Så var man ensam igen...

Nu har familjen lämnat mig, trevligt med ett kort besök iaf! Tråkigt väder idag och hemsk mensvärk. Värst var när vi skulle sova igår kväll, Boster (Hunden) låg i hallen och snarkade HÖGST utav alla, brorsan låg och armbågade mig hela natten i min säng. Idag har vi ätit ute och kollat runt på stan, sen gick vi hem och tog en power nap! Haha.
Underbara jävla familj :P

Nu ska jag packa och ligga i sängen resten utav kvällen, har en sån mensvärk så jag vill inte leva.

I morgon åker jag iväg till Trollhättan på cup, kommer hem söndag kväll!

Twilight

Nu ska jag äntligen börja läsa "Twilight" , självklart kommer jag läsa den på engelska!!! Jag kommer ligga och dregla när jag tänker på Edward, han är nog den perferka killen. Så mystisk, så het, älskar scenen där dom ska kyssa varandra och det är ett så laddat ögonblick! Nej, hopp ner i sängen och läs lite nu!


Min kära familj

Snart kommer min underbara familj, gaaah vad jag har saknat dom! Skönt att flytta långt bort men jag skulle aldrig klara av att bo så här långt bort från dom igen. Nu håller jag på och tvättar, småstädar, lyssnar på musik och vet inte vad jag ska göra. Längtar bara tills dom kommer om typ max 2timmar, då ska vi åka skridskor.
Jag kunde inte sova igår kväll, allt är sig likt. Blir nog bättre ikväll när jag har familjen här, då slipper jag ligga ensam och lyssna till alla ljud. Kanske lyckas man övertala brorsan att sova i min säng med mig som han gjorde förra gången! Trygghet är det bästa som finns ju!

Någonting som jag är stolt över att jag gjorde nu idag var att göra rent tvättmaskinen, vuxenpoäng!

Nu är det nära!

Nu ska jag snart bege mig till gymmet, ska bara bestämma kläder. Freddy kunde tyvärr inte följa med och svettas, vi får helt enkelt ta det någon annan dag. Jag som tyckte det skulle bli trevligt med lite sällskap, men funderar på att sitta på cykeln/crosstrainer lite extra länge och ta med mig musik! =)
I morgon kommer dom!!!!! Papps och brorsan, jag längtar så otroligt mycket. Nu är det iofs inte lika länge sen sist som jag såg dom, utan det var lite över en månad sedan jag var hemma. Vi ska väll bara åka skridskor, rundtur i stan, köpa hockeyklubbor i Kinnarps, tvinga pappa att laga mat! :P Vill brottas med brorsan, men vågar nog inte det om Emma är hemma, hon kanske börjar undra vad jag är för en då :P

Nej, gymmet var det ja! Pumpa lite muskler!

söndagen

Igår kom Freddy hem till mig efter min dubbelträning, vi satt och kollade på melodifestivalen. Kollade lite tv och snackade såååå mycket skit. När klockan var halv ett så kom vi på att vi skulle ligga på golvet och göra en massa olika styrkeövningar. Vad tänker vi med??
Efter klockan två så ringer en grabb till mig, ingen aning om vem det var eller någonting. Men efter några ledtrådar så blev både jag och Freddy så nyfikna så vi satt och funderade bra länge. Efter för mycket skitsnack så gick Freddy hem vid halv fyra! Och jag skulle upp halv tio och åka iväg med en buss klockan halv elva.
Jag var minst sagt trött när jag vaknade men tog med mig favvo kudden och kunde mysa på bussen. Sara, jag åkte genom Göteborg! :P Men vårat mål för dagen var Stenungsund.
Jag har aldrig varit med om något liknande, kan man ens kalla det ishall? Och varför låg den mitt bland lägenheterna? Gaaah! Riktigt kasst, och riktigt kasst humör hade vi allihopa också tyckte jag. Sen så var vi två femmor, alltså hallååå. Jag är sjuk, eller typ och jag orkar inte spela varannat byte! Benen var trötta, ingen glöd och ett motståndarlag som var så mycket bättre. 11-0 blev det till dom, dåligt.

Nu har jag tjockat donken och ska kolla på Beck.

God natt eller god morgon?

Har nyss sagt hejdå till Freddy efter en galen kväll, berättar mer om den i morgon. Måste verkligen sova nu, ska upp och 6timmar. Sitta i en buss 20mil för att spela hockeymatch. Så ska försöka få lite sömn i alla fall, det sjuka är att vi har varit nyktra och bara pratat. Hmmm vi kan konsten att roa oss måste jag säga.

