oväntat besök

Jag blev påmind om en sak, när jag vaknade i morse så var jag inte ensam i sängen! Utan jag låg på någonting väldigt hårt, jag hade haft sällskap i sängen utav ett nagellack! Fråga mig inte varför haha!

Fredagsröj med Teddy och Freddy

Igår så kom Sara och Freddy förbi och lagade mat, eller det var Sara som lagade och jag diskade och Freddy övervakade så att allt gick rätt till. Lasagne stog på matsedeln och det smakade ljuvligt, Tack Sara!
Det blev en hel del vin och även senare ölspelet, vi försökte få Sara lite rund om fötterna eftersom att hon skulle hem och plugga under kvällen. Vi lyckades nog inte så jätte bra, men lite på lyset var hon nog allt! Efter det att Sara hade gått så bestämde vi oss för att gå på krogen. Nu efteråt känns det som om att vi tog helt fel beslut gällande krogen.
Vi satte oss på bussen, pratade för fulla muggar medans två "Stockholmskillar" försökte ragga upp oss. I kön så började ett gäng med killar diskutera Freddy, hon fick även en klapp på axeln och frågan "Är inte du tillsammans med bla bla bla? "  Såklart var hon inte den dom trodde att hon var, för Freddy är faktiskt singel så det är bara att hugga in!
Väl inne på Centrum så trivdes jag inte riktigt då det var så pass många unga personer där. Vi såg även Freddys Ex som jag försökte rädda henne ifrån. Vi hade det kul, fast jag var fortfarande lite irriterad på att alla var så små (För jag är sååååå gammal just nu) så jag tog sakerna i egna händer och söp mig under bordet.
Jag var vid baren ett antal gånger och fyllde på med vätska, sen kan jag inte neka att jag gick dit pga den snygga bartendern heller. Jag raggade hejvilt och gav ut mitt nummer jag sa även till honom att han hade ett "nice ass", efter ett tag så började jag dricka vatten och det var väll tur det för jag hade nog inte mått så bra idag annars. Vi träffade även på Alicia, Maria och Louisa på dansgolvet.
Vid baren så var det en 90:a som började prata med mig, och jag hade tydligen berättat för Freddy att jag hade raggat på honom.
Freddy har berättat en del saker som hände, eftersom att jag inte minns någonting från kvällen. jag fick helt enkelt en äkta fjortisfylla så nu har ni något att skratta åt! Jag och Freddy hade tydligen träffat på "Stockholmskillarna" igen under kvällen och hånglat med varsin, jag raggade upp en grabb med Kiss-tröja på dansgolvet medans hans kompis började stöta på Freddy.
Vid garderoben så träffade jag en grabb som jag raggade upp.
-Du är nog för ung för mig, jag fyller nämligen gammal idag. (Teddy)
-Hur gammal är du? (Grabben)
-Hon är 21. (Freddy)
- Ja men då är jag ju inte för gammal, jag är 23. (Grabben)

Vi hånglade tydligen utanför krogen också, tappade alla mina kort på bussen och garvade ihjäl mig medans Freddy fick ta hand om mig. Hon fick helt enkelt SLÄPA hem mig, och det var en jävla tur att hon var med.
Jag vaknade upp och visste helt enkelt inte hur jag hade kommit hem för kvällen är svart. Hade fått sms utav garderobskillen och jag hade ingen aning om honom och jag minns honom fortfarande inte. Bartendern hade också ringt mig, men jag låg ju och sov. Fick mig ett gott skratt när jag gick in på badrummet, där låg mina skor och byxor så fint i en hög. Jag hade tydligen strippat för Freddy igår!
Sen kom Sara och Freddy förbi och gjorde bål och tårta, och nu ska jag och Freddy äta och fixa oss inför fest igen! Jag tror jag fortfarande är full.. Det är illa....



Hård kväll

Jag och Freddy fick för oss att gå ut på Centrum igår. Jag hade jättekul, fram tills det att jag inte minns något. Det var helt enkelt en riktigt hård kväll, uppdatering kommer när jag får reda på vad som verkligen hände!!


