Eftersnack

VIK-Leksand 2-4
Målskyttar: Oliver Ekman-Larsson, Mikael Karlberg, Kevin Doell och Marcus Jonasén.

Grymt skön seger trots allt vi inte hade något att spela om, nu är det bara äran och stoltheten som gäller. Hela laget lyfte spelet och visade faktiskt hjärta ikväll. Bellemare som jag tyckte spelade stundtals uselt  förra matchen fick mig idag att inse att han är en riktig lirare som faktiskt kämpar. Härligt att Oliver fick visa upp sig ikväll, han gjorde en kanon insats och lekte med VIKarna. Bäst på isen som vanligt var krigarna Ollas-Hägglund-Eneqvist, vilket hjärta! Bäst var helt klart när spelarna kramade om varandra efter varje mål på isen, det visar hur mycket det här betyder så otroligt mycket.

Västeråsarna skämde som vanligt ut sig ikväll, publiken började smått gå hem efter 15minuter i tredje och isen behövde spolas om vid 16.18(?) pga VIKarna kastade snus och annat jävelskap på isen. Moget? Efter det avbrottet var det inte många kvar på sittplats och från ståplats var det tyst. Pinsamma Västerås!

Känns otroligt skönt att krossa nollan, och visar att vi kan stå upp och kriga! Nu väntar VIK hemma på fredag, såklart kommer jag finnas på plats även då. Vad gör man inte som galen Leksing?!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0