Sista natten

Det är verkligen med blandade känslor som jag ska flytta, glädjen över att få komma hem till familj och vänner som jag saknar, men även sorgen att lämna så många fina personer i min omgivning.
Jag minns äventyret jag var ute efter när jag ville flytta, jag ville börja om från noll och se hur jag skulle klara mig på egna ben. Jag ville komma bort från slentrianen som jag så sakta men säkert byggde upp hemma hos Pappsen. Att få med sig upplevelser och nya erfarenheter från nya personer och en ny stad. Jag minns hur nervös jag var, inte inför flytten utan inför mötena med skolan och hockeyn. Hur kommer det sociala att fungera när man inte känner en enda?

Efter dessa 235 dagar som Smålänning har jag fått lära känna så otroligt många fina människor som har gett mig så mycket fint att ta med mig i livet. Så många stunder att minnas pch jag vet med all säkerhet att dessa fina människor kommer jag dela fler minnen med under en lång tid framöver! Jag kommer sakna LA FAMILIA!


Kommentarer
Postat av: Elin S

och La Familia kommer att sakna dig!!!

2009-04-05 @ 00:59:16
URL: http://nogg.se/ellow
Postat av: victor

Hej, Skulle du vilja leva länge?

Åldrandet dödar och torterar massor med gamla människor i dagens samhälle + kraschar vår samhällsekonomi, Men åldrandet kan faktiskt besegras!

Min blogg handlar om åldrandeproblemet, jag tycker att vi ska engagera oss mer i forskning kring åldrandet så att vi kan få bukt med den silvergrå massförintelsen och skapa en ändlös sommar av ungdomlig vitalitet.

Så kolla in min blogg och engagera dig i kampen mot åldrandet.

http://victorbjoerk.blogg.se

/Victor

2009-04-05 @ 01:02:35
URL: http://victorbjoerk.blogg.se/
Postat av: Frida

vi kommer sakna dig också!

2009-04-05 @ 10:54:17
URL: http://mynameisfreddy.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0