Freddy och Teddy

TANTEN FYLLER ÅR!

Idag är det MIN FÖDELSEDAG! Jag blir alltså hela 21ÅR och börjar snart få gråa hår!


Vaknade halv nio utav brudarna här hemma som fixade ordning sig, jag försökte somna om men gick ut på promenad istället. Kom hem och diskade och åt frukost på sängen, nu fastnade jag nån timme framför datorn. Kom på att jag snart ska kila iväg och sola, sedan ta ett varmt bad. Försöka njuta lite utav dagen, om det nu går!! =)

Hoppas jag får en bra dag, och även att ni andra får det!

Det värdefullaste man kan ha!

Min pappa är helt underbar, även om jag ofta är irriterad på honom och tycker att han kan vara väldigt jobbig. Men det är en vanlig känsla man har när man pratar om föräldrar. Det bästa med att flytta långt bort från min pappa är att jag har kommit närmare honom, nu pratar vi bara om viktiga saker och slipper allt tjat om att jag ska städa och fixa. Vi har helt enkelt fått en underbar relation och jag har upptäckt hur positivt inställd min pappa är till livet. Nu när jag har mått dåligt över en hel del saker så får han mig alltid att skratta, även om jag är nära till att gråta. Han säger precis dom sakerna jag vill höra, han säger sanningen även om det gör ont, han ger mig goda råd.
Efter allt som hände min familj så började vi bygga upp en riktigt bra relation, och jag saknar min pappa mer än någonsin just nu. Det är skönt att ha en förälder vid ens sida när det händer saker, men efter 30minuters samtal så lyckades vi få fram beslut och bra saker. Jag avslutade samtalet med ett leende på läpparna, när jag i början var nära gråt. Jag önskar att alla hade en pappa som min =)

Ytterligare en bra sak med honom är att han är galen och Leksing, tror det har smittat av på resten utav familjen!


Dagen innan den "stora" dagen

I morgon blir jag ett år äldre, ett steg mot trettio!

Har precis varit på en 30minuters promenad, samma väg som tog 50min när jag var sjuk. Så helt klart mår jag bättre, även om jag hostar och får lov att använda min astmamedicin så kändes det så mycket bättre. Ska snart nosa på golvet och göra några armhävningar. Ska även göra en hel del benböj, synd att man inte har en skivstång. Ge mig i present i morgon? :P

Nu har jag nästan bestämt mig, jag säger upp lägenheten i morgon. Ska fundera lite mera idag...

...

JAG ORKAR INTE MERA!

Klump i magen, svårt att sova, ångest, panik. Låt mig bara få gråta en skvätt?

HAPPY BIRTHDAY!

SARA 24ÅR!


Ett steg närmare trettio!

Det gör ont när man spiller te på sig

Jag kom på mig själv med att äta middag just precis nu, tittade på klockan och upptäckte att den var mitt i natten. Bra Therese, nattäta är ju sååå nyttigt! Gott med te nu i alla fall, och en massa tända ljus i rummet.

Min Berit mår inte så bra...


Therese hatar sig själv just nu

Jag körde på en bil idag, det blev en buckla på den andra bilen. Min bil fick också en bucka, och glas flög. Jag hatar mig själv, varför kan inte bara turen vända. Trött på att allt ska gå åt helvete just nu...

Jag är en svettig äcklig liten prutt

Precis så känner jag mig för tillfället, jag har städat hela mitt rum, dammat varenda liten vrå och bytt sängkläder och hela köret. Nu är det bara jag som behöver en rejäl rengöring då jag har lyckats bli svettig och äcklig! Sitter med tända ljus vid skrivbordet med en kopp te och njuter av att jag har varit lite duktig idag trots allt.
Låg tyvärr och tänkte till klockan halv fem i natt, jag hade världens klump i magen och tror jag har kommit fram till vad jag vill göra efter hockeysäsongen. Nu återstår bara en liten bekräftelse, sen får vi se om mina planer går åt skogen eller ej :P Fan jag är hungrig igen, åt ju faktiskt lax och potatis vid halv fem!

Vad har jag gjort mot Gud?

