinnarps.


Ingen bra början på veckan

Som vanligt så kunde inte Therese sova igår, klockan tre satte hon på en dålig film i hopp om att hon skulle somna. En timma senare så var hon fortfarande vaken, hatar dessa nätter. Inte blev det bättre utav att jag skulle upp åtta och gå till läkaren IGEN. När jag väl kommer  dit så får man såklart vänta, varför ens boka tid? Läkaren var samma gamla vanliga gubbe som sa att "Jag tror att hostan kommer gå över med tiden" HALLÅÅÅ hur jävla länge ska man behöva ha hosta i Sverige???????? Fick massa medicin för 450kr, inte fan kommer jag bli bättre. Jag är  på sjukt dåligt humör just för tillfället och jag vet inte om jag ska gråta eller skrika! Jag är less på precis allt och vill bara hem till Pappa. Funderar skarpt på att skita i lite träningar och åka hem tidigare. Orkar inte längre....

Sjuka drömmar

Jag råkade somna på soffan i pausen mellan andra och tredje perioden under matchen Rögle-Leksand. Jag drömde om ekorrar och helt plötsligt var Emma hemma. Hon satte sig i fåtöljen brevid mig med en stor skål med popcorn och bytte kanal på tvn. När jag vaknade så trodde jag helt ärligt att hon var här, men jag var själv. Upptäckte på datorn att precis när jag vaknade på gjorde Rögle 3-2, jag borde ha fortsatt att sova.
Hatar när man somnar till sådär, man känner sig så konstigt. Jag tyckte det kändes som om att mina kinder hade svällt och var babyfeta!! Leksand förlorade med 4-2, blev slagsmål så att alla 10spelare på isen åkte ut, Leksand hade 3backar att spela med och allt gick bara skit.
Pappa ringde direkt efter matchen och svor, men vi avslutade samtalet med lite skratt ändå. Som leksing måste man hålla humöret uppe. Efter det ringde Sara, jag trodde helt klart att hon ringde för att skratta mig i örat men hon var snäll. Nu ska jag hålla mig vaken för att kolla på Beck, alltid lika trött på söndagar efter all hockey!

Årets match

Så har vi haft föräldramatch mot alla pappor, mammorna var fega och satt i speakerbåset. Om vi säger så här, gubbarna gjorde en hel del mål. Nästan en hel femma utav våra var bakis, jag tycker inte om. Det var slagsmål, det var fula grejer och vi hade alla spelare ute på planen. Helt enkelt skit kul!!
Efteråt blev det fika och lite tal, jag fick även ett hejdå och ett kort med autografer. Fy fan vad jag kommer sakna er tjejer!!! Som tur var så får jag träffa alla några gånger till innan jag flyttar.

Nu ska jag äta något, följa Rögle-Leksand!


"Hem"längtan

Fick ett samtal från Fulla Sazza ikväll, och det fick mig att inse hur jävla mycket jag saknar alla där hemma! Fy fan, hur har jag klarat mig utan er? Mina underbara små vänner som är det bästa som finns. Men på fredag kommer jag hem, och då får jag träffa familjen också!

Bortaförlust och vinst för HV71

Efter en 2timmar lång bussfärd så kom vi fram till ingenting, stans håla och en liten plutt ishall =) Vi fick reda på att vi bara var 2FEMMOR. Gaah. Så vi var rejält trötta redan i första och vi låg under med bra många mål, minns inte riktigt. I mitten på andra fick jag gå ner som back i boxplay, det var år och dar sedan jag hade den positionen. Men jag gjorde ett riktigt bra byte och tränaren satte mig som back i resten utav matchen. Måste säga att vi nog släppte in 1mål under den tiden, och det var inte bara för att jag var back utan för att tränaren kastade om i femmorna och vi lyckades hitta mer energi. Såklart skulle en spelare bli skadad och sitta bra mycket så jag fick vara inne på tre byten irad som så många andra spelare. DET var jobbigt!!! Jag trivdes ganska bra på backen trots att jag var dålig, funderar skarpt på att försöka träna mer på den positionen och styra upp det till nästa säsong, om det blir någon.

I bussen lyssnade vi på Timrå-HV71 och det blev ett jäääävla liv när HV vann. Lite blandade känslor för min sida, kul att se lagkamraterna glada och se att det går bra för min klubb.