Dagens GARV

Vad är en GRODA utan BEN?!?!?!

Spara eller slösa?

Jag gick och la mig igen i sängen efter att jag gjort scones och njutit av en lång frulle. Och titta på klockan! Har hunnit slänga i lite tvätt i tvättmaskien också, gud vad jag är duktig. Sen ska jag bara ta tummen ur arslet och byta sängkläder och röja lite på rummet. Får se om man pallar det också :P
Klockan 14 är det  fika med Alicia och lite shopping/fönstershopping som gäller. Jag är så trött på att inte ha några pengar att göra av med. Jag vill slööööösa!!!

Trött redan?

Jag är redan trött, jag vet att det blev lite sent igår och att jag gick upp innan tio idag! Wiihooo så tidigt! Och så blev det massor med skratt, mat och prat med tjejerna på stan vid lunch. Självklart är man lite trött, men jag ska faktiskt orka träna idag igen, 6e dagen i rad! Men i morgon har jag träningsledigt, hur ska jag klara mig? Men sitter just nu och önskar jag fick sova istället för att lira innebandy, jag har till och med satt på mig outfiten för att få en känsla av att jag faktiskt SKA träna idag! Hur blev jag så lat? Haha okej, jag är alltid lat! Mera träning åt folket, wiihooo

Frusterad och trött

Jo klockan är en del just nu, jag ska snart nanna kudde och försöka sova så jag orkar upp i morgon för att äta lunch(frulle) med Elin på stan. Lycka till med eran tenta i morgon brudar!
Idag har jag faktiskt gymmat, ätit mat, sovit ut och förhört Freddy på hennes tenta, även om min engelska var kass så försökte jag iaf =) Har inte hänt allt för mycket idag, har mest bara varit irriterad och förbannad när min telefon har plingat halva dagen. Svårtattförstå.se

Någonting som har fått mig på bättre humör är att Pappa och brorsan kanske kommer på onsdag, hoppas!

En smaskig hemlighet!

Nu ska ni allt få höra en riktig smaskig hemlighet, på mitt mittersta finger på höger handen har jag en vårta! Det måste iallafall vara det, jag har aldrig tänkt på det förrän nu. Jag googlade lite efter bilder på vårtor och såg att min var väldigt likt en riktig äcklig liten vårta. Så nu håller jag på att behandla den, jag mjukar upp med vatten, filar ner och har på vårtismedel. Sen ett plåster på, det är äckligt! Det är vitt och hela fingret svider, men det är bara att bita ihop, eller ge upp och låta den vara kvar.
Jag skäms över att ha en vårta, jag vill liksom inte prata högt om det. Har ni haft vårtor??

Teddys och Freddys uppdaterade killkravlista Feb -09

  1. Långa, runt 185cm
  2. Brunetter
  3. Vältränade, men inte fööör vältränade
  4. Fina ögon (Enligt Teddy ska dom vara bruna)
  5. Spela gitarr
  6. Sportintresserade (Inte lika viktigt för Freddy)
  7. Smarta
  8. Rika
  9. Bra på massage
  10. Städa
  11. Bra på att laga mat
  12. Snygg bil
  13. Inte bara ha en massa tjejkompisar
  14. Inte för svartsjuk
  15. Ha ett "eget" liv
  16. Lagom klängig
  17. Mysig
  18. Skicka gulliga sms, men inte för mycket!
  19. Inte toffel
  20. Han måste älska Disney-filmer
  21. Lojal
  22. Socialt kompetent
  23. Diska
  24. Händig
  25. Inte otrogen
  26. Pratsam
  27. Romantisk
  28. Komma ihåg viktiga dagar
  29. Bekväm i mjukisar
  30. Måste stötta våra mål

Om någon känner att dom uppfyller minst 15 utav dessa krav så är det bara att höra av er!


Klimakteriekossa!

JAG ÄR SÅ JÄVLA ARG!!!!!!!! Varför kan inte folk bara fatta och varför ska vissa vara så jävla tröga?? För en gångs skull så har jag varit så jävla tydlig, gett klara besked och inte gjort något dumt. Ändå så blir det massa knas och jag är så trött. Vet att jag kanske reagerar lite stark, men hallååå jag vet väl för fan bäst själv vad jag vill och inte vill??
Och så började jag gråta i bilen hem från träningen bara sådär också, va fan är det för fel på mig egentligen? GAAAAAH!