Jag ringde sjukvårdsupplysningen för en stund sedan, jag blev orolig när jag har varit yr i ett dygn. Hon sa åt mig att ta det lugnt då det troligen beror på att min kropp kämpar mot en infektion. Jag är fortfarande lika orolig, och jag är helt klart lika yr. Varför blir jag inte bra för? Snart ska jag ta kvällens dos med 4tabletter och sen kommer jag vilja spy. Varför straffar gud mig med detta? Förtjänar jag det här???

Jag är arbetslös...

... men jag skäms inte för det! Jag har alltid tyckt synd om personer som varit arbetslösa, som har fått leva på bidrag. Jag har sagt till mig själv så många gånger att JAG ska INTE gå till arbetsförmedlingen, inte i första taget i alla fall. Men nu står jag här, jag har inget jobb, jag är sjuk, jag orkar inte göra någonting om dagarna och jag måste ha pengar. I morgon eller på tisdag måste jag gå till AMS och snacka, få lite pengar och försöka börja söka jobb. Jag är trött på att vara sjuk, jag är trött på att så fort jag gör någonting så tar alla krafter slut,jag mår illa och är yr.
Nu vill jag bara vara arbetslös....

Äru sugen?

Kom precis hem från b-lags match, dom vann med 2-0 hemma mot Grästorp och jag blev så sugen på att lira igen! Kan ni förstå att det snart är tre månader sedan jag fick spela en match? Att jag knappt åkt skridskor, det är hemskt då träningen är mitt allt!!

Sverige gjorde mål!! Så nu leder dom VM-finalen mot Ryssland i bandy, riktigt spännande...

Hör av dig då...

låt mig bli frisk för fan

Jag vill gå armkrok med en kär vän längs gatorna i mörkret. Jag vill gå omkring och strosa uppklädd och vacker i natten, ta en nattkaffe och snacka skit. Här hemma ligger jag, har inte gjort någonting utav värde överhuvudtaget! Fick panik och tog en dusch, satte på mig en klänning för att inte känna mig allt för skabbig. Gick till affären och köpte flingor till frukost, trivdes med ljudet från mina klackar som jag borde klacka om.


Känslan försvann

Idag är det fredag, som vanligt under den senaste månaderna så har jag ingen fredagskänsla alls. Sitter i sängen och har inte ätit frukost utan gråter, nej jag är inte ledsen på ritktigt! Jag sitter och kollar på några avsnitt utav One Tree Hill och man kan bara gråta, allt är bara så laddat med känslor.
Ikväll ska jag hem till Sara, äta soppa och spela lite spel!

Jag vill träna........


Medicinen verkar fungera

Jag mår illa, jag vill inte äta antibiotika längre. Men det ska väll göra mig frisk, hade troligen en början på lunginflammation och det låter ju lagom roligt. Kom och hälsa på mig idag för jag vill ha sällskap!!! Läste ut en bok i morse också, ska nog börja på en ny...

Tredje gången gilt!

Gick upp innan åtta i morse och ringde läkaren och bokade en tid, slumrade om lite då och då och gick upp igen halv elva. Skulle till läkaren för tredje gången och få lite medicin. Kom hem med en påse innehållande, slemlösande, antibiotika, bricanyl(astma/luftrörsvidgande) och alvedon. Så blir jag inte frisk nu så vet jag inte vad jag ska ta mig till!

Whiskeyröst är hett

Jag mår SKIT! Svettades som en liten gris inatt, ändå så frös jag! Tror det var febern som ville bort från min stackars kropp, men inte mår jag bättre bara för det! Var upp kvart i åtta i morse för att fixa mig inför anställningsintervjun, som gick lite sådär. Var min första och jag låter som en kråka och har världens huvudvärk. Förhoppningsvis så gick det hela vägen, men jag kan inte ställa några krav på mig själv i detta tillstånd!
Nu ska jag fanimig lägga mig och kolla på en film, gör inget om jag däckar heller!

Så var det söndag igen!