Jag kom hem runt 21 efter en tur på maxi, kollade på melodifestivalen och nu kollar jag fortfarande tv. Bli trött någon gång tack! Jag ska trots allt gå upp ganska tidigt eftersom att vi har samling 10.15 i morgon inför föräldramatchen

Lerum - HV71 Queens

Idag är det sista matchen, sista gången jag får dra på mig HV71 tröjan denna säsongen. Hoppas det inte slutar i fiasko, vi har inte riktigt spelat så bra som vi borde ha gjort, men vad vet jag. Jag har trots allt varit borta 3månader denna säsongen och har tyvärr inte så stor koll...
Samling kl 12.20 vid Vapenvallen för att sedan hoppa på en buss, sista gången man åker på dessa bussresor med dessa tjejer som är hur goa som helst. Matchrapport kommer efter matchen om jag orkar skriva :P

Gick inge bra för Leksand igår heller, tyvärr såg jag inte matchen så kan inte uttala mig om hur spelet såg ut. Men vad jag har hört så slutade de helt enkelt bara att spela efter att 1-0målet gjordes utav Green i slutet på första. Vi får helt enkelt ta nya tag och inte ge upp än, och absolut inte fälla några tårar som jag redan har gjort...

Nedsläpp

Flaggor i hela arenan, nytt magiskt intro. NU JÄVLAR KÖR VI

 


Leksand-Södertälje.

Värmningen är igång och klacken har börjat sjunga. Tröjan är på och jag är ungefär 45mil bort!!

          

SMS:a med Papps

"Papps, jag är så sjukt nervös."

"Ja man har nästan skitit på sig"



Är jag släkt med honom?

Fick några MMS utav Papps och Brorsan

Gissa var dom är någonstans?



Nervös

Nu börjar det närma sig nedsläpp, bara tre timmar kvar och jag är riktigt nervös! Hemma mot SSK och vi måste inleda kvalserien med tre poäng, vi måste ta greppet redan från början!!!! Pappa och Brorsan är på väg upp, fusk enligt mig..

Var och handlade lite med Sara idag på A6 och Maxi, och jag har diskat och borde göra något. Kan bara tänka hockey just nu, men ska nog försöka ta mig ner till Kinnarps och kolla om de har några klubbor. Sen ska jag träna ryggen också, införskaffade mig en matta idag så jag kan ligga skönt!

TAGGA TILL!!!

13e Mars 19.00 LEKSAND-SÖDERTÄLJE!

Vi ska tillbaka!!!!!



Idag har jag varit hos min snygga sjukgymnast och tränat, efteråt blev det en promenad i solen. Men solen försvann och det blev kallt i min vårjacka! Typiskt mig. Sen skulle jag stå parkeringsvakt på HV71-Timrå, då började det vräka ner snö och det var kallt. Typiskt mig. Men HV vann och Timrå får ta nya tag. Jag lyckades få bra plats vid alla tränarna, skönt att sitta vid ungdomssektionen och få massa fiiiika =)


Dåligt humör

Igår mådde jag inge bra, men kunde ändå inte somna. Idag har jag mått bra men nu under kvällen har det blivit sämre, bra tajming! Jag som ska åka och träna hockey om 10minuter och är borta till sent. Gaaah, inge sugen alls men det är troligen sista passet med a-laget för min del så BIT IHOP!

Nästa fredag åker jag till Kolbäck då festen kommer flyttas IGEN!

Vad är det för fel på mig?

Jag mår dåligt, riktigt dåligt. Mår illa, ont överallt, trött och yr. Varför ska jag alltid må piss

Så var veckan slut

och jag är riktigt trött, ska bli skönt med en lugnare träningsvecka! Förlorade matchen idag med 2-7 men det är väll sånt som händer. Efter två korvar så var några tjejer kvar och lirade lite på "prova på hockeyn" och det var i alla fall kul!
Nu sitter jag och kollar på Beck med lindat knä, svarar på lite frågor som min kusin har skickat till mig och dricker saft så att jag är kissnödig hela tiden!

Marrebarre för fan!

14.40 HV71 Queens b - Hanhals b

Idag måste vi ta dom! Nu jävlar, det är sista hemmamatchen.


Staans sämsta dag

Jag är inte på humör, jag vaknade upp och var trött. Hungrig, ont i precis hela kroppen. Tvingad till att träna 70minuter hockey som inte ens var kul. Jag sa knappt något och "gled" omkring och försökte hålla mig på benen. Usch jag hatar dessa dagar då det känns som om att allt är dåligt. Hoppas det känns bättre i morgon.