Fjolla

I morse vaknade jag halv åtta för jag skulle säga hejdå till Philip, helgen har varit galen. Fast det blev lite galnare nu idag, varför ska det vara så svårt för att förståååå???
Skickade denna länk till papps http://hv71.hockeyligan.se/main.aspx?contentid=718280764417 och jag fattar inte varför jag låter som en fjolla. Inte lätt att säga bra saker när dom kör upp en mick vid gallret mitt under träning heller! Pinsamt är vad det är!
Lite småsur på min papps som inte har hört av sig på en vecka, han verkar inte vilja veta något och han verkar inte veta något heller. Fick precis fråna utav honom genom mail "Har du gjort någon match med a-laget i år? " Jo, men det var två på en cup i början på säsongen, sen blev jag sjuk och jadu. Nada koll helt enkelt och jag fick mer press på mig och jag orkar inget alls!! Bajs på jävla hockeyn.
Hade matchcomeback i lördags med b-laget, inget finns kvar! Tränade igår, och ska träna ikväll och i morgon är det comeback med a-laget. Träningsfreak? Svar ja. Ont i röven? Svar ja!

Ge mig motivation, give me some loooove! Höhö


Kittlar dödsskönt i kistan

Nu har jag kommit hem från fjärde passet på två dagar och jag har en skön träningsvärk i de flesta musklerna! Äntligen är jag på G :D Var så nära att träna med a-laget idag, men satt och höll i skridskorna efter gymmet, tänkte lite, kollade när alla andra böt om, tänkte lite till och drog på mig mjukisarna och drog :P Lika bra det innan jag tar ut mig själv helt och är död och ligger sjuk i 3månader till.
 Bäst var iaf när vi stod och väntade på att vaktmästaren skulle bli klar och låsa upp, så hela laget inkl tränarna stod i korridoren, och så kommer en grabb (troligen J20) förbi i baröverkropp och med hockeygrejjer på nederdelen. Haha, halva laget dregglade och han var inte ens snygg, iofs vem säger nej till en hockeykropp? Sen har vi ju en del "småtjejer" i laget som är galna och spanar killar precis hela tiden. Ganska komiskt faktiskt.

En dag i Kinnarps

Så fick morgontrötta jag gå upp 9.00 i morse (okej, jag låg och drog mig ett tag), min kropp värkte och jag ville verkligen inte gå upp! Käkade gröt och drog iväg till Kinnarps. Ispass stod på schemat med samma sköna tränare som igår! Tyvärr fick vi träna i b-hallen idag, lite skönare iofs då den är kallare. Tunga lår, HVTV som var där och filmade, men rätt så skönt att träna ändå. Slängde av sig grejerna, tog en korv och dricka, satte sig på läktaren och spanade på HV som hade matchuppvärmning inför matchen ikväll. Skönt att umgås med lite hockeytjejer och andas hockey igen, det får en verkligen att vilja leva!
Nu har jag varit och handlat, diskat och dricker kaffe. Ska äta om en timme och vid kl 18 ska jag tillbaka till Kinnarps för att ha fysträning i gymmet, efteråt är det ispass med a-laget men jag skippar det idag igen och kanske, bara kanske åker lite skridskor vid sidan av och kan vara puckkalle eller något.

Har varit två sköna dagar nu med träningsvärk och det känns verkligen som om att jag är på gång. Jag vill inte härifrån, jag vill vara kvar, jag trivs i HV71 och det kommer kännas jobbigt att få lov att byta lag igen i höst. Fan...

Vart är flåset?

Nu har jag tränat hockey, på dagen! Kändes härligt att glida ner till Kinnarps och ta ett ispass med Bosse Ahl och nån annan tränare i spetsen. Hem nu och käka, ladda inför nästa träningspass. Blir en sväng med a-laget i gymmet, skippar deras ispass och vilar inför nästa ispass i morgon istället. Vågar inte ta ut mig helt nu när jag är på gång!! Varför kan inte alla dagar ha ispass på dagarna? Bli proffs, vore livet det! Ännu bättre  att få betalt istället för att betala för att lira!
Har lite ont i vaden och ena foten så ska massera lite linament innan det händer något otrevligt!

På Alla Hjärtans dag ska man vara med någon man tycker om!
Freddy: Jag ska vara i stallet och det älskar jag.
Teddy: Jag ska spela hockeymatch och det älskar jag.
Sara: Jag ska vara med mig själv och jag älskar mig!