Har haft Linus på besök hela helgen, trevlans trevlans! Vaknade upp i morse med feber troligen, var i alla fall väldigt varm. Har börjat hosta igen och har ondare, har lovat att jag ska ringa läkaren igen och fråga vad dom kan göra. Jag som skulle göra tränings comeback idag! Men jag åker till träningen ändå, kan åka och glida lite.
Igår bjöd jag och Linus över Freddy som åkte skridskor och åt mat med oss. Lite filmtittande blev det också, och jag och Freddy drack lite mumsigt vin. Sara den jäveln var ute och drack med sina Göteborgare och blev packad. Hon har en heeeel del att förklara just nu!
I morgon ska jag på intervjun och jag kommer vara så sjukt nervös!!!!

Äntligen tillbaka!

Äntligen är jag tillbaka till Jönköping, känns riktigt bra! Sitter hemma hos Sara och ska bli bjuden på mat just nu!
På måndag ska jag på arbetsintervju fick jag reda på i bilen på väg ner! Skoj, men nervöst!

VIK - LIF

Nu är det 4timmar kvar till nedsläpp och jag är redan taggad! Blev så hemskt sugen på bostongurka också! Krossa!



I natt jag drömde...

Inatt drömde jag att jag gifte mig, men jag fick aldrig reda på vem den lycklige var! Vem är duuu?
Berättade för Pappsen och han undrade "Är du med barn?!?!"

Bo hemma?!?

Pappa är på mig som en liten barnunge idag "Du får inte åka, snyft". Allt bara för att jag tar mitt pick och pack och åker tillbaka till Jönköping efter snart en månad här uppe hos Pappa.
Jag ska snart sätta igång med att packa, duscha och fixa mig inför Hockeyn ikväll! För vi ska krossa gurkorna!!!

Stora Staden Västerås

Idag blev det en dag i stora staden Västerås med Emmapemma som skulle klippa sig. Fick även träffa Helena 9månader och mysa lite och kladda med lite mat. Har även köpt present åt Sara, så då var det klart =)
Nu är jag jätte trött, har fått i mig mat och vill helst bara sova. Ska nog hugga tag i någon av mina nyinköpta böcker, som pappa säger "Och Stina hon bara läser och läser."

Snart är jag hemma i Jönköping igen, längtar...

Smärta

I natt hade jag väldigt ont, blev tvungen att äta en massa piller. Låg och läste ett bra tag, och fortsatte att läsa ut boken idag! Den handlade om en tjej i 30års åldern som får lov att göra en massa val i livet och börja tänka på framtiden. Haha, jag känner mig precis som henne och jag är 10år yngre, dags att lugna ner sig nu tror jag!
Var ute och gick en sväng i stormen också, och har gräddat pannkakor!

Ingen som nappar på föregående inlägg? För mycket krav kanske...


SÖKES!

Min vän Sara, snart 24år, söker en hemmaman! Du ska vara 23år och uppåt, vara händig, laga mat och städa. Ett stort sportintresse är ett måste då Sara själv spelar fotboll. Hon vill inte hångla med några rökare/snusare utan du ska vara mån om dig själv. Snygg bil, snygg kropp och en fet plånbok så är du som gjord för denna kvinna i sina bästa år. 
 
Du kan nå henne på: sirisvarld.blogspot.com

Lördag

Snart ska jag hämta upp Fia, min gamla lagkramrat, så ska vi åka och kolla på Västerås-Leksand 2 dam-match! Jag kommer hålla på Malin, men får nog hålla på Leksand annars :P

Efter det ska jag skynda mig hem, äta mat, hem till Sazza och vara social! Låter som en underbar dag och kväll tycker jag! Mer glädje åt folket och mindre sjukdom och smärta tack!

Halllåååååå

Jag är så sjukt sugen på ett aerobicspass, måste börja med det efter hockeysäsongen! =)

Idag då, jag har dammsugit hela övervåningen här hemma, sökt ett jobb och sett att Lahti ska sluta  döma hockey! Om en timme ungefär ska jag åka och hämta pappa från jobbet och senare åka och handla. Hans bil är paj och det blir en riktigt dyr historia, tycker så synd om honom. Han som har kämpat efter det att mamma lämnade oss med att försörja oss och spara pengar. Inte blir det bättre av att jag inte har något jobb och jag känner mig skyldig som är hemma just nu och bara äter och grisar hos honom...