Var ute på kåren igår, orkar inte riktigt skriva om kvällen. Jag och Klara var iaf två jävla bitterfittor :P

Sover som en stock

Vaknade upp utav klockan i morse vid halv tio ungefär, går upp och säger godmorgon till Emma som var hemma.
"Nej men godmorgon, jag har inte väckt dig va?"
"Nej, jag vaknade utav klockan, varför skulle du ha väckt mig?"
"Jo men jag har ju dammsugit ett tag nu"
"Jaha, har du?"

Tydliga tecken på att jag sover som en stock, det skulle fan kunna bli krig i min lägenhet utan att jag vaknar!

Pinsamt besök hos sjukgymnasten

Så har jag varit på mitt första besök hos sjukgymnasten, när jag satt i väntrummet och han klev in så fattade jag inte att det var han som skulle spana in min rygg. Han var ju för fan HET! Eller han var lite för kort för att vara riktigt het, men mörka ögon, mörkt hår precis min stil helt enkelt. GAAAH.
Och så går vi igenom en massa övningar och STÄLLNINGAR, stod där på alla fyra i bara underkläder, låg på sidan medans han stod och tröck på mitt knä med hela sin kropp. Haha, det var det pinsammaste jag har gjort. Nu har jag fått en del övningar jag ska göra tre gånger om dagen och så ska vi ses nästa vecka igen. Han skulle köra hårt med mig på bollen!! Höhö

Nu är spelschemat klart!

OmgångDatumDagTidHemmalagBortalag
113 marsFredag19.15LeksandSödertälje
215 marsSöndag16.30RögleLeksand
318 marsOnsdag19.15AIKLeksand
422 marsSöndag14.00LeksandPlay off
524 marsTisdag19.15VästeråsLeksand
627 marsFredag19.15LeksandVästerås
730 marsMåndag19.15Play offLeksand
82 aprilTorsdag19.15LeksandAIK
96 aprilMåndag19.15LeksandRögle
109 aprilTorsdag19.15SödertäljeLeksand


Jag har så sjukt ont i magen just nu!

Besatt

Inget roligt händer nu förtiden, bara samma gamla visa. Var och gjorde gyn-undersökning idag och jag är fullt frisk och "fin" :P Har börjat med p-piller igen, gah var ett tag sedan nu. Som om att jag kommer komma ihåg dessa små saker varje dag? Hmm..
Bäst idag var i alla fall när jag och Freddy var ute på promenad och skulle leta efter hovslätts spår, jag har varit där men aldrig gått dit. Efter väääärldens omväg så hittade vi, fast det var IS längs HELA spåret. Så vi snubblade fram, vi var ute i 1½timme, så vi köpte godis efter denna trevliga sväng! =)

Jag har blivit kääär i Twilight igen, var riktigt besatt i början men nu när jag läser boken så kan jag inte få nog. Jag är fan ruskigt kär i låtarna när Robert Pattinson sjunger! Läst mer än halva boken nu, yeah!

Den arbetslöse måndags morgon

Så var det måndag morgon, vaknade upp att någon ringde mig och lämnade telefonsvar, det var ams. Så jag måste ringa upp och säga att jag inte vill vara med längre. Nu har jag alltså varit vaken i en timme och det är tidigt för att vara mig! Jag har hunnit läsa Twilight, ringt sjukgymnasten och ungdomsmottagningen. Så nu har jag saker inbokade i veckan, skönt att planera livet känner jag! Har 7pass plus 1 match denna veckan också, galet att man ska träna så mycket faktiskt! Kanske tar bort ett ispass med a-laget på lördag om jag känner mig sliten.

Nu äter jag frukost i sängen och ska nog ut på en liten promenad senare. Efter det blir det nog ett varmt bad, tycker jag är värd det efter helgen!

Just ja, undrar hur den 27e mars låter, kan man ha utflyttningsfest med krogen då??

Helgen!

Nu är jag hemma igen, så jävla trött så jag orkar inte ens skriva. Ska hålla mig vaken till Beck nu och sedan lägga mig i sängen och däcka!! Tar på krafterna det här, gamlingen orkar inte mera.

Helgens händelser:
3 vinster utav 5 matcher
1 mål utav mig
Gjorde illa knät (lindat hela helgen och nu mår det bättre)
Axel som krånglat
Lyckats skära mig på skenan för första gången, ingen fara.
Lite småbråk i laget
Massor med skratt
Berättat för tränare att jag ska flytta, blev nästan tårögd GAAAH
Massor med god hotellfrukost
Tycker om en HV-låt! De ni! :P



RSS 2.0