Natten är mörk...

... och jag hatar mörker. Men det är inte det som är grejen vi ska tala om i detta inlägg! Jag sitter och dricker mitt "nattro te " och börjar faktiskt känna mig lite trött. Och titta på klockan, den är inte ens mycket!!
Tränade hockey idag, gick väll bra men hallåååå var är tempot??
Nu har jag ont, vill inte röra mig. Men så farligt är det inte, är mest bara ljumskarna som krånglar! Lyckades fjäska till mig några byten nästa match också! =)

Ny vecka, nya tag...

Sov ut idag, riktigt skönt då några muskler fortfarande värker lite efter lördagens träning. Har svårt att motivera mig till att göra någonting idag då jag bara går och väntar på kvällens hockeyträning! Har iaf tvättat och ska diska :P
Sitter och kollar på Takida VS Nickelback på MTV just nu, riktigt bra =)

Söndag, sista dagen på veckan!

Dagen började med att sopa bort all snö på min bil, jomenvisst vi har snö här nere!! Sen åkte jag iväg till Vapenvallen för att hoppa på bussen till Linköping, bortamatch stod på schemat! Dum som jag är så går jag upp halv åtta frivilligt för att bara följa med och kolla och agera fotograf.
Resultat:
LHC - HV71 Queens 2-1

Nu är jag trött i ljumskarna efter gårdagens pass och inväntar en ny vecka med troligen 4ispass och minst 2fyspass. Nu jävlar ska jag komma igång igen!! Kommer nog ta död på mig själv också, men det är det värt!


Vilken lättnad

Jag klarade det, det är så undebart. Jag är på väg tillbaka till hockeyn!! Jag tog i lagom mycket, tog i lite väl mycket på en övning i början och då fick jag såklart en attack. Men nu är jag riktigt sugen på att komma tillbaka och ge ALLT!
I morgon bär det av till Linköping kl 8.20, nej jag är inte så dum så att jag ska vara med på en match efter en träning. Men jag ska hänga med och kolla och agera fotograf =)

Lördagmorgon

Titta på klockan!! Jag har nu varit uppe en timme redan, slöat i sängen, ätit frukost och allt och det bästa är att jag vaknade utav mig själv! Somnade rätt så hyfsat tidigt igår, innan två iaf! Men spydde igår kväll och skakade och frös, tror min kropp sa ifrån att hålla igång så pass mycket som jag gjort några dagar nu. För hela kroppen värkte, men mår betydligt bättre idag! =)
4½timme kvar till samling, sen är det 2timmar is som gäller. Håll tummarna för att det går bra!!!!

Parkering

Denna snygga parkering upptäckte jag och Sara idag på A6, klaga aldrig på att jag är kass!!






I morgon smäller det!

Therese ska i morgon göra träningscomeback på is! Shiiit, jag är faktiskt nervös, vill så gärna att det ska fungera nu. Vill kunna ge allt den sista månaden nu och kommer bli så besviken om hockeysäsongen är förstörd pga lunginflamation! Så håll tummarna för mig i morgon =)

Thank God its Friday!

Började dagen med en frulle med Emma, sedan min 30mins promenad. Sedan en promenad hem till Sara, för vi skulle åka iväg och handla. På A6 parkeringen såg vi någon som verkligen inte kunde parkera, återkommer nog med bild för det måste ses!! Handlade en hel del, Sara den saken ska ju ha gäster i helgen!
Jag själv har bakat, muffins i alla dess former, havreflan och kolakakor, så Sara ska komma förbi ikväll och fika! Håller på och ska laga mat nu, blir kycklingklubba, couscous och WOK med något annat trevligt.

Dagen började bra

Blev väckt av både Sara och Philip i morse, härligt att ha personlig väckarklocka :D
Fixade till mig, klänning till dagen i ära, och åkte in till skolan för att möta tjejerna. Åt kina buffe och det var så gott, kom på att det blev min frukost då jag inte var nå hungrig när jag vaknade. Vi måste ut och äta igen!!
Tog ner mina julgardiner och städade skafferiet, nu har jag slut på idér :P Ska iaf läsa min hockeytidning, promenad och Sara ska komma förbi och tvätta. Sen då????