Dagens sötnos måste vara våran hund Boster, även om han har varit  dryg så är han faktiskt den enda som har hälsat på mig idag!

Så, vad händer i helgen? Upptäckte att det visst var fredag idag, snacka om att inte ha någon koll på livet!


Ett steg i rätt riktning

Jag måste sluta tänka så otroligt mycket, få bort all panik. Nu när jag har varit här hemma hos pappa så har jag verkligen kunnat slappna av och inte funderat så mycket på framtiden. Men nu ska jag börja fundera på vad jag vill göra efter Jönköping. Sa iofs idag att jag vill börja jobba(antagligen på mitt gamla jobb) och spara en massa pengar för att åka runt i världen och backpacka! Vore någonting!
Sen är jag bara så otroligt sugen på att träffa någon och bilda familj och allt det där tramset också! Även om jag innerst inne vet att jag inte är mogen överhuvudtaget :P

I morgon börjar min bror skolan igen, då blir det ensamt här hemma! Var och åkte skridskor vid rinken med honom idag, det är så otroligt skönt att ha en underbar brorsa i sitt liv som har samma intressen som en själv!

Har ni några planer för hur året 2009 ska se ut?

Tisdag, eller jag vet inte ens vad det är för dag...

Det här är galet, jag måste verkligen komma igång med min träning igen. Jag var ute på en 50minuters promenad innan maten och jag är helt slut efter det, nu är det dags att bli frisk! Kanske ska glida runt på isen vid rinken i morgon.

Var in till stan och även Åsby en sväng idag med Pappa, träffade på Emelie på Åsby. Inte visste jag att hon jobbade där, trevligt att ses igen! Fan jag måste skärpa mig med att träffa folk. Fast tyvärr slutade jag bry mig om folk från Kolbäck för några år sedan och så kan det få vara =)


Det är skandal...

... fast tyvärr är det exakt samma sak varje år. Kanada styr hela hockeyvärlden och gör precis som dom vill. Tråkigt att de kommer undan så enkelt och att ingen kan göra något åt det. Skönt att Sverige kan stå upp bättre och bättre för varje år, det är en positiv utveckling inom svensk hockey! Snart så!


Tonight is the night!

JVM Final inatt, jag är så sjukt taggad! För vi ska krossa Kanada på deras hemmaplan!!

Idag har jag bara skjutsat in brorsan till stan för han behövde nya strängar, sedan letade jag efter en ny hockeytrunk på en del ställen. Hittade en till slut på Intersport, var inte riktigt en sån som jag ville ha men det blev en billigare iaf!
Har ont idag och är riktigt trött, kan bero på att jag inte tagit några mediciner. Tänkte försöka sluta upp med dom, eller iaf minska ner väldigt mycket! För nu ska jag bli frisk!

Pappas bil har pajat, tur att han har mig så han kan få skjuts! Jag har ändå inget bättre för mig om dagarna, arbetslöse jävel som borde ta sig i kragen! Enda jag kan tänka på just nu är att ta mig tillbaka till hockeyn. Jag är även rädd för att jag inte kommer tycka att det är roligt längre.

Saknar er i Jönköping, kommer troligen hem den 15e! Hoppas ni inte har glömt mig då, vet att jag varit borta för länge!

Hej mitt vinterland

Jag som trodde att jag skulle få komma hem till värme efter Sälenresan, men här i Kolbäck är det massor med snö och 15minusgrader! Snart ska jag fixa mig för att åka 20mil till min Farbror med familj, kul att sitta i bil! NOT
Trött, less på att inte kunna spela hockey, vet inte vad jag ska göra utav livet, undrar om jag bara ska ge upp och flytta tillbaka till pappa och ligga i sängen ytterligare tre månader utan att någon bryr sig.
Skönt iallafall att Sverige vann igår, så nu är det FINAL!

Tänkte bara säga att jag har blåmärken efter skidåkningen, men kul var det. Åt även snö!

RSS 2.0