Jag har helt plötsligt utan förvarning blivit HEMMAFRU

Jag blev väckt utav min kära far i morse, eller klockan var 10. Jag vågade inte svara för då skulle han förstå att jag låg och sov, så lyssnade på meddelandet han hade lämnat och ringde upp. Haha, han trodde inte på mig när jag sa att jag hade varit vaken men ätit frukost. Jag ljuger så braaaaa.
Sen bar det av till gymmet i 1½timme, svetten rann på slutet. Körde styrka och en del kondiotion, vågade inte ta så tunga vikter och pressa mig för mycket efter 3månaders sjukdom. Kommer antagligen inte kunna gå i morgon!
Har städat, tvättat, fixat med blommor, lagat mat och fixat som bara den här hemma. Känner mig som en riktig äkta hemmafru, ska vi gifta oss nu?? Nu efter maten satte jag mig vid datorn och blev genast jätte seg, men ska tvinga mig ut på en liten daglig promenad och posta ett brev. Känns ganska bra att leva trots att jag inte har träffat någon eller gjort något speciellt idag. Men jag lever iaf =)

Dag 2 i mitt "nya" liv

Jag försöker hålla mig frisk och sysselsatt precis hela tiden, idag har jag tyvärr inte lyckats så jätte bra. Blev väckt utav Philip kl 10 eftersom att jag hade beställt väckning, funkade riktigt bra och jag vaknade! Var ut och gick 30min, kände mig trött i kroppen eftersom att jag har rört på mig mer än vad jag är van med efter 3månaders sjukdom. Sen träffade jag Gubben jag körde på för att skriva en massa papper, gick ganska fort. Åkte med Sara för att äta Donken, gick ut och gick igen, handlade och nu bara legat och degat i sängen. Har läst lite, tvättat och diskat, känner mig rastlös...
Köpte örtte idag, nattro, så nu hoppas jag på att somna lite lättare på nätterna!

Är ni sugna på att ta promenader, ta en fika, bara umgås så säg till för fan! Jag har inget att göra ändå....

Arbetslösheten tar knäcken på en

Idag vaknade jag vid tolv och åt en stadig frukost, var ute och gick en timme i solen. Försöker sysselsätta mig hela tiden så att jag slipper bli rastlös och får göra av med en massa energi nu när man är arbetslös. Har lagat mat, tvättat, diskat och plockat med en massa saker. Ska iväg med Sara sen och vara stöd när hon ska köpa en ny mobil, ska även glida lite skridskor på träningen ikväll.
Har även ringt gubben jag körde på så vi ska ses i morgon vid lunch tid och fylla i alla papper.

Så idag blev det i alla fall en dag med lite saker på schemat, hoppas jag sysselsätter mig lika bra i morgon!

Gårdagens äventyr

Igår kom det hem lite folk till mig för att fira mig och Sara, tyvärr så var det kraftigt mannfall. Vi åt tårta, drack bål, spelade beer-pong med mera. Tyvärr så var vi alla inte så peppade på fest, pga olika saker. Men när Elin och Denis skulle hemåt så bestämde sig jag och Freddy iaf för att testa komma in på Centrum, Freddy är nämligen ett år yngre.
Vi kom in och hade det så jävla roligt, i början undrade man vad det var för fel. Det var nämligen knappt nå folk där, men sen helt plötsligt så var det fullt och ett jävla drag. Under kvällen hade vi på oss våra partyhattar och jag har då aldrig varit med om en bättre raggninsmagnet! Tjejer och killar kom fram och pratade och grattade och fick kramar. Jag sa åt Freddy att ljuga och säga att hon fyllde 20 och ljög det gjorde hon jävligt bra!
Jag blev nervös när jag såg att min bartender jobbade, och Freddy fick släpa mig dit till skillnad från i fredags då hon fick lov att släpa mig därifrån.
På dansgolvet började en grabb dansa med oss, jag har aldrig sett en sån dansteknik som honom. Till slut fick han smeknamnet "Apan", passade vldigt bra in på hans dans måste jag säga. Vi träffade på en hel del killar, vissa trevliga, vissa snygga andra inte..
När jag smög mig iväg till baren medans en utav "stockholmskillarna" dansade med Freddy så kom jag tillbaka och Freddy stod och kysste honom. Kändes verkligen inte bra då hon inte ville det egentligen, illa! Så vi gick därifrån och försökte undvika dom istället.
I natt fick jag sms utav bartendern och snackade med honom lite på msn, galet vad han är snygg! Freddy, jag blir helt knäsvag!!! Och du borde fortfarande ha raggat på den andra snygga bartendern! ^^

Idag måste vi städa, det ser förjävligt ut hemma hos mig! Sen hoppas jag på lite besök ikväll :D

RSS 2.0